Alla kategorier Bemanningsföretag Stockholms län Stockholm Södermalm Bravura Sverige AB

Bravura Sverige AB

Hornsbruksgatan 28, 117 34 Stockholm — Visa karta

3.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Bravura är ett bemannings- och rekryteringföretag som drivs med ambitionen att vara ett nytt, ungt och fräscht alternativ till de redan etablerade aktörerna på bemannings- och rekryteringsmarknaden.

Läs vad 1 kund tycker om Bravura Sverige AB

 • Mikael E
  Mikael E skrev om Bravura Sverige AB
  Jag har varit i kontakt med Bravura i samband med att jag bytt jobb. Efter att jag skickat in mitt CV blev jag inbokad för en intervju med en av rekryterings cheferna.

  Hon var mycket proffsig och det var enkelt att beskriva vem jag är och vad jag var ute efter. Redan en timme efter mötet fick jag mail med förslag på tjänster som skulle kunna intressera mig.

  Två av hennes kollegor hörde också av sig med förslag på tjänster så jag skulle säga att bemötandet och engagemanget jag fick är värt en 5:a

  Dock var jag redan i slutfasen av en annan rekryteringsprocess så vår relation blev ganska kort och därför kan jag inte sätta ett högre betyg än 3, eftersom jag inte genomgått en hel rekryteringsprocess men jag har mycket svårt att tänka mig att det skulle blivit annat än bra.

  Vid nästa tillfälle i livet det är dags att söka nytt jobb kommer jag garanterat höra av mig hit igen, även om jag hoppas det dröjer väldigt länge :) Läs mer
  Amanda F, Jakob J gillar detta

Bästa bemanningsföretagen i Stockholm:

5.0 i betyg av 4 omdömen
Isabell H Isabell H tycker:
“UrbanUrban har verkligen pusha...” Läs mer

Karta

Kategorier