Trevlig, proffesionellt arbete genom hela försäljningen. Rekommenderas starkt.
Kasper Isgren
Kasper Isgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Kasper Isgren har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Kasper Isgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Kasper Isgren har haft 4 försäljningar sen 2026-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
170 omdömen om Kasper Isgren
Stort tack Fredrik, för din rekommendation, fina bemötande och ditt förtroende och att jag fick vägleda er genom genom försäljning.
Mycket trevlig och proffsig i sitt bemötande. Fick förtroende vid första mötet. Försäljningen har gått smidig och Kasper har varit väldigt tillgänglig och lyssnat in våra behov. För mig som förstagångssäljare har detta varit väldigt viktigt. Högsta betyg
Tack Cecilia för dina fina feedback. Uppskattar ditt öppna och goda sätt att kommunicera. Det är grunden för ett bra samarbete! Vi hörs snart igen och kikar på deklaration och annat.
Bra återkoppling och kändes väldigt seriös.
Tack för fin feedback. Det var fint att få hjälpa er med köpet!
Proffsigt uppträdande, korrekt,klara besked. Väldigt nöjd .
Tack Sven! Uppskattar dialogen med dig runt köpet. Hoppas att ni trivs bra i lägenheten.
Mycket kunnig och engagerad Tydliga besked Fint bemötande
Stort tack Anna! Det var fint att få hjälpa er :)
Kasper är en fantastisk bra mäklare, tydlig, kommunikativ och får dig som kund att verkligen känna att du är i centrum.
En kunnig mäklare som arbetade hårt för att få fram spekulanter på min våning. Han höll mig fortlöpande informerad om vad som gällde.
Superproffsig, transparant & med bra omdöme av att vara till hands både för säljaren & köparen.
På ett korrekt och ärligt sätt. Alltid rädd att träffa en bilförsäljningsmäklare men så var inte fallet. Kan inte sammanfatta något som fortfarande inte är helt klart.
Allt bra. Uppfyllde förväntan. Väl genomfört.