Bygglet AB
1.0 i betyg av av
1 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Bygglet AB
skrev om Bygglet AB
KAN INTE REKOMENDERA DETTA OM NI HAR MER EN EN PERSON PÅ KONTORET. Vi har haft bygglet i flera år och tycker att det är bra på många sätt, men deras prissättning för att 2st ska kunna jobba inne i systemet från kontoret är rena rama rånet INTE RIMLIGT. Vi har det största systemet BYGGLET TOTAL som kostar 1745kr i månaden, där får du en admin= tillgång till att jobba med offerter, fakturor, ja allt i princip, obegränsat tids rapporterar från mobilen för gubbarna ute på fältet men du kan inte jobba 2st på kontoret tex. en med offerter och en med fakturering. Vad skulle man tycka var rimligt för att få en till att bara få jobba med grund funktionerna? Kanske lika mycket som mini paketet 795 i månaden där ingår det ju också en admin. NEJ NEJ NEJ, men kanske lika mycket som bygglet Bas för 1130kr i månaden, NEJ NEJ NEJ, gissa igen. Du ska betala nästan för hela Bygglet totalpaketet igen bara för att få en till att jobba inne i ett system som du redan betalar för alla övriga funktioner, dom tar 17 340kr (1445kr i månaden) Synd att det är bökigt att byta system nu när vi är inkörda på bygglet och det är väll det dom räknar med kanske.