Philip Andersson
Philip Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
.Philip Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Philip Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.6. Philip Andersson har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
81 omdömen om Philip Andersson
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mycket bra bemötande och fin service!
köpte en tomt med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mycket bra bemötande och fin service!
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Helt ok! Han har dock lite svårt att förstå att många äldre har svårt att hänga med i den elektroniska världen….
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Kunnig och tillmötesgående. Lever definitivt upp till de förväntningar jag har på en mäklare.
Vi har inte ens träffat honom! Han har inte besvarat makens mejl om den fråga vi hade gällande tomten vi köpt.
sålde sitt hus med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Ett utmärkt bemötande och han gav ett professionellt intryck omedelbart. Vi hade aldrig svårt att nå honom trots semestertider. Vi fick en grundlig genomgång av de olika stegen i processen.
MVG! -
Andra gången vi har samarbetat med Philip och trots att han var på semester bemötta han oss på sitt vanliga trevliga och professionella sätt. Mycket nöjd.
Eftersom vi bor utanför Vänersborg så var vår första kontakt med Philip via telefon detta för att vår son, som bor i Kalmar, skulle få en personlig visning av Ödlegatan.
Philip kunde själv inte ta visningen utan delegerade detta till en kollega som gav vår son en detaljerad visning. Resultatet av visningen gav att sonen tyckte att vi skulle komma ner för att själva göra vår bedömning.
Vi åkte ner till Kalmar för visning på fredag, kl. 12:00, med Philips kollega. Fick en bra presentation och genomgång av fastigheten.
Sen eftermiddag, samma dag, hade vi offert genomgång och prisdiskussion med Philip som resulterade i att vi enades och avtalade om kontraktsskrivning på måndag eftermiddag.
Inför mötet, för kontraktsskrivningen, gav Philip ett mycket gott intryck och hade struktur på hela processen. -
Trevlig och kunnig, vi fick den service vi förväntade oss.
köpte sin stuga med hjälp av Philip Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Ett väldigt positivt bemötande redan vid första kontakten. Hade egentligen inga förväntningar eftersom mäklare har som jobb att sälja fastigheter o till så högt pris som möjligt. Väldigt tillmötesgående, seriös , bra kontakt redan från början, smidig att diskutera med, lätt att få kontakt med o duktig att informera hela vägen. Vi är mycket nöjda med det arbete han gjorde vid detta köp