Mäklare in Kalmar

5 reviewed mäklare in Kalmar municipality

• 1,444 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Kalmar! Här har du en av Sveriges äldsta bobutiker - kontakta oss så hjälper vi dig till drömbostaden.
    Lotta C
    Lotta C: Det har varit och är ett mycket gott samarbete under hela processen. Bra återkoppling och alltid tagit sig tid när jag hört av mig. Ellen är också en sympatisk person som det är lätt att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera Ellen.
  • Driver du mäklarfirma i Kalmar?

• Fastighetsbyrån Kalmar

Verifierat företag
    1,970 opinions
    Vi håller full koll på Kalmars bostadsmarknad och svarar gärna på frågor om bostad och boende här! Våra mäklare gör gärna en kostnadsfri värdering och berättar hur vi kan hjälpa just dig.
    Jessica W
    Jessica W: Bara positivt! Trevlig, ödmjuk och ser till att hela tiden ha kontakt så man vet vad som händer.
  • Vedran V
    Vedran V: Proffsig, trevlig och väldigt påläst. Förklarar allt enkelt och alltid ett samtal bort! Rekommenderas starkt!
  • Roland P
    Roland P: Kalmar i särklass bästa fastighetsägare, seriös och kundvänlig! Mycket hög svansföring. Hyresgästföreningen i Kalmar!
  • Driver du mäklarfirma i Kalmar?

• 1 opinion
    Eli L
    Eli L: Jag har precis köpt hus via PL och är väldigt nöjd. Enkelt och rakt på sak, det kändes aldrig som jag blev "påsåld" något utan fick tydlig information och kände mig aldrig osäker! Tillmötesgående och inget krångel, bästa mäklarna jag stött på i Kalmar efter att har varit på väldigt många visningar i Kalmarområdet. Om/när jag ska sälja i framtiden kommer jag att anlita Pontuz Löfgren.
Show page: