City Trafikskola i Västerås

City Trafikskola i Västerås

www.citytrafikskola.net
  • BadgeEightYears
4.8

City Trafikskola ligger mitt i centrala Västerås och vi hjälper våra elever tryggt till körkort för personbil med både automat och manuell växellåda. Utbildningen genomförs i ljusa fräscha lokaler och med moderna, lättkörda VW Golf. Vi har även intensivkurser och erbjuder vid behov boende i samarbete med Hotell Västerås. Även...

494 omdömen om City Trafikskola i Västerås

Sedan starten hos Reco 2016

Ida Å
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jätte trevlig personal. Kom med jätte bra tips till så jag kunde klara min uppkörning.

Hugo W
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Verkligen jätte trevlig personal! Alltid gott bemötande, körningsvis så kände jag mig alltid lugn och trygg tack vare lärarna. Som helhet rekommenderar jag verkligen City Trafikskola till alla.

Julia S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag är super nöjd med min körkortsutbildning på city trafikskola! Jag valde ett medium paket och det passade perfekt för mig. Är supernöjd över hur jag har blivit bemött av alla som jobbar där och hur de verkligen ser till jag som individ ska lyckas med mina mål. Dom tar emot och tar till de extra anpassningarna jag behöver pga mina diagnoser och gör ett schema som funkar utifrån de. Är super nöjd och rekommenderar city trafikskola till alla :)

Vendel L
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bra som fan den bästa som finns

Delisa K
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Alla var jätte trevliga och lärde mig mycket!

Amalia A
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Alla som jobbar på City Trafikskola har varit så trevliga och hjälpsamma. Jag gjorde en intensiv utbildning

Said B
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bästa personal på bästa skola i Västerås

Gustav T
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Väldigt bra upplevelse. Väldigt bra och trevliga lärare som är pedagogiska i sitt lärande och förklarar väldigt bra både vad man gör bra och dåligt

Lina A
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Riktigt bra, alla lärare är jätte trevliga och man känner sig bekväm där. Klarade på första försöket med dem.

Vilma S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Alla var välkomnande och lärarna ville elevernas bästa. De hjälpte till att planera upp hur man skulle lägga upp sina körlektioner och om sin egen körlärare var sjuk kunde de hitta någon annan som kunde köra. De va en trevlig atmosfär och mina förväntningar om hur jag skulle bli en sådan bra förare som möjligt uppnåddes.

Julia L
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Alla var jättetrevliga, blev väldigt bra bemött redan från början till slut.

Shaheen M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Allt tack och uppskattning för denna bra skola.Jag lärde mig mycket av den och tog mitt körkort av den. Den är verkligen underbar och alla lärare är bra, duktiga och snälla.

Jelena G
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag skulle rekommendera City Trafikskola alla dagar i veckan. Jag har köpt körlektioner för automatbil. Alla lärare och personal är så trevliga, kompetenta och stöttande och vill verkligen att en ska lyckas. Jag vill tacka min lärare Maja som är en helt underbar person och lärare som har pushat och utmanat mig så att jag har klarat allt på första försöket. Jag vill tacka även Mia i receptionen som är verkligen en stjärna. Jag kommer aldrig glömma er och kommer vara för evigt tacksam för all hjälp och kunskap jag har fått. Tusen tack!

Rakia M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Exceptional teachers and an amazing experience

Krishanu S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Excellent service. Met my expectation. Following a short research I approached City Trafikskola i Västerås. They evaluated me and was very transparent. Mia was very clear with the approach and Dennis guided me very well. What I liked is the transparency, unbiased judgment of my driving and the confidence they gave me to succeed with couple of lessons and the Driving test..

Ella L
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag är super nöjd över hur jag blivit bemött från fösta körlektionen till sista. Alla är superduktiga och hjälpsamma.

