Utmärkt bemötande som man knappt trodde fanns längre! Snabba svar och håller vad dom lovar. Bra service hela vägen!
Carson Sverige
Vi på Carson vill hitta den bästa lösningen för varje unik bilist. Vi har många års erfarenhet i branschen och vi vägleder dig gärna till ett tryggt bilköp. Vårt utbud är spännande och många av de bilar vi har i lager kommer direkt från märkesåterförsäljare, så kvalitén är hög. Förutom bra bilar erbjuder vi även ett antal...
741 omdömen om Carson Sverige
Sedan starten hos Reco 2014
Otroligt bra service, speciellt stort tack till Fredrik kommer handla bil igen av Carson
Sååå nöjd! Lämnade nycklarna till min bil, för att få den såld. Det dröjde inte mer än någon vecka så var bilen såld och pengarna satt på mitt konto. Stort tack Kenneth och Carson för ett väl utfört förmedlingsuppdrag!
Rekommenderar starkt! Vi köpte vår BMW X5 hos Carson och av Kenneth. Vi fick svar på alla våra frågor kring bilen och blev väl omhändertagna utav Kenneth, vilket såklart ledde till en affär. Någon vecka efter köpet fick vi problem med luftfjädringen och kontaktade Kenneth som tog in bilen samma dag och fixade lånebil. Knappt en vecka senare var båda luftbälgarna bytta utan snack. Tack till Carson för ert proffsiga bemötande och er höga servicenivå. Ett extra stort tack till Kenneth och grabbarna på deras egna verkstad!
Mycket bra service och stöd vid mitt bilköp!
Jag är jette tack samma God service toppen bra Mvh Sigurdur
Toppen! Bra service och trevligt bemötande.
Blev väldigt bra bemött utav personalen väldigt nöjd över deras service 👍
Skön atmosfär! Man hejar på säljarna när man går in. Sen kan man strosa runt ifred och kolla på det som intresserar en. Ingen som springer efter och flåsar en i nacken som på många andra ställen. Behöver man hjälp så finns aldrig hjälpen långt borta. Fick super fin hjälp av Kenneth.G och ett proffsigt bemötande på hög nivå. Vi kom fram till en affär som passade oss bägge. Bilen besiktigades av carson och fick ett nerslag som dom fixade direkt utan någon som helst protest och besiktigade om den så den var godkänd och klar...
Snabbt svar och exceptionellt hantering och tillgänglighet vid bil affären
Vi köpte två bilar. Vi är mycket nöjda med bilarna och hur Carson hanterat uppföljningen. Tack.
Trevligt bemött och en smidig affär genomfördes, .
Tack för en utmärkt affär! Kenneth på Carson skötte affären excellent och det mesta skedde på distans. Köpte min Dream car en Range Rover Sport och är en mycket nöjd kund och kan varmt rekommendera Kenneth på Carson.
Supertrevlig personal. Kan varmt rekommendera andra att köpa sin bil där.
Super trevliga säljare på Carson. Jag blev professionellt bemöt och de har en väldigt bred bilflotta på lager. Jag rekommenderar Carson starkt oavsett vilken bil ni söker. Tack Carson, vi ses nästa gång jag ska köpa bil.
Proffsigt och lätt att handla här!
Jätte bra bemött av personal. Trevlig personal som tänker på kund. Var nån småsak som var fel med bilen men det löste dom i efterhand så det vart bra. Otroligt bra bemötande. Köpte en Volvo v60 via Kenneth på Carson. Supernöjd
Mycket trevlig kontakt både via mejl och telefon. Bilen uppfyllde alla förväntningar och var exakt lika fin som dom berättade. Kan varmt rekommendera Carson!!
Grym personal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Väldigt trevligt bemötande, speciellt Kenneth som sålde bilen till mig. Han hjälpte mig få svar på frågor och var precis vad man förväntar sig utav en bra säljare. Företaget levde upp till förväntningarna och stod för några småfix bilen hade vid köp. Köpte en Audi A6 Quattro 3.0 och är mer än nöjd med köpet!
Mycket professionellt bemötande och korrekt hantering när jag köpte min Porsche Panamera har gett mig ett stort förtroende för CARSON som jag varmt kan rekommendera för både säljare och köpare som ett mycket seriöst företag.
