Han förklarade bra vad som vid lgh -köpet.Han gav ett förtroende givande intryck.
Johannes Udd
Johannes Udd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Johannes Udd har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Johannes Udd har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.8. Johannes Udd har haft 47 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
162 omdömen om Johannes Udd
Hej Per-Yngve! Tack för ditt förtroende och den fina rekommendationen. Jag hoppas du kommer att trivas i din nya bostad! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Kanon mäklare, som håller i trådarna, och får i hop affären, kan varmt rekomendera Johannes. Kommer definitivt att anlitas igen av oss. // Nenad
Tjena Nenad Tack för rekommendationen, roligt att läsa och höra! Tack för erat förtroende, ser fram emot ett samarbete igen inom kort! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes är en riktigt kunnig mäklare som gör mig väldigt trygg i situationen att sälja min lägenhet. Han förklarade läget hur marknaden såg ut och levererade över förväntningar. Kan starkt rekommendera Johannes
Tjena Mikael! Tack för den fina rekommendationen och erat förtroende med försäljningen! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
En verkligt erfaren mäklare som ger en ett gott förtroende.
Hej Maud & Nils-Åke! Tusen tack för en fin rekommendation och för erat förtroende med försäljningen. Jag önskar er stort lycka till med huset och hoppas ni kommer att trivas! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Trevlig och kunnig som jag har upplevt det och förklarar bra
Hej Mats! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde mitt bemötande i ditt bostadsköp och tack så mycket för ditt förtroende med köpet samt din försäljning. Det glädjer mig att du är nöjd! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes var otroligt professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Försäljningen gick smidigt och över förväntan. Kan varmt rekommendera Johannes till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!
Hej Rojhat! Tack för ditt förtroende med ditt bostadsköp samt denna fina rekommendation. Vad roligt att du är nöjd med mitt bemötande och ditt köp! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes har varit enastående genom hela processen. Han är lyhörd, inkännande och mycket kompetent, med tryggt och professionellt bemötande. Både vid köp av radhus och försäljning av vår lägenhet kände vi oss väl omhändertagna och trygga. Vi kan varmt rekommendera honom / Emma & Lino
Tack så jättemycket Emma och Lino för den fina rekommendationen. Så roligt att få erat förtroende både vid köp och försäljning, båda delar gick smidigt och vi samarbetade otroligt bra. Hoppas ni kommer att trivas i erat nya hem sen! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Bra bemötande, lätt att kommunicera med, smidig process.
Hej Lilian Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde processen med ditt köp. Vad kul att du är nöjd med mitt bemötande och att du upplevde det smidigt! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes är enormt professionell och ärlig i sitt bemötande. Uppdaterar ofta vad som händer och varför. Tyvärr dåligt betalt, men det har absolut inte med Johannes att göra. Det var lägenhetens skick endast. Kan varmt rekommendera Johannes Udd på Svensk Fastighetsförmedling.
Hej Anne! Tack så mycket för din rekommendation, jättekul att du är nöjd med mitt bemötande och vårat samarbete. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Lugn, tydlig, hjälpsam, snabb kommunikation.
Hej Richard! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde mitt bemötande och köpet av er nya lägenhet. Vad kul att ni är nöjda med hela processen, jag hoppas ni kommer att trivas! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling