Elektronikservice i Stockholms län

Järfälla  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 22 elektronikservicefirmor i Stockholms län

• Isabella Beatriz H
    Isabella Beatriz H: Jag köpte en klocka & blev väldigt bra bemött. Personalen var väldigt trevlig och man fick den hjälp man behövde. Super nice verkligen.
  • Hot Help

855 omdömen
    Teknik- och datorstrul? Vi på Hot Help hjälper dig att få bukt med problemen, oavsett vad det gäller.
    Lars T
    Lars T: Snabb service och kunnig personal.
  • Hjorthagens EL AB

128 omdömen
    Hannes B
    Hannes B: Vi hade samlat på oss flertalet mindre jobb över tid och tyckte att det var dags att ta in en expert nu. Kontaktade Jesper och från start var det enkel kommunikation, snabbt utfört jobb, och flexibel vad gällde att återvända och kika på en ny grej som dök upp, redan dagen efter. Rekommenderar Jesper till samtliga som vill ha komplikationslöst och simpelt samarbete med elektriker, samt bra resultat. Kommer absolut anlita igen om vi får anledning för, framöver.
  • Gunwor L
    Gunwor L: Vid alla kontakter kände man sig välkommen och viktig. Ingen fråga var för dum. Man fick inte känslan av att det var bråttom att bestämma sig i processen att sätta upp laddplatser på parkeringen till vår bostadsrättsförening. Det fick ta sin tid. Det är svårt att säga vilka förväntningar man hade men lite goda råd var ju välkommet och det fick vi.
  • J. Rhodins El AB

38 omdömen
    Calle H
    Calle H: Väldigt vänlig och proffsig kille. Har anlitat han flera gånger för olika jobb i vår lägenhet, är noggrann och snabb. Är supernöjd med hans insatser.
  • 37 omdömen
    Peter S
    Peter S: Tack för ett proffsigt jobb (Svenska El.. i Segeltorp - Kommer med bra förslag anpassade till det jag önskade. - Svarade snabbt i kommunikation via email - Kom när de skulle - Höll vad de lovade - Bra utfört jobb Sen att de var trevliga o lätta att ha att göra med gjorde inte saken sämre. Nu har vi fantastisk kyla på övervåningen utförd av en mkt kompetent maskin som drar förvånansvärt lite el (förbrukning syns i appen) Styr med telefonen och rösten. Peter
  • 39 omdömen
    JB Bad & Bygg AB
    JB Bad & Bygg AB: Vi har samarbetat med Dahlkar ett tag, professionella och alltid mån om detaljer och bästa lösning. Enkla att ha med att göra , solklar femma !
  • Peter L
    Peter L: Bra och trevlig kontakt. Dock hade jag svårt att få kontakt med Maurisz vid några tillfällen. Skulle gärna vilja något snabbare ha prisförslag och genomförande. Dock är jag mycket nöjd med firman och Mariusz som person. Bra person.
  • 22 omdömen
    Valeria B
    Valeria B: Installerat laddboxen i garaget, fått snabb och professionellt hjälp, varmt rekommendera bolaget.
  • Susanne R
    Susanne R: Solstråles var duktiga och trevliga och och hjälpte mig med eldragning vid köksrenovering, fixade ny el till taklampor, drog jordkabel till eluttag, ugn och spishäll. Jag är nöjd med det arbetet de utförde!
  • Delta El & Energi AB

11 omdömen
    Bertil P
    Bertil P: Trevligt och trovärdigt bemötande! Genomförde arbetet effektivt enligt uppgjord plan och visade prov på god sakkunskap med ambition om ett gott resultat. Lämnade arbetsplatsen välstädat!
  • Annika S
    Annika S: Ett tryggt val! Elektrikern från HRB installation AB var den bästa upplevelsen i mitt projekt - ställde frågor vid oklarheter, kom med förslag på förbättringar och gav ett väldigt kompetent intryck:) Skulle absolut anlita igen. Bygg hanterades av HRB service och det är en annan historia…
  • 14 omdömen
    Periasami S
    Periasami S: I have asked for Hybrid blowers quote, and response received is very good and faster.
  • 12 omdömen
  • Rasmus L
    Rasmus L: Väldigt bra igenom! Mikail på Elium drog el till induktionshäll och övrig el i köket. Väldigt proffsigt och snyggt, och det märks att han själv vill få det bra. Dessutom snabb och bra kommunikation hela vägen. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera!
  • JKF Energi AB

2 omdömen
    Olof J
    Olof J: Gjorde ett fantastikt bra jobb. Elektriker Markus kompetent, trevlig och noggrann. Mån om att göra ett bra jobb och lämna kunden nöjd. Rekommenderar honom och bolaget alla dagar.
  • Mats M
    Mats M: Kontaktade Ljud och Bild/Jannis på vinst och förlust angående reparation av elektronik i ett teleskop. Är ingen produkt som man normalt vänder sig till någon som håller på med hemelektronik. Lite tveksamheter initialt men Janis åtog sig att försöka hitta felet. Efter att ha felsökt kunde Janis konstatera var felet fanns på kretskortet. Efter en del diskuterande kom vi fram till att det behövdes ett nytt kretskort. Kan tilläggas att teleskopet har mer än 20 år på nacken! Janis hade gjort viss efterforskning och funnit kortet på en engelsk hemsida men dessvärre slut. I alla fall hittades ett motsvarande begagnat kretskort hos en återförsäljare. Begagnat ja, Jannis kunde konstatera att en del på kortet var bränt men även detta fixades av Jannis. Så ett stort tack till Ljud och Bild/Jannis för ett professionellt bemötande och att du inte gav upp med mitt numera fungerande teleskop. /Mats Magnusson
  • robin  t
    robin t: Jag som driver företaget skulle istället vilja varna stort om skribent S. Hennes inlägg och omdömen är ren fantasi. Hon är väl känd av polis och har förekommit i många utredningar. Många företag har tyvärr blivit lurade av den här personen. Företag som jag har varit i kontakt med kan styrka detta! Och jag har dessutom gått om referenser som kan bevisa att mitt utförande av arbeten är mycket gott och alltså rena motsatsen av vad den här männsikan försöker ge en svartmålad bild av.
  • James H
    James H: Absolutely outstanding! A young company that provides their promisses. Always on time and a perfect performance every time!
  • Birgitta L
    Birgitta L: Otroligt duktig, trevlig och hjälpsam person. Såg till att min svärmor (95:år) TV blev lagad. Vi bor 10 mil ifrån henne. Heder åt så hjälpsamma reparatörer. ==== Duktig och mycket ödmjuk reparatör.Ser till kundens bästa. Tack för STOR hjälp/ B Lundgren
  • Per E
    Per E: Schubert är enormt tillmötesgående och hjälpsam. Servicen är tekniskt av högsta klass. Eftersom det är en hobbyverksamhet kan leveransen vara långsam.