Tyvärr så har jag inte haft någon kontakt med den mäklaren, det var en annan. Försäljningen gick bra.
Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Mäklare med koll på läget i Västerås! Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa? Kontakta oss, vi har koll på Västerås! Svensk Fastighetsförmedling har funnits som en självklar aktör på Västeråsmarknaden ända sedan 1939 då den första butiken öppnade och 2014 slog vi upp portarna på vår nya bobutik på Norra Källgatan...
897 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Sedan starten hos Reco 2016
Det var mycket bra bemötande Han var på läst och många bra råd till mig
Ingen erfarenhet av mäklare men jag tycker Björns agerade var proffsigt.
Full fokus på kunden, snabb och professionell!! Från visning till signat kontrakt tog 3 dar 😃
Väldigt tryggt att sälja med Robert. Trots en svår marknad sålde han vår lägenhet snabbt och vägledde oss rätt på vägen vilket var avgörande för att få till en försäljning!
Stort tack för de fina orden! Ser fram emot att besöka er fina gård framöver när ni har tillträtt ert nya boende! Allt gott till dig m familj! Med vänlig hälsning Robert Olsson - Svensk Fastighetsförmedling
Great to work with Bjorn. Highly recommended.
Jag är nöjd med hur Björn arbetade med försäljningen av vår bostad. Han har varit ett gott stöd i processen och lyhörd för våra önskemål.
Björn gav ett mycket bra intryck vid vårt första möte och vi fick ett bra bemötande genom hela försäljningsprocessen. Vi fick täta återkopplingar och kände oss trygga och välinformerade. Kan verkligen rekommendera Björn!
Proffsig och Seriöst bemötande
Förtroende och rätt inställning till sitt uppdrag. Det viktiga var att affären blev bra för båda parter, och det tycker jag att den blev.
Trevlig lugn kille som presenterade objektet på ett bra sätt. Lungt och enkelt vid kontraktskrivning.. Mycket nöjd
Engagerad o kunnig Trevlig o lätt att ha o göra med Mån om både säljare o köpare
Bra bemötande. Motsvarande våra förväntningar. Snabb handläggning, kontraktsskrivning på fyra dagar efter visning.
Bra bemötande. Motsvarade våra förväntningar. Snabb handläggning, kontraktsskrivning 4 dagar efter visning.
Ett otroligt trevligt bemötande som toppades med kunnande och engagemang. Robin tar sig tid att berätta om och beskriva objektet. En mäklare jag kommer att rekommendera till vänner.
Oskar har betett sig professionellt från start till slut med ett gott bemötande. Svarade på alla frågor jag hade och erbjöd hjälp där det uppskattades. Lätt att prata med och trevlig. Upplevde att han verkade kunnig och kände att han hade koll på läget. Aldrig köpt eller sålt en lägenhet förut så hade inte riktigt några förväntningar på mäklaren, men nu har ribban sats för framtida mäklare på en bra nivå.
Sålde mitt hus med hjälp av Oskar Johansson. Påläst, trevlig och bra kommunikation. Motsvarade mina förväntningar på en bra mäklare.Rekommenderar honom varmt!
Stilig kvinna med patos och pondus. Proffsig och påläst.
Riktigt bra mäklare! Rekommenderas starkt.
Väldigt lugn och tryggt bemötande. Förklarade tydligt alla steg under köpet och vad som komma skall. I helhet är jag mycket nöjd med min upplevelse av köpet.
Alltid professionell och kom alltid med bra tankar och idéer, kan varmt rekommendera Robin till vem som helst!
Trevlig, förstående och korrekt
Hon är väldigt proffsig med ett vänligt sätt. Våra förväntningar infriades helt. Hon såg till att affären gick i lås på kort tid.
Jag och min sambo har sålt och köpt med hjälp av Amanda och vi är supernöjda!! Hon har visat stort engagemang och hjälpt oss från början till slut. Kan varmt rekommendera Amanda som mäklare! Mvh nöjda kunder
En extremt proffsig mäklare som verkligen tar sig tid för en. Han förklarade hur bostadsläget såg ut så att man inte fick falska förhoppningar. Fem av fem toasters.
Så nöjda, Amanda har varit så hjälpsam under hela bostadsaffären. Kan varmt rekommendera Amanda.
Amanda är otroligt professionell, tillgänglig, lyhörd och seriös och har samtidigt glimten i ögat. Mycket lätt och trevlig att samarbeta med.
Bra bemötande. Levde upp till förväntningarna. Kunde snabbt ordna så att vi fick titta på lägenheten ytterligare en gång. Kunde snabbt förhandla med säljarna om priset så att vi och säljarna blev nöjda.
Tydlig och bra kommunikation. Jätte trevlig. Bra in försäljning av sitt bolag. Snabb försäljning till bra pris trotts dessa tider.
Väldigt entusiastisk och pedagogisk. Nya tankar om hur en visning ska gå till.
Positiv, lösningsfokuserad och tillmötesgående.
Trevlig och tillmötesgående. Tjänstevillig
Har både sålt och köpt via Amanda och är lika nöjd vid båda tillfällena. Kunnig, saklig, lättillgänglig och anpassningsbar. Inga konstigheter alls. Väldigt duktig på det hon gör!
Kändes ärlig, genuin & kunnig. Han verkar väldigt opartisk och såg både säljare och köpare. Vi kände oss trygga med Björn
Stort tack till Robin! Jag är jättenöjd med köpet och varmt rekommenderar honom till alla som ska köpa eller sälja!
Amanda var proffsig och inlyssnande och kom med bra råd under hela processen.
Trevlig, proffsigt, lugn, saklig. Trevlig kis Peter
Trevlig och mycket proffsigt bemötande. Förväntningar jag hade var en snabb & smidig försäljning och de levde Amanda upp till.
Mycket trevlig mäklare. Kort och konsist med snabba svar! Supernöjda med vårt bostadsköp 😄
easy to reach and communicate. always available for questions.
Tack Björn, det var underbart.
Professionellt bemötande. Motsvarade våra förväntningar. Trevlig och påläst.
Amanda är toppen! Hon har hjälp oss med både försäljning och köp. Och båda gångerna fick vi toppen bemötande och felfri hantering.
Engagerad och kunnig mäklare, bra kommunikation genom hela processen. Gav bra genomtänkta förslag på hur vi kunde gå tillväga med vår försäljning. Försäljningen gick över förväntan, både gällande tid och försäljningspris, med hänsyn till rådande marknadsläge. Rekommenderar varmt Amanda!
Toppen från början till slut! Förklarade det rådande marknadsläget och gav bra förslag på hur vi på bästa sätt kunde gå tillväga med vår försäljning. Stort engagemang, bra bemötande och hjälpsam genom hela processen. Rekommenderar varmt Amanda!
Träffade bara Robin när vi skulle skriva kontrakt och jag tyckte han var trevlig, väldigt strukturerad och kunde svara på de frågor jag hade.
Trevlig, duktig och ambitiös! Han såg till vårt bästa och var smidig genom hela försäljningsprocessen. Bättre än våra tidigare mäklare!
Trots att svårare ekonomiska förutsättningar gjorde att det blev fler visningar än vi hade trott på förhand, jobbade Robin på aktivt hela vägen tills vi fick en köpare till rätt pris. Han svarar omedelbart på samtal eller meddelanden och har hjälpt oss mer än han behövde både vad gäller vårt nuvarande boende och vårt kommande.
Toppenbra från början till slut, genom hela bostadsköpet! Rekommenderas