ChargeBuddy AB

Varmt välkommen till oss på ChargeBuddy! Vi är ett företag som erbjuder både försäljning men också installation av laddstationer.

Går du i tankar på att köpa en elbil? Om så är fallet så rekommenderar vi dig att installera en laddstation . Med en sådan blir det nämligen oerhört mycket enklare och smidigare för dig att äga en eldriven bil.

Vi är specialister på att installera laddningsstationer för bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Vi arbetar enbart med en leverantör och inom en marknad vilket ger oss en spjutspetskompetens som få andra besitter.

Utmärkelser

28 omdömen om ChargeBuddy AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-24 Insamlad av företaget
    Proffsigt, bra rådgivning, kompetent och trevlig personal som installerade laddstolpar!
    2023-03-09 Insamlad av företaget
    Vi är en bostadsrättsförening och ChargeBuddy har installerat laddboxar i vårt garage. Vi har fått superbra bemötande och service. ChargeBuddy har varit informativa, snabba, noggranna och behjälpliga. Vi är nöjda och rekommenderar de starkt! :)
  • 2023-01-23 Insamlad av företaget
    Jag kan verkligen rekommendera ChargeBuddy. Trevligt och proffesionellt bemötande, och en mycket effektiv och bra installation med bra produkter. Hela processen från Ax till Limpa sköttes på bästa sätt av ChargeBuddy.

2023-01-13 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda Chargebuddu AB.

2023-01-10 Insamlad av företaget
    Blev väldigt trevligt bemött hela vägen, lätta att få tag på och bra, snabba svar. Installationen blev riktigt bra, och prisbilden stämde bra mot offert.
    Efter att allt montage var klart av elbilsladdarna, fanns de fortfarande tillgängliga för frågor som vi missat. Pålitliga, gediget arbete, bra dokumentation.

• 2022-12-14 Insamlad av företaget
    Mycket proffsigt bemötande. Prisvärt och tar ansvar hela vägen.

2022-12-12 Insamlad av företaget
    + bra presentation av produkten och tjänsten på vårat årsmöte
    +konstant uppföljning och täta kontakter med oss som kund
    + bra stöd att fylla i de olika dokumenten på naturvårdsverkets websida. lika så att de låg på och bevakade utfallet.
    +trevliga och samarbetsvilliga montörer, stod ut med våra ändringar och folk som sprang och frågade massa frågor.
    +bra avslutningsmöte samt beskrivning av betalningsmodell
    +flexibla samtal runt betalnings alternativen.
    +flexibla med ny lösning då våra kartor inte riktigt stämde
    + allmänt trevliga, och bara + till grabbarna och servicen
    - modellen för betalning av löpande konsumtion av el, är lite omständig, men det kommer lösa sig.

2022-12-06 Insamlad av företaget
    Vi installerade 47 stationer med hjälp utav ChargeBuddy. Sjukt smidigt från start till mål. Vi hade mycket grävning och kabel som skulle dras men de löste dessa grabbar utan problem! Kan rekommendera ChargeBuddy till alla som går i tankarna på att installera laddare i sin förening!

2022-12-06 Insamlad av företaget
    Vi anlitade ChargeBuddy för att installera laddboxar i samfällighetens garage. Fungerade utmärkt från början till slut. Snabba svar på alla frågor, mycket engagerad personal; projektledaren och installatörerna var trevliga, lyhörda och kompetenta.
    ”Kunden i fokus” – med det här företaget på riktigt.

2022-11-14 Insamlad av företaget
    Allt har varit mycket smidigt och proffesionellt från första kontakt, offert, genomförande och uppföljning. Mycket kunniga på området och man känner sig trygg som kund.
    Mycket trevlig och personlig service.
    Vill varmt rekommendera Charge Buddy AB.

2022-10-21 Insamlad av företaget
    Kunniga. Snabbt utfört. Jag har redan svarat en gång.

2022-10-18 Insamlad av företaget
    Kunniga. Bra service. Man levererade det vi ville ha. Elbilsladdare. Bra samarbete med elfirman.

2022-10-09 Insamlad av företaget
    Fick ett bra bemötande av företaget
    Företaget levde mycket väl upp till våra förväntningar
    Det blev positiv upplevelse av företaget. Kunniga och engagerade personer som hade hand om upphandling och implementering av 27 st laddstolpar

2022-10-07 Insamlad av företaget
    Som ordförande i vår förening, har jag engagerat mig i projekt för laddstolpar, Valet av leverantör gick till Charge Buddy.

Det har varit ett nöje att sammarbeta med George och monteringsteamet med Elektrikern Matte och kollegor. Väldigt smidiga möten, monteringen utav våra 20st stolpar gick fortare än utlovat. Snyggt monterat. Genomgång utav App styrning och upplägg utav våra brukare, fungerade även det smidigt.

