CityGyn

Sveavägen 13, 111 57 Stockholm — Visa karta

2.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om CityGyn

 • Kathia M

  2018-03-24

  Spontant omdöme
  Kathia M skrev om CityGyn
  Mottagningen var helt , däremot så var själva undersökningen jag hade hos deras läkare (Nicolas von Uexekull) usel.

  Jag kom dit pga besvär av klåda, smärtor samt hormonrubbnibgar
  Det gick bra i början då han ställde frågor som hade med min sexuella hälsa, samt gav mig tips på vissa saker jag inte riktigt tänkt på , men sedan går det överstyr.
  Han pratade om min vikt och sa på ett jättehårt sätt att jag är överviktig, och att alla mina problem berodde på min överviktighet.
  Självklart kan fetma ge dålig hälsa, men jag tror definitivt inte att det ENDAST beror på det då jag började ha mina besvär c,a 4 år innan jag blev överviktig till idag. (Jag är idag 165 cm och väger 83 kg). Det sa jag också till honom men han vägrade att ta in det i sin jäkla skalle. Han skällde ut mig på ett indirekt sätt genom att säga " Alltså du vet att du är jätte överviktig ,sen kommer du hit undrar varför du har klåda, det är ju självklart att du har klåda samt hormonrubbningar om du är överviktig. Han var inte bara otrevlig utan han dumförklarade mig också.
  Dert är bra att veta att fetma medför dålig hälsa, men att dumförklara mig och dessutom låta jätte arg på mig för att jag inte har koll på det, man kanske har en diagnos som gör att man har svårt att få information, man kanske inte har orkat ta reda på info bara.
  Min boendestöd sa till honom att det kanske är sant att det är pga av fettma, men att kanske vore det bra att ändå behandla de extrema hormonrubbningarna som han själv säger att det är klart att jag har, ( FASTÄN det inte finns provresultat),han sa då "Nej". Jag sa att jag vägde 83 kg men han sa jag ser ut att väga mer, jag mäte mig på hans våg och det visade att jag vägde det, han bad då inte äns om ursäkt.
  Sen sa min boendestöd att det kanskeär så att jag har svårt med att hållla vikten pga att jag bla är sjukskriven för deppression , han svarade då att han ej köper det. Måste också tilläga att hans monolog om min vikt dröje c.a 95% av tiden , resten på gynundersökning

  Efter gyn undersökningen så var jag tankspridd och tog inte ner mitt ena ben på en gång, han drog då ner benet på ett surt sätt . Han borde för fan ha sagt " ursäkta men du kan dra ner benen nu " . Han har ingen rätt att röra mig . Han gav mig råd att använda inmtiolja för min klåda, då frågade jag om jag jag kan komma iffal min klåda ändå fortsätter, han svarade " Gå ner till 65 kg innan "
  Tyvärr så var jag naiv att inte inse det direkt. Han var så pass snäll i början genom att uppmuntra mig med det problem jag hade kring mit problem kring sex o samlevnad, att jag tänkte då " aja han är kanske lite sträng men ändå snäll människa. Men efter mötet så tänkte jag en lång stund efteråt och insåg att han behandlade mig på ett dåligt sätt. Läs mer
  gillar detta
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 111 rekommendationer
Stationsgatan 46, 75324, UPPSALA