Johannes har på ett vänligt och professionellt sätt varit en mycket bra mäklare för oss. Alltid ärlig, trovärdig och positiv. Vi har verkligen uppskattat honom, hans yrkeskunskap och svensk Fastighetsförmedling vid köpet av vår tomt. Högsta betyg.
Johannes Stynsberg
Johannes Stynsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
.Johannes Stynsberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Johannes Stynsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.7. Johannes Stynsberg har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
131 omdömen om Johannes Stynsberg
Johannes är saklig och Väldigt engagerad. Han inger ett förtroende och förklarar på ett bra sätt.
Johannes Stynsberg har genom hela affären varit tillgänglig med ett lösningsorienterat, trevligt och kunnigt bemötande. Jag rekommenderar honom som mäklare.
Snabba svar om man hade frågor
Mycket bra! Kunnig och transparent. Professionellt bemötande.
Mycket nöjd med allting Bra Samarbete Mycket trevlig
Engagerad och tydlig. lätt att samarbeta.
Johannes är påläst, proffsig och väldigt trevlig utan att kännas påträngande. Han lyssnar in, berättar och överdriver inget, vi upplevde att han säger precis som det är utifrån allt han vet om objektet, det inger förtroende. Då vi hade kikat på annat objekt tidigare där han var mäklare så hade vi faktiskt önskat att när vi väl skulle hitta ett hus så skulle det vara han som sålde! Så blev det och vi är väldigt nöjda!
Mycket bra genomförd affär med Johannes. Trevligt bemötande. Positiv och informativ men aldrig påstridig. Ärlig i alla svar om status på hus och process. En bra känsla hela vägen. Varm rekommendation från oss.