Trevligt bemötande både på visning och mötet när kontraktet skulle skivas. Ger ett proffsigt intryck och är förtroendeingivande.
Antonio Yuksel
Antonio Yuksel är mäklare på Bostada Lidköping
.Antonio Yuksel har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Antonio Yuksel har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 348 omdömen med ett betyg på 4.9. Antonio Yuksel har haft 76 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
348 omdömen om Antonio Yuksel
Mycket proffsigt bemötande och riktigt bra återkoppling. Vi är supernöjda
Toppenservice från start till mål. Trygg, kunnig och väldigt engagerad. Rekommenderas!
Han är en trevlig person och svarar alltid när man ringer och har svar på frågor.
Toppen mäklare som kunde svara på alla våra frågor! Hjälpte oss med det mesta, supernöjda! Kan absolut anlita igen!
Engagerad och noga med att uppdatera och återkoppla under processen!
Professionell, vänlig och serviceinriktad Angelägen om att vi som kunder fick svar på de frågor vi hade och genomförde affären på alla föredömligt
Antonio har visat engagemang och varit lätt tillgänglig. Han har funnits som proffesionellt stöd genom hela processen.
Antonio är professionell, lyhörd och effektiv. Vi är otroligt nöjda med vår försäljning och den hjälp/stöttning vi har fått. Kan varmt rekommendera Antonio!
Vi har haft samma mäklare till försäljning av vårt hus. Och sedan vid köp av Ulrikagatan. Så han har tagit hand om oss på bästa sätt. Stöttat oss..