Härlig kille med mkt energi! Vi hade en fin dialog under några veckor då vårt letade av nytt boende pågick! Philip va lätt att nå och tog sej alltid tid för oss. Kan varmt rekomendera Philip!!
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Kalmar! Här hos oss hittar du en av Sveriges absolut äldsta bobutiker, därför är det en självklarhet att vi har massor av kunskap och erfarenhet inom mäklaryrket. Vi är ett sammansvetsat team mäklare och mäklarassistenter som har koll på varje vrå och bostad i Kalmar. Vi täcker hela...
1006 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Sedan starten hos Reco 2016
Ett proaktivt arbete som i rådande klimat bidrar till ett positivt resultat för både uppdragsgivare och mäklare
Tack Daniel. Ja det var en riktigt bra köpare som köpte sista lokalen :)
Trevlig hjälpsam allt bra bra mäklare skull rek honom till dom jag känner
Proffsigt bemötande ! Genomgång av köpekontraktet gick lite för snabbt !
Ett bra bemötande, trevlig., hjälpsam . Höll oss uppdaterade hela tiden vad som hände .
Vår erfarenhet av Ellen har enbart varit positiv. Vi har träffat på en hel del olika mäklare undertiden vi har letat hus i Kalmar och Ellen är den mäklare som har gett oss bäst känsla när vi lämnade husvisningen.
Suveränt, proffsigt och väldigt bra bemötande och omtänksam
Tack för fina omdömet - det var roligt att få hjälpa er sälja er pappas hus.
Han är kompetent och engagerad
Alva är vänlig, positiv och stöttande. Levererar service på ett effektivt sätt. Det kändes tryggt och lätt att ha Alva som mäklare.
Tack Nina för ditt fina omdöme, önskar all lycka till med nya lägenheten!
Snabb kommunikation, bra återkoppling, lyhörd
Stort tack Helén för dina fina ord. Det har varit kul att få hjälpa er med både försäljning och köp av bostad. Önskar all lycka till framöver!
Jag känner mig nöjd! Alva hade svar på de flesta frågorna och hade inget emot att ta reda på ytterligare info när det behövdes.
Tack Martin för ditt fina omdöme, önskar all lycka till med nya lägenheten!
Jag upplever Alva som engagerad och kompetent. Hon fullföljer det hon lovat och har ett positivt och trevligt bemötande. En mäklare att lita på!
Tusen tack Thomas för dina fina ord och för ett gott samarbete. Lycka till med huset framöver!
Sarah är lugn och stabil vilket förmedlar en trygg känsla under en viktig affär
Tack för dem fina orden! Stort grattis till en super trevlig lägenhet!
Jätte trevligt bemötande,mycket goda erfarenhet, köpt hjälp av han kommer troligtvis sälja med han
Bra bemötande, allting har gått smidigt och enkelt när jag köpte min lägenhet.
Jag hoppas verkligen du kommer trivas i lägenheten. Lycka till med allt framöver!
Alva är mycket kunnigt och har ett proffesionellt agerande. Samtidigt är hon ödmjuk och vänlig. Jag kan rekommendera Alva.
Tack Martin för ditt fina omdöme. Det har varit kul att få hjälpa er med både försäljning och köp av bostad.
Ellen är en super härlig person som alltid har bemött mig väl. Bra kommunikation och jag vet att hon gjort sitt yttersta för att hjälpa mig.
Trots tuffa tider med stigande räntor och svikande marknad, har Alva varit aktiv, ingivit hopp oh hela tiden varit positiv. Vi har känt oss trygga med samarbetet. Tack Alva för utmärkt arbete!
Stort tack Hans för förtroendet och gott samarbete. Önskar all lycka till framöver!
Vi fick ett bra och trevligt bemötande och Alva levde upp till våra förväntningar. Pappersarbetet löpte smidigt och förklarande av vad vi skrev på under tiden vi hade ett trevligt samtal om angelägengeter som rörde köpet mellan säljare och köpare.
