Philip Andersson

Philip Andersson

Philip Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Philip Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Philip Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.7. Philip Andersson har haft 41 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

113 omdömen om Philip Andersson

Sedan starten hos Reco 2018
Emelie Margareta E
Köpte sin stuga med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Färjestaden

Suveränt bemötande, bra dialog och trevligt bemötande! Under visningen samlade han alla och berättade alla detaljer som bör vetas och historia kring huset, inget jag sett någon göra tidigare och vi uppskattade det mycket!

Carina A
Sålde sin bostad med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Öland Södra

Tydlig, lyssnat på hur och vad vi ville ha ut av försäljningen av våran hästgård. Bra möte innan allt satte igång och även när vi skulle signa kontraktet med de nya ägarna. Han var väldigt tydlig med dom vad dom skriver på och hur hela processen går till fram till dagen vi lämnar över gården till dom. Jag har kunnat messa om jag haft snabba frågor som jag ville ha svar snabbt på. Så på det hela är vi mycket nöjda hittills med hans insats.

Christian B
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mörbylånga

Philip är tillmötesgående, flexibel och mycket kunnig mäklare.

Svar från Philip Andersson

Tack för gott samarbete i denna affären & många andra!

Ludwig S
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mörbylånga

Proffesionellt bemötande med god lösningsorientering som ledde till ett smidigt och prisvärt fastighetsförvärv.

Svar från Philip Andersson

Många tack för omdömet! Så roligt att kunna hjälpa er i mål med affären!

Håkan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Färjestaden

Vi är mycket nöjda med Philips arbete. (Det var därför vi anlitade honom pga tidigare kontakter)

Svar från Philip Andersson

Tusen Tack för ert återkommande & att få hjälpa er till en ny bostad & även sälja denna gången har varit jättekul

Oddny V
Sålde en tomt med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Borgholm

Fantastisk flink og hyggelig megler. Vi har hatt meget god kontakt hele tiden, og han har vært til meget stor hjelp for oss med å få selge eiendommen og tomten så raskt. Han utfører jobben sin på en meget god og profesjonell måte. Vi er VELDIG fornøyd 👍 Anbefaler Philip på det sterkeste.

Svar från Philip Andersson

Stort Tack Oddny! Vi hade ett jättebra samarbete som tog oss i mål med affären till slut!

Fredrik L
Öland Mellersta

Trevligt och proffsigt bemötande. Lätt att prata med och att diskutera olika alternativ ang affären. Smidig budgivning där han läste av säljaren och köparens intressen. Kan bara rekommendera

Svar från Philip Andersson

Tack för ert fina omdömde kring mitt arbete. Hoppas ni skall trivas på Öland - Välkomna!

Johan E
Borgholm

Snabb, saklig och professionell – smidigt hela vägen!

Svar från Philip Andersson

Tack för ert positiva omdöme om mitt jobb!

Anna S
Sålde sin stuga med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Färjestaden

Professionell, tydlig, ärlig, trygg och väldigt trevlig..!

Svar från Philip Andersson

Tack ännu en gång för ert förtroende att få sälja er bostad. Ser fram emot att få hälsa på er även i det nya sen!

Janicke Maria L
Färjestaden

Proffsig, trevlig och hjälpsam. Hitintills genomgående positiv upplevelse.