BT Ventilation AB i Uppsala har nyligen slutfört ett omfattande servicearbete av den mekaniska ventilationen i min villa om dryga 190 m² fördelat på två plan.
Arbetet utfördes synnerligen professionellt, effektivt och inom uppskattad tidsram, trots att flera arbetsmoment tillkom som omöjligen kunde ha förutsetts vid upprättandet av offerten.
Under hela arbetets gång var kommunikationen både tydlig och tät, med föredömligt korta svarstider. De justeringar som behövde göras i förhållande till den ursprungliga offerten dokumenterades... skriftligen via mejl och bekräftades löpande. Vid arbetets avslut delgavs jag både specifik och generell information om den befintliga ventilationsanläggningen samt konkreta råd kring framtida underhåll och tänkbara scenarier framgent.
Det arbete som genomfördes omfattade bland annat service av värmeväxlare och rengöring av aggregat, rensning av frånluftskanaler, rengöring av frånluftsdon och fläktar, byte av tilluftsdon samt tilläggsisolering av intags- och avluftskanaler.
Det bör särskilt framhållas att samtliga servicetekniker och montörer från BT Ventilation — totalt minst fyra personer — visade prov på hög kompetens, oavsett frågeställning.
Företagets yrkeskunnande inger förtroende, respekt och trygghet — från ax till limpa. Hatten av för BT Ventilation!