Stort tack Iréne för dina fina ord, jag hoppas ni kommer att trivas i er nya fina bostad.
Jag tycker att Alva är en mycket trevlig och varm person, jag fick den information jag behövde och jag är helnöjd med henne som mäklare. Skulle varmt rekommendera henne. MVH Peter Holmgren
Tusen tack Peter för ditt fina omdöme här på Reco, det värmer i hjärtat.
Trevlig, lättsamt och tydligt - tack!
Philip har skött försäljningen av vårt hus på ett utmärkt sätt. Han är respektfull, inger realistiska förväntningar och har ett naturligt sätt att kommunicera. Vi är mycket nöjda!
Göran är en bra fastighetsmäklare. Mycket sympatisk och kompetent.
Göran har varit professionell genom hela affären. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Göran!
Snabb och klockren affär, genomförd på ett proffsigt sätt
Tack Henrik. Det var en rolig sommarförsäljning. Det är inte många försäljningar som har 60 bokade visningsgäster i dagsläget - kul att en lokal familj vann kampen och ska rusta upp fastigheten :)
Väldigt positiv och härlig människa. Glad och tillmötesgående. Hjälpsam genom hela köpet och känns som hon ställer upp. Som första husköpare är man osäker på mycket men Madeleine underlättade processen avsevärt. Både med sitt sätt att vara samt sitt kunnande och engagemang!
Elvin, tusen tack för dom väldigt fina orden. Det värmer! Tack också för du tog dig tiden att skriva dessa rader, det betyder mycket. Det kommer bli så bra för dig och dottern. Sköt om er så hörs vi snart igen. //Madeleine
Hittills har vi inget att klaga på men vi är inte färdiga med våran process ännu så jag skulle vilja svara på detta när allt är klart. // Stefan
Tack Stefan för omdömet. Jag hoppas ni kommer trivas i er nya bostad!
Duktig mäklare, otroligt proffsig och hjälpsam. Hjälpte oss se möjligheter. Tydlig, rak och professionell rakt igenom. Rekomenderas varmt!
Tack Maria för ditt fina omdöme. Hoppas ni ska trivas bra i lägenheten, era planer för renovering kommer göra den superfin! /Elin
Håkan har med sin långa erfarenhet bra känsla för vad vi som säljare vill nå. Noggrann och tar hand om både säljare och köpare på ett bra sätt.
Ich wurde vom ersten Tag an beim Verkauf des Hauses sehr gut informiert und bei Fragen zügig beantwortet. Die Kommunikation mir Ellen war sehr gut. Und ich bin auch mit dem erzielten Preis zufrieden. Also alles top.
Ellens bemötande och rådgivning vid vår husförsäljning mötte alla våra förväntningar på ett mycket positivt sätt. Hon är rätt person på rätt plats och de råd hon gav oss vid våra beslut inför och under vår försäljning gör att vi varmt kan rekommendera henne.
Vi har inte nog med ord för att beskriva vilken fantastisk person och mäklare Ellen är! Hon är vänlig, lyhörd, inkännande, ärlig.. Tack vare henne hittade vi rätt köpare till vårt hus, och affären gick smidigt överlag. Den som anlitar Ellen som mäklare kommer inte bli besviken. Tack för allt!
Presentationen av huset var tydlig och hanteringen av försäljningen var utmärkt och snabb. En trevlig upplevelse.
Kan mycket väl rekommendera Petter som mäklare, engagerad proffsig och kompetent. Maja Andersson
Stort tack för det fina omdömet och att du tog dig tid att skriva dessa rader. Det värmer! Hoppas verkligen ni skall trivas i er nya sommardröm i Djursvik! Jag är säker på att ni kommer njuta av utsikten varje dag! //Petter
Trevligt och professionellt bemötande.
Allt har skötts på ett proffsigt, snabbt och tryggt sätt. Alva har kunnat svara på alla mina frågor och känns väldigt genuin. Jag är mycket nöjd.
