City Optik Stockholm

City Optik Stockholm, sid 2

Sedan 1937 ligger vår mycket vackra och unika butik mitt i Stockholms city. Flerfaldigt prisbelönt som Årets optikbutik och även vinnare av Svensk Handels stora pris Årets butik.

Här finns de bästa modellerna ur glasögonvärldens topp-kollektioner. Både de stora modehusen som Chanel och Celine finns representerade tillsammans med små unika independentmärken som japanska TVR och anrika Savile Row. Våra duktiga glasögonstylister guidar dig kunnigt och engagerat genom sortimentet. Eftersom vi har en egen verkstad kan dina nya glasögon i vissa fall vara klara inom en timme. Personalen som sköter inslipningen har arbetat med designbågar i 30 år och huvudleverantör av glasen är världsledande Essilor.
Varmt välkommen in till vår fantastiska butik för inspiration och en kopp kaffe från espressomaskinen.

Ps. Är du intresserad av det senaste inom optik? Vi är en av få butiker som kan erbjuda utprovning av världsledande Essilors allra senaste och mest avancerade progressivglas Varilux Xclusive.

Utmärkelser

1460 omdömen om City Optik Stockholm

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-05-28 Verifierad kund
    Fick ett mycket bra intryck. Fick nog även göra den mest noggranna synundersökningen någonsin.
    Kändes mycket bra.
    2023-05-25 Verifierad kund
    De är proffsiga, trevliga och det spänner över alla i personalen. Så har det alltid varit så länge jag varit kund. Önskar jag hade råd att köpa glasögon oftare!
    2023-05-25 Verifierad kund
    Väldigt duktig optiker som gav bra besked på fråga jag ställt till ögonläkaren men som lämnats obesvarad av denne.
    Lustfyllt och livligt med blommor i butiken, ( fast bättre om de alla varit äkta), kaffe med frukt och brownies. Den inreste stylisten var charmig och generös med sakkunskap, och -lyhörd.
    Bra repertoar av bågar, vilket dock var förväntat.
    Jag väntar på mina glasögon och hoppas de är färdiga snart/ ib
    2023-05-24 Verifierad kund
    Blev väldigt fint bemött och hela upplevelsen av min ögonhälsaundersökningen blev över förväntan.Stort tack !😀
    2023-05-23 Verifierad kund
    Mycket positivt, kunnig och trevlig personal
    2023-05-23 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och snygga bågar.
    2023-05-23 Verifierad kund
    Mycket trevlig och professionell personal
    2023-05-21 Verifierad kund
    Kände mig direkt otroligt välkommen och personalen är verkligen proffsig och trevlig. Rekommenderas varmt!
    2023-05-19 Verifierad kund
    Har varit kund i flera år och alltid nöjd. Trevlig och trendmedveten personal. Fin butik med stort urval.
    2023-05-19 Verifierad kund
    Proffsigt, vänligt bemötande med stort utbud av glasögonbågar som inte de stora optiker kedjorna har
    2023-05-17 Verifierad kund
    Bra bemötande och god service, mycket nöjd
    2023-05-17 Verifierad kund
    Jenny med kollegor är alltid superkompetenta, stilsäkra och ger fantastisk service. Förmodligen Sveriges bästa optikbutik!
    2023-05-16 Verifierad kund
    Proffsigt på alla vis! Trevligt bemötande och stort engagemang. Rekommenderas varmt!
    2023-05-16 Verifierad kund
    Överlag mycket bra! Proffsigt och trevligt bemötande.
    2023-05-16 Verifierad kund
    Kunnig och trevlig personal vid inköp av glasögon som även upplyste om bra pris på solglasögon vid inköp av nya bågar.
    2023-05-11 Verifierad kund
    Gjorde synundersökning. Ni använder modern utrustning och jag fick mycket bra förtroende för optikern. Hit kommer jag tillbaka😊
    2023-05-10 Verifierad kund
    Beställde linsutprovning, förstabesök, och blev omhändertagen av Aime.
    2023-05-09 Verifierad kund
    Trevlig och professionell personal!
    2023-05-09 Verifierad kund
    Mycket bra service och bemötande
    2023-05-08 Verifierad kund
    Supernöjd med såväl service, synundersökning och färdiga glasögon
    2023-05-05 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande. Har ÄNTLIGEN fått ett par glasögon jag trivs i!
    Dyrare än de ”optikerkedjor” som finns, men man får en helt annan upplevelse.
    Man upptäckte bl.a att jag hade en ögonsjukdom och skickades till akuten på St Eriks ögonsjukhus efter 2 operationer kom jag tillbaka och gjorde klart synundersökning en.
    TACK!
    2023-05-04 Verifierad kund
    Mycket trevligt och professionellt bemötande av samtlig personal i butiken. Jag är supernöjd med mina glasögon.. Dessutom en väldigt fin butik med ett centralt läge.
    2023-05-03 Verifierad kund
    Jag hade blivit rekommenderad av en kollega att gå till City Optik och hade ganska höga förväntningar- som infriades! Inkännande personal, som gav precis lagom mycket hjälp vid provning av bågar. Optikern var proffsig och rekommenderade faktiskt ett billigare glas än min tidigare optiker (från en av kedjorna). Har träffat på flera ur personalen och samtliga har gett ett trevligt och proffsigt intryck.
    2023-05-02 Verifierad kund
    Mycket bra upplevelse, jag har haft glasögon sen jag var barn, har varit hos många optiker i stockholm, alla som arbetar på City Optik är mycket skickliga kan verkligen sitt yrke, blev så glad att alla var så intresserade och ville hjälpa till, kände mig så väl omhändertagen, faktiskt länge sedan jag kände mig så glad när jag gick till en Optiker, här blir jag kvar, jag har köpt ett par Lindberg glasögon jätte snygga och ett par solglasögon med styrka i, Med vänliga nöjda hälsningar från Evamarie
    2023-04-30 Verifierad kund
    Proffsigt arbete, vänligt bemötande
    2023-04-29 Verifierad kund
    Proffsig väl bemötande personal i en fräsch o fin butik
    2023-04-29 Verifierad kund
    Jag fick City optik på rekommendation och jag hade höga krav vilka alla infriades.
    Service , olika glasögon modeller och bemötande.
    Alla mycket bra.
    Mimmi
    2023-04-28 Verifierad kund
    V ärligt bemötande med en duktig optiker!
    2023-04-28 Verifierad kund
    Det personliga mötet gör City Optik till en vinnare i längden!
    2023-04-27 Verifierad kund
    Proffsiga och trevliga, glamourös och generös miljö men normala priser på linser och undersökning
    2023-04-27 Verifierad kund
    så bra möte med optiker Kajsa. exceptionellt kunnig, förklarar vad som ska ske och på vilket sätt.
    Bara att blir visad tex "här finns krok om dy vill hänga av dig "?ta gärna en kopp te el kaffe, trevliga alla i telefon( om vilken tid som var bokad), så lättsamma o ändå så professionella o ger trygghet.
    Litet minus men stort problem, är kostnaden för glas för mig 11000+
    båge 3-4500.

