Petter Hellström

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
4.8
Affärer senaste året

Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Petter Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Petter Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.8. Petter Hellström har haft 42 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

115 omdömen om Petter Hellström

Sedan starten hos Reco 2017
Carl E
Köpte sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Rockneby

Petter var såväl trevlig som insatt. Jag upplevde att han var mån om att både säljaren och jag som köpare skulle känna oss trygga under processen och vara nöjda med affären.

Mats L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Petter var trevlig och ärlig. Vi hade kontakt varje dag. Och det uppskattades.

Svar från Petter Hellström

Tack så mycket för det fina omdömet och stort grattis till en riktig kanonlägenhet där jag hoppas att ni ska trivas fint nu när ni tar steget över bron! //Petter

Isak A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Kunnig och professionell mäklare.

Svar från Petter Hellström

Tack för det fina omdömet Isak! En härlig affär som förhoppningsvis skall göra att ni landar i nästa bostadsdröm! //Petter

Eva Annika J
Sålde sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Rockneby

Petter får absolut högsta omdömet i alla avseenden. Petter är kunnig, professionell och har dessutom ett trevligt och vänligt bemötande. Under hela processen från det första mötet utifrån en rekommendation har jag känt mig trygg och förvissad om, att min största affär skulle komma, att avslutas på bästa sätt utifrån de förutsättningar och omständigheter som fanns. Jag rekommenderar självklart Petter och Svensk Fastighetsförmedling på det varmaste för vidare uppdrag.

Svar från Petter Hellström

Stort tack Eva för dessa fina ord! Det har varit ett fint samarbete över tid som tillslut landade i en bra affär med vad som känns som helt rätt köpare till din pärla i Venenäs. Hoppas nu vi kan ta oss hela vägen i mål med din fortsatta resa! //Petter

Lars E
Köpte sin bostad med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Borgholm

Har bara haft telefonkontakt men intrycket är bra, känns som han vill ta hand om kunderna. Kunnig och vi har fått svar på alla frågor.

Svar från Petter Hellström

Tack Lars för att du tog dig tid att lämna ett omdöme här på Reco! Ser fram emot att få hjälpa er med sluttampen också så ni landar bra här i er nya fritidsbostad! //Petter

Lars H
Öland Mellersta

Från början fick jag bra kontakt med Petter.Han har under hela processen varit tydlig och svarat föredömligt på mina frågor.Han har hjälpt mig med kreativa lösningar när det behövdes.Varit en trygghet att ha honom som mäklare

Svar från Petter Hellström

Så härligt att allt nu har löst sig Lars. Tack för ditt fina omdöme och dina ord, det värmer. Varmt välkommen till sydligare breddgrader! //Petter

Henrik L
Trekanten

Jordnära personlighet, mån om sina kunder,

Svar från Petter Hellström

Tack Henrik för ditt fina omdöme om mig och mitt arbete! Det känns väldigt roligt att fått ledsaga er genom både köp och försäljning. Det blev en teaminsats tillslut med mina härliga kollegor som avslutade det fina jobb som ni och jag påbörjade. Hoppas nu ni ska trivas i ert nya hus! //Petter

Eva-Gun E
Kalmar

Noggrann, ingav förtroende, vänlig, saklig Han hade gjort ett tydligt och bra upplägg av vår försäljning av lägenheten. En proffsig mäklare med andra ord!

Svar från Petter Hellström

Stort tack Eva-Gun för att du tog dig tid att skriva ett omdöme här på Reco, det värmer! Ja, det blev en lyckad affär trots att det var flera lägenheter till salu samtidigt i föreningen. Tack för fint samarbete! //Petter

Frida L
Karlssons Äng

Mäklaren var kunnig, tillgänglig och uppdaterade mig hela tiden vilket uppskattades.

Svar från Petter Hellström

Tack Frida för dina fina ord och ditt omdöme. Hoppas nu att denna nya bostad skall passa er som hand i handske! Ha en fin sommar! //Petter

Carina J
Kalmar

Jag tycker att han är bra på alla sätt och vis, trevligt bemötande och lätt att förstå honom.

Svar från Petter Hellström

Tack Carina för det fina omdömet här på Reco! Det har varit ett fint samarbete med hela er familj. Nu är det bara slutspurten kvar. Hoppas ni får en fin sommar! //Petter