Petter Hellström
Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Petter Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Petter Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 5.0. Petter Hellström har haft 7 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
21 omdömen om Petter Hellström
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Vi upplevde Petter som mycket professionell, noggrann och välvillig i vår process att köpa bostad. I samtal, både direkt och via telefon, kände vi av en respekt över att affären skulle bli så bra som möjligt för alla inblandade parter.
Stort tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme efter ert köp av bostad! Skönt att höra att ni har en positiv upplevelse kring alla de delar som jag anser är viktiga i en affär. Jag hoppas och tror att ni kommer trivas bra och njuta av att komma ett steg närmre havet i ert nya fina hus! //Petter
Petter Hellström -
sålde sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Han är seriös, ärlig, lugn, trevlig och kunnig.
Han levde upp till våra förväntningar.
Vi kommer att rekommendera honom.Tack så mycket för det fina omdömet! Härligt att höra att ni är nöjda med mitt arbete vid er försäljning. Det har varit trevligt att följa er både vid ert köp och er försäljning. En tydlig plan samt strukturerat och hårt arbete gav resultat. Det blir spännande att följa er fortsatta resa med ert nya hus! //Petter
Petter Hellström -
Mäklaren levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi blev alltid vänligt och proffsigt bemötta. Mäklaren var alltid lätt att nå.Vi har känt oss trygga från början till slut. Sammanfattningsvis, vi är 100 procent nöjda med Petter Hellström.
Engagerad, erfaren, lyhörd och sakkunnig i samband under hela försäljningsprocessen. Lyckades nå resultat i en utmanande marknad. Prestige!
Jag är från Tyskland och har köpt ett hus i Sverige. Kommunikationen var utmärkt!
Vi har blivit mycket bra bemötta av Petter under hela resan för vårt köp av fritidhus.
Petter var mycket kunnig och påläst vid
visningen och det han inte kunde svara på tog han reda på och vi fick svar dagen efter.
Han är väldigt noggrann och strukturerad och vi fick stort förtroende för honom. -
Fantastiskt jobb i försäljning innan och efter ! Vi är jätte nöjda !
Trevlig, informativ och målmedveten. Gjorde sitt yttersta för att affären skulle bli så bra som möjligt för mig som säljare. Är riktigt nöjd med Petter. Tack!
Vi är mycket nöjda med Petter som mäklare; trevlig, proffsig och förtroendeingivande!
Trevlig, tydlig, informativ. Har bget negativ att säga.