Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Ellen Mobelius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nybro

Ellen Mobelius har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Ellen Mobelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Ellen Mobelius har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

82 omdömen om Ellen Mobelius

Sedan starten hos Reco 2020
Per-Olof J
Sålde sitt hus med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Kalmar

Ett bra bemötande, trevlig., hjälpsam . Höll oss uppdaterade hela tiden vad som hände .

Daniel K
Köpte sitt hus med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Kalmar

Vår erfarenhet av Ellen har enbart varit positiv. Vi har träffat på en hel del olika mäklare undertiden vi har letat hus i Kalmar och Ellen är den mäklare som har gett oss bäst känsla när vi lämnade husvisningen.

Johanna G
Lindås

Ellen är en super härlig person som alltid har bemött mig väl. Bra kommunikation och jag vet att hon gjort sitt yttersta för att hjälpa mig.

Ullabritt V
Hanemåla

Trevlig, lättsamt och tydligt - tack!

Nikolaus K
Sålde sin stuga med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Gullabo

Ich wurde vom ersten Tag an beim Verkauf des Hauses sehr gut informiert und bei Fragen zügig beantwortet. Die Kommunikation mir Ellen war sehr gut. Und ich bin auch mit dem erzielten Preis zufrieden. Also alles top.

Carina P
Örsjö

Ellens bemötande och rådgivning vid vår husförsäljning mötte alla våra förväntningar på ett mycket positivt sätt. Hon är rätt person på rätt plats och de råd hon gav oss vid våra beslut inför och under vår försäljning gör att vi varmt kan rekommendera henne.

Mikaela K
Sålde sin bostad med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Alsterbro

Vi har inte nog med ord för att beskriva vilken fantastisk person och mäklare Ellen är! Hon är vänlig, lyhörd, inkännande, ärlig.. Tack vare henne hittade vi rätt köpare till vårt hus, och affären gick smidigt överlag. Den som anlitar Ellen som mäklare kommer inte bli besviken. Tack för allt!

Nicolaas N
Örsjö

Presentationen av huset var tydlig och hanteringen av försäljningen var utmärkt och snabb. En trevlig upplevelse.

Per-erik G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Paradiset

Ellen är en mycket duktig fastighetsmäklare kunnig och ha ett mycket trevligt bemötande och hjälpsam med allt man kan ha bra dialoger med henne topp betyg

Judith E
Köpte sin bostad med hjälp av Ellen Mobelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Alsterbro

Wir haben Ellen als professionelle und freundliche Maklerin erlebt. Die Hausbesichtigung hat sie souverän und zugewandt geleitet. Ellen war offen für Fragen , die sie alle beantworten konnte und im Gespräch sehr sympathisch. Bei der Abwicklung des Hauskaufs war sie uns eine große Unterstützung und hat die für uns passenden Lösungen gefunden. Zudem war sie gut erreichbar und zuverlässig. Wir können Ellen uneingeschränkt empfehlen und sind sehr froh, mit ihr zusammenzuarbeiten. Vielen Dank liebe Ellen! Christian und Judith mit Einar