bra att forskning från KAjsa o intresse gör att många e ögon problem. kan få lindring av ett av Våta viktigaste sinnen.

sa just i går att så konstigt just glasögon inte går på högkostnad . Åtm själva glasen ?imte bågarna en nivå där de som VILL dyraste
    2023-04-26 Verifierad kund
    Jag älskar Cityoptik.
    Bäst på allt.
    2023-04-25 Verifierad kund
    Alltid proffsigt och trevligt bemötande.
    2023-04-23 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig personal, bra atmosfär. Synundersökning utfördes med noggrannhet.
    2023-04-21 Verifierad kund
    Har vid varje besök blivit välkomnad och uppmärksammad även om det har varit rusning och mycket folk. Mycket professionell optiker och supertrevlig och hjälpsam personal förövrigt. Dessutom snygga bågar. Jag förstår varför många kommer hit!
    2023-04-21 Verifierad kund
    Kajsa, är toppen! Kunnig, lugn, noggrann och ödmjuk. Känner mig trygg i hennes händer.
    Mvh
    Susanne
    2023-04-21 Verifierad kund
    Bra. Fin service. Har egentligen inte så mycket mer att säga.
    2023-04-20 Verifierad kund
    Väl omhändertagen och ni upptäckte att jag har gula fläcken på båda ögonen
    Tack för att ni tog er tid
    Med vänlig hälsning,
    Per-Olof Svensson
    2023-04-20 Verifierad kund
    Trevligt och proffsigt bemötande av alla och särskilt Maria optiker.
    2023-04-19 Verifierad kund
    Trevlig personal med hög servisbemötande.
    2023-04-19 Verifierad kund
    Jag har alltid fått en jätte bra hjälp här varje gång jag kom. Jag är ganska nöjd att var kund hos er.
    2023-04-17 Verifierad kund
    Otroligt proffsiga och bra sortiment
    2023-04-15 Verifierad kund
    Från början till slut var det ett perfekt förlopp. Allt gick smidigt och snabbt och bemötandet var perfekt.
    2023-04-15 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och kunnig personal som vill kundens bästa 🙏
    Vänligt, tålmodigt och kompetent
    2023-04-13 Verifierad kund
    Vety profrssional and thorough.
    2023-04-13 Verifierad kund
    Oerhört proffesionellt, vackert inbjudande och inspirerande.
    2023-04-12 Verifierad kund
    Känns som att vara en VIP när man kommer dit.
    Så otroligt gulliga alla som jobbar där. Det är fint och inspirerande och man får en kaffe eller vatten medan man väntar. Bra rådgivning om torra ögon. Massor av fina bågar och bra rådgivning om val av båge.
    2023-04-12 Verifierad kund
    Bra upplevelse!
    Jag är nöjda med den nya glasögonen.
    2023-04-07 Verifierad kund
    Provat ut endagslinser & träffat en duktig & klok optiker . Fått mycket bra information om torra ögon. Kommit i kontakt med företaget genom att jag googlat om torra ögon & fått mycket bra tips.