Tack Pia för ditt fina omdöme. Jag är övertygad om att ni kommer trivas superbra i er nya fina bostad. Lycka till framöver!
En super trevlig, charmig tjej. Har god erfarenhet och kunskap. Rekommenderar henne varmt.
Tusen tack Nigora för dina fina ord, jag får tacka för ett gott samarbete.
Öppet och engagerat bemötande. Upplevs kunnig och noggrann
Tack för ditt fina omdömme Anna och lycka till med er nya fastighet :)
Ellen är en mycket duktig fastighetsmäklare kunnig och ha ett mycket trevligt bemötande och hjälpsam med allt man kan ha bra dialoger med henne topp betyg
God bemötande, tydligt med beskrivningen och lätt att nå.
Stort tack Negin för ditt fina omdöme. Jag hoppas du kommer trivas i din nya hemstad och ditt nya boende.
Alva varit jätte snällt och enkelt att man prata med henne och hon get oss bar svara på mina frågor. Jag varit jätte nöjd med henne. Super bra person 😊
Stort tack för dina fina ord och ännu ett tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av ert fina radhus. All lycka till framöver!
Henric har skött sitt uppdrag klanderfritt! Han har en trevligt framtoning och har visat stort engagemang. Henric har hela tiden uppdaterat oss avseende vad som hänt under processen och bollat idéer gällande upplägg o.d.. Han har sett till att vara tillgänglig vid önskade visningar och informerat oss innan visning gällande spekulanter samt återkopplat direkt efter en visning.
Tack Göran och tack för det fina förtroendet att hjälpa er sälja er fina fastighet på Drag.
Bra mäklare med hög avslutnings procent.
Kunnig, servicemedveten, trevlig och positiv.
Tack Lennart för fina ord och för förtroendet att sälja ert fina sommarparadis. Ha hand om er!
Madeleine ist eine sehr freundliche Person, die Kommunikation und Organisation war sehr gut!
Vielen Dank, Heiko und Gitte, für die schönen Worte. Ich wünsche euch alles Gute für die Zukunft und viel Glück bei neuen Projekten mit eurer Tochter :)
Har både köpt och sålt på kort tid med Henric som mäklare och varit lika nöjd båda gångerna. Henric är kunnig, proffsig och har ett väldigt bra bemötande av mig som kund. Jag är jättenöjd.
Tack Mariana för ditt fina betyg, det värmer. Och tack för jag fick sälja dina gård efter du köpte huset i Fulvik :)
Snabb och smidig affär. Tillgänglig och snabba svar.
Tack för ditt betyg Robin. Jag önskar dig och familjen härliga år på er nya gård :)
Göran var mycket lyhörd för mina önskemål och gjorde ett gott jobb. Jag rekommenderar honom varmt och skulle inte tveka en sekund att anlita honom igen!
Bra och personligt bemötande från första stund, både i telefon och vid de två mötena. Madeleine har ett glatt, vänligt och vinnande sätt och hon fick allt ordnat till det bästa, allt blev som hon utlovat. När Madeleine sa att "jag ringer på måndag", så gjorde hon det. Det är ett av de viktigaste sakerna för mig i kontakt med säljare, sjukvård eller dylikt. Att betyget "bara" blev fyra beror på att femman (= exceptionellt) borde reserveras till Nelson Mandela, Moder Teresa eller liknande... :-) Men fem "tummen upp" får du Madeleine! //andersw
Anders, ett nöje att ha fått hjälpa er och tusen tack för de vänliga orden. Jag tar min fyra med glädje efter ditt fina resonemang :-) Allt gott till er!
Göran var kunnig och professionell och gjorde att vi kände oss trygga under hela processen till husköpet. Han tog sig extra tid att förklara sånt som vi var osäkra på och han var alltid snabb på att återkoppla vid frågor. 10/10 från Jakob & Basia