Oliver M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag blev bra bemött av företaget. Det var väldigt trevlig personal som undervisade på ett bra och tydligt sätt. Mina förväntningar var höga och dom levde företaget upp till. Jag skulle starkt rekommendera City trafikskola i Västerås. Jag köpte körlektioner som var bra och lärorika.

Lovisa J
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag har fått ett fint bemötande från alla lärare och i receptionen. Informationen har alltid varit tydlig och jag har alltid kunnat boka in lektioner när det passar mig.

Alva E
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Har haft en jätte bra upplevelse på city trafikskola, alla är jätte snälla och trevliga! Blir så väl bemött varje gång man kommer in! Så nöjd med er! Tusen tack för allt!

Pontus W
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag fick den bästa bemötandet alla på citytrafikskola är riktigt trevliga och de kan sina grejer. Jag hade en förväntning att klara körprovet och företaget mer än levde upp till det. Så min slutsats är att jag rekommenderar i högsta grad till alla som skall ta körkort väljer citytrafikskola.

Noushan M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Fantastic teachers that facilitate correction of old habits in order to bring awareness and understanding to the current Swedish road regulations. I expected to feel secure and comfortable behind the wheel after ten years of not driving, and the company delivered that feeling to me. To top it off, the company has professional and kind staffs that help you through the process.

Mohamud Mohamed A
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Denna trafikskola var väldigt bra. De hade bra lärare bra bilar och dessutom bra service. Jag hade höga förväntningar och de uppfylldes. Jag har gjort min risk 1 och 2 i denna skola och dessutom haft flera körlektioner och gjort uppkörningen med denna skola.

Ella F
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag skulle vilja rekommendera alla som ska ta körkort att göra det med City trafikskola! Jättebra bemötande och hur smidigt som helst

Richard P
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Köpte ett paket med 20 lektioner och lite annat gott inkluderat. Mitt egna mål var att få allt avklarat på 3 veckor, vilket faktiskt gick väldigt bra tack vare bra bemötande och fantastiskt bra handledare. Mitt mål nåddes inom tiden jag själv valt, så jag kan bara vara otroligt stolt över mig själv, likaså otroligt tacksam över all hjälp jag fått av Lotta, med kollegor.

Wala M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Skolan är mer än fantastisk, den är den bästa skolan

Carl T
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Trevlig personal bra förklaring och bemötande

Anjali K
Skrev om City Trafikskola i Västerås

I joined the trafic school for obtaining B driving license. I neither had another license in other country nor had much driving experience. Considering that, the instructors had done an amazing job on getting the license. The information and tips they shared really helped me to adapt and have more confidence in my driving skills. I would definitely recommend the school for others.

JEHAN H
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bästa trafikskolan och underbara trafiklärare som vill att eleverna nå sitt mål!! Jag är jätte stolt att jag fick mitt körkort där. Tusen tack för hjälpen alla som jobbade där och som jobbar där!!!❤❤❤❤

Mohamad A
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bra skola tack för alla, men ni måste förbättra några saker.

Svar från City Trafikskola i Västerås

Hej Mohamad, Stort grattis till körkortet. Vi vill mer än gärna veta vad vi kan förbättra för framtiden. Maila till info@citytrafikskola.net Med vänlig hälsning City Trafikskola i Västerås

Claudia B
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Kunde inte bli mer nöjd som en nybörjare på att köra med att ha körkort en månad efter

Stort grattis Claudia! Bra jobbat 👏

Falak M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag har upplevt jätte bra upplevelse i skolan. Min lärare var jätte duktig och snäll. Hon lärde mig många viktiga saker. Tack för alla som jobbar i skolan. Jag ska rekommendera alltid folk på att välja city Trafikskola.

Tack så mycket Falak! Kör försiktigt 🚘

Rong G
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Good teachers. I enjoyed my study there.

Svar från City Trafikskola i Västerås

Thank you Rong! We are happy to hear that you enjoyed your time with our school!