Känns tryggt nu när vi börjar ladda i vår förening, med stöttning från George och Efuel ,vid ev kommande frågor, som kan uppstå.!

Kan varmt rekommendera Charge Buddy som leverantör utav laddstolpar!

Daniel
    Ordförande
    Brf Östra Ekedal

• 2022-10-05 Insamlad av företaget
    Proffsig installation och trevliga arbetare som såg till att det såg snyggt ut även efter installation. Bra stöd vid frågor och funderingar.

• 2022-09-28 Insamlad av företaget
    Vi är mycket nöjda med chargebuddy som leverantör av laddstolpar till vår Brf!
    Vänligt bemötande ,stor tillgänglighet och flexibilitet till vår fördel
    Kan varmt rekommendera företaget
    Med vänlig hälsning,
    Lotta styren Brf Räven20 Lidingö

2022-09-27 Insamlad av företaget
    Bra införsäljning! Mycket bra leverans! Känns familjärt i efterarbetet.

• 2022-08-30 Insamlad av företaget
    Varit mycket hjälpsamma och enkla att ha att göra med från start. Vi är en mindre BRF och upplever att ni lyssnat på våra behov och tagit fram den enklaste lösningen till bäst pris. Inte krånglat till det med priser och tilläggsavgifter längs vägen eller under installationen, raka rör! Seriösa genom hela processen och sett till att vi har allt vi behöver för att komma igång med systemet, fakturera och ta över laddboxarna. Rekommenderas! /Brf taljan

• 2022-08-30 Insamlad av företaget
    Professionellt och vänligt från första till sista kontakten. Allt som utlovades har stämt till punkt och pricka och inom rätt tidsramar.
    Då det var installation av laddboxar vi köpte så behövdes vägledning om bidrag och det funkade utmärkt och även en betalningslösning för våra boendes laddning av bil.
    Hej Sören,

Stort tack för de fina orden, vi är glada över att ni valt oss som leverantör.

På återseende!

Hälsningar,
    VD, ChargeBuddy AB
    2022-08-29 Spontant omdöme
    Vi tog in ett flertal offerter och bestämde oss tillslut för att gå vidare med ChargeBuddy. Både pga. priset, men framförallt för deras expertis eftersom vi hade en ganska krånglig installation. För oss var det viktigt med en partner som kunde ta hand om hela processen, vilket de gjorde utan några som helst problem. Vi är otroligt nöjda med vårt val och rekommenderar dem starkt.

• 2022-06-04 Insamlad av företaget
    Mkt bra genomförande, pris och kommunikation.

• Patric B
    skrev om ChargeBuddy AB
    2022-06-02 Insamlad av företaget
    Mycket bra genomförande och service! Rekommenderas!

2022-05-17 Insamlad av företaget
    Vi i vår bostadsrättsförening vände oss till ChargeHero för installation av laddningspunkter.
    Mycket professionellt och kunnigt bemötande genom från första besök tills installationen var klar.
    Att alla dessutom var väldigt trevliga att ha att göra med var ett extra plus i kanten.

2022-05-15 Insamlad av företaget
    Vår BRF installerade 80 st laddboxar. Vi hade en hel del frågor innan arbetet startade, en del rätt tekniska som krävde att ChargeHero fick gå prata med tillverkaren av laddboxar för att få tag i informationen.

Installationen gjordes i tid och under avtalad period.

2022-04-25 Insamlad av företaget
    Lysande service och leverans av ett laddboxsystem till vårt garage.
    Stig Vilhelmson

2022-04-07 Insamlad av företaget
    Installation av laddstation för elbil i Brf.
    Blev kontaktad av säljare när vi just diskuterat att installera laddstationer. Så det kom lägligt.
    Vi fick ett gott intryck och bestämde oss för att gå vidare. Installationen visade sig enkel utan att vi behövde gräva. Vi fick god återkoppling med dokumentation och avslut av projektet. Allt fungerar som utlovat. Praktisk app för administrationen av laddstationerna. Rekommenderas.

• Victor S
    skrev om ChargeBuddy AB
    2022-04-01 Insamlad av företaget
    Chargehero hjälpte vår BRF med 32 laddboxar, vi är otroligt nöjda med bemötandet och installationen, dem hjälpte oss även att ansöka om bidrag från staten. Kan varmt rekommendera!

2022-03-30 Insamlad av företaget
    Danne, George & grabbarna på ChargeHero har sett till så vi har top of the line laddare till vår förening i Haninge.

53 laddare installerat på 5 dagar utan några problem under resan.

Nästa installation blir i sommarstugan… rekommenderar starkt!