Jag bytte min Volvo till en Kia! GRYMT duktiga, trevliga och serviceminded killar. Plus gott kaffe bjöd de också på. Så nöjd❤️
Tydlig och snabb information och vänligt bemötande
Väldigt trevlig personal och bra kvalitet på bilarna.
Bra mötande mellan säljer och kunder
Perfekt mött vid ankomst som vet vad dom pratar om. Bra kontakt Köpte en Audi a4 v6 T
Väldigt professionell hjälp och bemötande. Personalen är glada, sociala, kunnig och serviceinriktade. Rekommenderar att göra affär med Carson, då de är pålitliga.
Seriösa och trevliga! Åkte från Göteborg för en bil som matchade mina förväntningar, innan jag åkte fick jag bilder på bilen samt video på bilens motorljud. Otroligt bra köp, jättenöjd med affären! Tack till Joacim!
Trevlig personal och gott kaffe 😃
Trevlig försäljare hjälpte till och kunde sitt jobb . Köpte en billigare bil fick med vinterdäck fast det inte var med i annonsen kan varmt rekommendera denna butik
Genuint trevlig och kunnig personal.
Jättebra bemötande och allt stämde med va vi kom överens om.
Köpte bil av jättetrevlig säljare. Bra bemötande och tillmötesgående.
Trevligt och vänligt bemötande. Jag kollade på begangat fordon, som hade lite småskavanker som Carson fixade till. Slutade med att jag köpte fordonet. Rekommenderar absolut ett besök till fordonshallen.
Jag köpte en bil för två dagar sen, personalen är hjälpsamma, fick tips och råd om att välja rätt bil. Rekommenderar starkt. :)
Enkel bokning. Bra service. Kommer alltid att köpa från dem.
Vi fick väldigt bra service o hjälp genom våran bilaffär av Joacim
Köpte en bil. Gick smidigt & bilen är enl förväntningarna. 👍🏻
Från första steget in i bilhallen fick vi en väldigt god känsla. Blev varmt välkomnade av säljare på plats. Christopher skötte våran bilaffär utmärkt och det var aldrig något tvivel. Vi tog med oss våran nya bil hem idag och är supernöjda! 🌟 Grymt bra gäng som håller taket högt👌👏
Så jättenöjd!! Handlade av Joakim i Vallentuna och det va en toppenkille. Rekommenderas varmt
Köpte bil hos Carson och blev väl bemött genom hela affären som innehöll inbyte och ny bil! Toppbetyg från min sida! De levererade det som utlovades! Verkligen inte alltid i bilbranschen! Svante Malmsten
Blev vänligt bemött av Joacim, allt från start mail konversation till att jag faktiskt köpte bilen. Joacim var lugn och professionell. Han lät oss titta på bilen i lugn o ro själva vilket vi tyckte var skönt. Kom hem med en Mazda 6 Wagon✨
Sköna snubbar att handla bil av, förberett laddat och klart när vi kom dit. En felaktighet i annonsen kompenserades på priset utan problem. Rekommenderas.
Utmärkt bemötande av en kunnig försäljare. Köpte en udda bil, en VW. Vi hade höga förväntningar på Carson och de uppfylldes. Bra jobbat!
Mycket trevligt bemötande från start till slut! Joacim skötte hela affären toppen! Bytte in min förra bil mot en ny och bilen fungerar klockrent och jag är supernöjd. Har köpt bilar där förut och kommer fortsätta göra det, service i toppklass!
Joacim skötte affären på ett snyggt sätt hela vägen. Marknadsmässigt pris på min inbytesbil och smidig affär hela vägen. Väldigt nöjd!
Mycket trevligt bemötande och bra utbud.
Enormt proffesionellt bemötande av säljaren Joacim, som med sitt föredömliga lugn och utan att försöka sälja på mig någon bil, byggde upp ett förtroende som gör det självklart att köpa nästa bil genom honom och Carson igen! Snyggt Carson, ett föredöme bland bilförsäljare! Christoph Vejde Nacka
Smidig och enkel försäljning!
Bra och proffsiga, håller utlovade åtgärder och i tid. En riktig seriös affär. Kan varmt rekommendera. Axel