Adam T
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bra bemötande av personal, hjälpte alltid till vid eventuella frågor. Väl förberedd för körprovet efter att ha tagit lektioner hos trafikskolan.

Amanda H
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag blev väldigt bra bemött av city Trafikskola, kände mig välkommen och hemma där. Dom var bättre än mina förväntningar. Jag klarade uppkörningen tack vare min underbara körskola.

Dragana K
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Världens bästa temat. Hjälpte med allt

Matilda L
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Fin hjälp med allt som behövdes för att klara körkortet

Madeleine S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Supernöjd med bemötandet från Mia receptionisten och supernöjd med upplärningen och peppen från min körlärare Lotta.

Clara S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Min upplevelse var bra. Trafikskolan ligger bra centralt och lärarna är alla trevliga. Lättkörda bilar enligt mig och det ska inte vara något problem för någon annan. Tipsar att man låna körskolans bil till uppkörningen.

Samuel S
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jättekul upplevelse! Min körskolelärare kan verkligen sin sak!

Isak L
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag körde med Dennis på city trafikskola. Riktigt bra gick det med pedagosisk undervisning som accepterade att man kunde göra små fel. Man fick även konkreta sätt att köra på, och fick även lära sig hur det är att anpassa sig efter situation. Övriga på körskolan har jag inte haft, men Dennis kan jag rekommendera all dagar i veckan!

Ivana K
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Bästa körskolan! Super snälla och hjälpsamma

Robert H
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Ett varmt bemötande från stund ett till slutet! Känns som till hör en stor familj. Mina förväntningar vara stora och dom blev uppfyllda!

Manas V
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Hi friends, A success story, If you are looking for efficient professional driving school to learn driving and get a Swedish driving license, then I recommend to get trained at City Trafikskola. My instructor Dennis is super skilled and indeed he did an excellent job in mentoring me, he guided me all the way during the training classes, even though I knew basic driving it is his expertise view pointed me my mistakes and corrected me all the way, keep educating me about common mistakes, rules etiquettes and boosted...

Rola D
Skrev om City Trafikskola i Västerås

BÄSTA trafikskolan! Otroligt bra lärare och väldigt pedagogiska. Rekommenderar att köra med Marika. Hon är så lugn och man känner sig så trygg med henne. Dessutom är hon rolig och man lär sig så mycket.

Amanda M
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Den är bilskolan är guld!! Dom verkar brinner för sitt yrke och är pedagogiska och otroligt kunniga. Jag kan bara ge dom topp betyg för den otroliga insats dom gör för sina elever!! Jag hade Lotta som lärare och hon är verkligen guld! Så ödmjuk, kunnig, lugn och pedagogisk! Jag kunde inte önskat mig en bättre lärare!! Jag kunde inte bli mer nöjd! Dom verkligen hjälpte mig till ett körkort på mitt körkortspaket! Bättre bilskola finns inte!!

Anja N
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Pedagogiska och väldigt trevliga!

Viktor N
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Riktigt bra trafikskola som hjälpte mig ta körkort. Rekommenderar stort!!

Jehan H
Skrev om City Trafikskola i Västerås

City trafikskola är bästa trafikskolan i hela västmanland jag är glad att jag fick mitt körkort hos de, Underbara personal som vill att eleverna komma till sitt mål. ❤️❤️❤️❤️

Martina E
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag blev bemött bra från första gången jag klev in hos er. Jag köpte intensiv paketet L. Jag vill verkligen tacka er att ni trodde på mig och att ni fick mig att tro på mig själv. Att bli mer självsäker i trafiken hjälpte mig otroligt mycket. Klarade teoriprovet på första försöket och klarade även uppkörningen på första försöket. Pappa tyckte jag skulle skicka något form av tack, för att vi verkligen uppskattar att ni hjälpt mig hela vägen in i mål.

Noel W
Skrev om City Trafikskola i Västerås

Jag trivdes väldigt bra på city Trafikskola och jag kände mig väldigt bra bemött av körskolans lärare.