Detta är andra gången vi anlitar denna mäklare och vi är mycket nöjda. Professionell, kompetent och erfaren. Arbetar hårt för säljarens bästa och håller en bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Antonio Yuksel
Antonio Yuksel är mäklare på Bostada Lidköping
.Antonio Yuksel har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Antonio Yuksel har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.9. Antonio Yuksel har haft 72 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
366 omdömen om Antonio Yuksel
En trevlig och aktiv person. Lätt att kommunicera med.
Jag kan varmt rekommendera Antonio! Från min första kontakt har han varit otrolig proffsig i alla situationer. Han har fått mig att känna mig trygg genom hela affären genom att ha varit väldigt engagerad och alltid hållit mig uppdaterad genom hela processen. Hans lugna bemötande och tydliga kompetens gjorde att hela försäljningsprocessen kändes trygg och smidig. Jag är mer än nöjd och tacksam över det jobb han har gjort och kan rekommendera Antonio till som ska göra bostadsaffärer!
Bra och hjälpsam mäklare! Bra kommunikation. Lätt att prata med.
Han är bäst! Super trevlig och mycket duktig mäklare
Trevlig, noggran och hjälpsam. Positiv erfarenhet.
Trevlig och informativ mäklare som hjälpte oss hela vägen till köp!
Duktig mäklare som är enkel att samarbeta med. Stort fokus på sina kunder. Rekommenderar varmt.
Professionell, trevlig och tillmötesgående. Löste alla problem som uppstod längs vägen, diplomatisk och lösningsorienterad. Driven! Toppenmäklare. Tack för allt!
Jag är mycket nöjd med vårt val av mäklare. Antonio var trevlig, professionell och väldigt lätt att prata med genom hela processen. Vårt samarbete fungerade mycket bra. Han var dessutom alltid tillgänglig för frågor och återkopplade snabbt, vilket skapade en trygg känsla. Rekommenderas varmt!