Isabella Beatriz H:
Jag köpte en klocka & blev väldigt bra bemött. Personalen var väldigt trevlig och man fick den hjälp man behövde. Super nice verkligen.
Henrik W:
Smidigt, förtroendeingivande, lyhört. Bra råd runt frågor man själv inte är van vid att ta ställning till. Effektiv. Glad att jag anlitade just dom, och lär göra det igen när nya behov uppstår!
Philip W:
Vi är supernöjda med AE Elteknik. Professionellt bemötande och planering av arbetet. Genomförde önskat jobb både snabbare och billigare än vad initial offert indikerade. Kan verkligen rekommendera dem!
robin t:
Jag som driver företaget skulle istället vilja varna stort om skribent S. Hennes inlägg och omdömen är ren fantasi. Hon är väl känd av polis och har förekommit i många utredningar. Många företag har tyvärr blivit lurade av den här personen. Företag som jag har varit i kontakt med kan styrka detta! Och jag har dessutom gått om referenser som kan bevisa att mitt utförande av arbeten är mycket gott och alltså rena motsatsen av vad den här männsikan försöker ge en svartmålad bild av.