Madeleine Jonsson

Madeleine Jonsson

Madeleine Jonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Madeleine Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Madeleine Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Madeleine Jonsson har haft 4 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

18 omdömen om Madeleine Jonsson

Sedan starten hos Reco 2020
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
    • Funkabo
    2023-02-04 Verifierad kund
    Madeleine är helt suverän. Vi har blivit så väl bemötta och hon har snabbt svarat, förklarat och gett oss tips även utanför kontorstid
    Så stort tack för dom värmande orden Annika. Jag önskar er all lycka till med ert, sonens nya boende. Jag vill också tack för du tog dig tiden att skriva dessa rader, det betyder mycket för mig. Ta hand om er så hörs vi snart igen! Madeleine Jonsson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
    • Ljungbyholm
    2023-01-18 Verifierad kund
    Direkt vid första mötet så kände jag att jag fick en bra kontakt med Madeleine. Hon kändes mycket kunnig och jag fick förtroende för henne.
    Jag upplevde att hon gjorde sitt bästa med annonseringen på vårat hus på olika ställen ex Kalmarposten och skyltfönstret i butiken.
    Vi som säljare fick löpande information om hur det gick på visningarna.
    Vi är tre syskon och alla vi är mycket nöjda med Madeleine. Jag kan verkligen rekommendera henne till andra.
    // Helen
    Tusen tack Helen för de fina orden & för du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Det betyder mycket för mig. Det har verkligen varit ömsesidigt. Jag önskar er all lycka till framåt Åsa, Pia & Helen! Ta hand om er, Madeleine Jonsson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
    • Öland Södra
    2022-12-21 Verifierad kund
    Vi kände oss varmt välkomna på visningen. Mäklaren var kunnig och mycket trevlig.Hela köpet och kontraktskrivningen var proffsigt.
    Allt har fungerat mycket bra.
    MVh.Tomas o Sonja Turesson.
    Tack snälla ni för de fina orden! Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya fina hem och med nya omgivningar. All lycka till! Madeleine Jonsson
  • Tobbe S
    • Öland Södra
    2022-12-21 Verifierad kund
    Med Madeleine har vi haft en öppen och ärlig dialog genom försäljningen. Hon stod upp bra för de förväntningar vi hade kommit överens om. Vi har haft många roliga stunder under den här korta tiden som försäljningen tog. Sammanfattningen blir med ledorden humor, alvarsamt och ärlighet.

Jessica och Tobbe
    Tack snälla ni för de fina kommentarerna! Roligt har vi haft. Jag önskar er all lycka till framåt! Madeleine Jonsson
    • Kalmar
    2020-10-14 Verifierad kund
    Vi har köpt en bostadsrätt, Madeleine är rak, trevlig, glad, positiv ser inga problem i något.
    Tack Mari för dessa ord! Jag hoppas dottern kommer trivas och det är jag säker på. Sköt om er! /Madeleine Madeleine Jonsson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
    • Funkabo
    2020-09-24 Verifierad kund
    Bra, lätt att få kontakt med. Tydlig och serviceinriktad.
    Tack snälla ni för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa er! Önskar en fin helg, Vänliga hälsningar Madeleine Madeleine Jonsson
    • Södercentrum
    2020-08-05 Verifierad kund
    Har sålt en bostadsrätt i Kalmar, utmärkt bemötande av Madeleine Jonsson. Affären blev bättre än väntad.Madeleine gjorde ett mycket bra jobb.
    Tack Bengt för förtroendet och för de fina orden. Det blev en lyckad affär. Ta hand om dig och njut av sommarens sista veckor. /Madeleine Madeleine Jonsson
    • Djurängen
    2020-08-02 Verifierad kund
    Jag har en sålt en enrummare. Jag fick mycket bra bemötande av mäklaren och hon stylade lägenheten mycket bra, snyggt. Jag hade hoppats på att få mer pengar för lägenheten när den såldes. Det var inte så många som kom på visning.
    Tack Malin för fina ord. Jag förstår er och hoppas att det kommer bli bra iaf. Ta hand om er och fortsatt fin sommar! Madeleine Jonsson
  • skrev om Madeleine Jonsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
    2020-07-18 Verifierad kund
    Fick hjälp att sälja vår lägenhet, blev bemött av ett positivt och glatt humör. Lätt att nå och ställa frågor till.
    Tack snälla Linda-Marie! Jag är glad att jag kunnat hjälpa till och hoppas att ni snart hittar ert drömhus! /Madeleine Madeleine Jonsson
    • Johannesborg
    2020-07-03 Verifierad kund
    Jag tyckte att Madeleine gav mig ett glatt, ödmjukt och samtidigt trovärdigt intryck. Hon har varit snabb i återkoppling och satt mig som kund i första hand.

Jag inte är den mest kunniga inom bostadsmarknaden men kände fullt förtroende för Madeleine så fort jag träffade henne och visste att jag var i trygga händer.

Kan varmt rekommendera Madeleine som mäklare till andra personer.
    Tack snälla Eleonor för dessa fina ord. Det gör mig väldigt glad och jag hoppas du kommer trivas kalas i din nya bostad. Men det är jag säker på! Ta hand om dig! /Madeleine Madeleine Jonsson