Som förstaköpare så kände jag mig väldigt trygg med Johannes Udd som mäklare, förklarade allt på ett tydligt sätt och allt gick väldigt smidigt.
Johannes Udd
Johannes Udd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Johannes Udd har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Johannes Udd har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.8. Johannes Udd har haft 43 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
141 omdömen om Johannes Udd
Tjena Christoffer! Vad glad jag blir att du känner dig trygg och nöjd med mitt bemötande, det värmer! Hoppas du kommer att trivas i din bostad! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Engagerad,drivande,bra utformad annons.Väldigt bra på återkopplingar innan och efter visning.Skapar trygghet hos säljaren. Lugn och säker vid kontraktsskrivandet.
Hej Peter! Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde försäljningen med mig. Det glädjer mig att du är nöjd med processen! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes har varit lugn och förstående inför vår försäljning. Uppdaterade under processens gång.Alltid trevlig. Det som upplevs jobbigt nu är att tiden mellan första mötet med köpare och besiktning känns kort. Vi hade nog inte trott att försäljningen skulle gå så snabbt. Det beror väl på att Johannes gjort ett bra jobb.
Tack för den fina rekommendationen samt samarbetet och förtroendet gällande försäljningen! Kul att det gick fort samt att vi själva kunde skapas oss förutsättningarna att hitta rätt köpare genom aktiv matchning. Återigen tack för dom fina orden! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Trevlig, fick snabbt svar på mina frågor
Tusen tack för att att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde vårat samarbete. Hoppas ni kommer att trivas i eran nya bostaden sen Stefan! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Väldigt hjälpsam och snabb att svara. Tog sig ann allt vi ville ha hjälp med. Kunde inte fått bättre hjälp.
Tack så mycket för erat förtroende kring alla delar, hoppas ni kommer att trivas i eran nya bostad! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Korrekt, trevlig och effektiv!
Tack för att du tog dig tiden att svara på min reco. Det glädjer mig att du är nöjd med mitt bemötande och tack för en smidig affär! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Mycket bra och tillmötesgående Bra information, kommunikation Inlyssnande efter mina önskemål och behov om bostad Skapade flera möjligheter för mej att komma på förhandsvisning Lugn och trygg Hjälpsam Mycket nöjd, rekommenderas varmt
Tack för dessa fina ord Karin, det glädjer mig att läsa! Jag vill även tacka för förtroendet med din försäljning, nu gör vi detta enligt plan med bästa möjliga resultat! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Proffesionell och trevlig med ett tryggt vägledande genom en lång process som jag haft full kontroll över
Tusen tack Andreas för den fina rekommendationen. Vilken resa vi gjort, där vi haft kontrollen längs hela vägen. Tack för erat förtroende och hoppas ni kommer att trivas i nya huset sen! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes är en fantastisk människa, som inte bara är en otroligt duktig mäklare. Utan också en underbar människa som alltid försöker se det positiva i allt, inte minst även när det verkar vara lite motigt.
Hej Tony! Tack så mycket för detta, det glädjer mig att du är nöjd med vårat samarbete. Vi sydde ihop allt tillslut trots bankernas krångel mot köparna! Jag hoppas du kommer att trivas sen i din nya bostad. Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Allt har fungerat bra & kommunikationen har varit bra. Lätt att få tag i..
Hej Anna! Vad kul att du är nöjd med vårat samarbete och mitt bemötande. Stort tack för rekommendationen samt erat förtroende för båda försäljningarna! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling