Creative Cuts

Creative Cuts

creativecuts.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till Creative Cuts - din ultimata skönhetsoas i Gävle. Vårt team av begåvade frisörer är redo att förvandla ditt hår precis som du vill ha det. Här möts traditionell kunskap med modern teknik för att skapa en unik frisyr som överträffar dina förväntningar. Vi tror på att förstå varje kunds unika behov för att skapa...

259 omdömen om Creative Cuts

Sedan starten hos Reco 2022

Anhild S
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Blir alltid bemött som om jag nyss varit där. Brukar bara gå två gånger/år ungefär. Har gått i många år och alltid blivit nöjd. Har halvlångt hår och brukar beställa klippning. Uppskattade att priset i november var samma som i juni!

Joel Å
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Blir alltid nöjd när jag klipper mig!

Marina V
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Nöjd när jag går därifrån efter klippt mitt hår. Hanna glad o positivt bemötande.

Märta J
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Proffsig, trevlig och lyhörd!

David B
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina är alltid glad och väldigt trevlig. Lyhörd för hur man vill ha det, och noga. Jag är alltid jättenöjd och på gott humör när jag går därifrån.

Lil-Marie S
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Närvarande, vänlig, kundfokus, kunnig och inlyssnande mot kundens önskemål

Rolf S
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Trevlig och lättsam. Gör ett bra jobb. Jag är nöjd med resultatet och besöket.

Johan M

Vänligt och professionellt bemötande 😊👌

Tommie H
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

…en bra, lugn och trevlig frisör!

Sanna K
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Som vanligt supernöjd med gårdagens besök med klippning och färgning! Martina är verkligen ett proffs på att hantera mitt lockiga hår.

Daniel M
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

väldigt trevlig frsör, klippte en enkel frisyr och köpte öven en saltcreme till håret

Nicklas M
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina sätter kunden i centrum, är supertrevlig och verkligen yrkesskicklig

Lena S
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Går alltid med ett leende från mitt besök hos Martina, mer än nöjd. Känner mig sedd och ompysslad. Jag har aldrig träffat på en frisör så kunnig, professionell och hängiven sitt yrke. Lyssnar in och kommer med goda råd. Den här gången gick jag hem med ett extra leende då hon trollade bort min klåda i en torr hårbotten. Du är fantastisk Martina.

Sara K
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina är så duktig och lyhörd på vad kunden har för önskemål. Min dotter är så nöjd med sin frisyr, som passar henne. En glad tonåring efteråt.

Anders L
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Bra klippt och trevligt bemötande.

Thomas H
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Alltid lika nöjd att klippa mig hos Martina! Proffsig, noggrann och väldigt trevlig – rekommenderas starkt!

Annika S
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Jag är supernöjd med Hanna, han tar sig tid

Lillemor B
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

En duktig frisör som alltid har ett fint bemötande och ett personligt professionellt engagemang för mig som kund.

Annica R
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Mycket trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete. Återkommer alltid till denna salong och Martina Klippning och färg fransar och bryn.

Kirsi G

Proffesionell, lyhörd och trevlig

Caroline T
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Trevligt bemötande. Engagerad i mig som kund och har idéer. Duktig!

Sara K
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Jättetrevligt, proffsig klippning och diskution kring alternativ.

Cornelia D
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina räddade mig efter ett misslyckat försök till att klippa lugg själv. Jag är verkligen så nöjd med resultatet!! Hon är inte bara otroligt duktig utan även supertrevlig!! Gävles bästa frisör 100% 😍

Britt-Marie K
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Otroligt nöjd med min nya frisyr :) Martina var supertrevlig och lyhörd på vad jag ville ha.

Karin P
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Alltid lika nöjd med klippningen och samtalet.

Annakarin B
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Superduktig frisör med kunden i fokus. Alltid glad och positiv. En riktig stjärna!

Christina O
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina är så jättebra att ha en dialog med. Jag kan bolla tankar om frisyrer, färg och produkter som passar just mig. Resultatet blir alltid bra och under tiden som hon jobbar med mitt hår, har vi så trevligt! Längtar alltid till stunderna hos Martina!

Eva H
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Hanna är så bra och trevlig. Hanna vet hur jag vill bli klippt. Jag vart så bra 🤩

Jeanette W
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Bemötandet av Martina är alltid super och hon lever alltid upp till mina förväntningar. Martina gjorde slingor samt en klippning på mitt ganska tråkiga hår. Det blev underbart bra, jag kan varmt rekommendera Martina på Creative Cuts.

Bodil P
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Jag är alltid så nöjd, och snygg i håret när jag lämnar salongen. Martina tar sig tid och är noggrann. Hon har bra förslag och idéer, och ser vilken frisyr som är rätt för mig. En kreativ och trevlig tjej som verkligen passar för sitt yrke.

Inga-lill A
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Det blir alltid en otroligt trevlig stund när jag är här och lägger i färg eller klipper håret. Noggrant gjort. Rekommenderar

Ida Larsson W
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Otroligt skicklig och fantastiskt trevlig. Alltid nöjd när jag varit där

Eva Margareta H

Hanna var så bra. Jag är så nöjd ❤️

Sandra D
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Martina är utan tvekan den bästa frisören jag någonsin gått till. Det är en helt annan upplevelse när man kommer in till Creative cuts än vilken annan hårsalong som helst! Lämnar alltid salongen hur nöjd som helst🥰 Hon kommer alltid med så kloka råd och tips och vet alltid exakt vad problemet med mitt hår är och hur jag ska fixa det. Man blir inte bara klippt och får en fin frisyr, utan man går också därifrån med 100 gånger bättre och friskare hår. Kan absolut rekommendera! Kommer aldrig byta🥰

Jenny K
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Är alltid glad och trevlig. Lyssnar på vad man önskar, är noggrann och alltid mån om att man ska bli nöjd.

Ann E
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Alltid lika nöjd bär jag varit hos Hanna!

Emilie J
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Trevligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd med klippning och hårfärg.

Ann S
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Pernilla har ett jättefint bemötande, var lyhörd för önskemål och gav också förslag när jag frågade. Jag hade stora förväntningar och resultatet blev t o m bättre. Jag är mycket nöjd med besöket hos Pernilla och kommer både att fortsätta att gå hos henne och rekommendera henne till mina vänner.

Martina W
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Trevligt, professionellt och avslappnat bemötande. Lyhörd för mina önskemål, nöjd med både färg och klippning.

Karin P
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Mycket trevlig. Resultatet blev utmärkt!

Mona H
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Pernilla var en mycket trevlig tjej!Var mycket nöjd med hennes noggranna klippning,Jag kommer att fortsätta,hon får rufsa till mitt vita hår🤗👍🏻❣️

Marika G
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Väldigt trevlig och skicklig . Vill kundens bästa och få till det bästa resultatet !😊

Kirsi G
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Trevligt bemötande och proffessionellt utförande av klippning

Anette O
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Pernilla är så trevlig och lyssnar in precis hur man vill ha håret. Jag är jättenöjd med min klippning!

Hanna R
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Otroligt duktig och kunnig frisör. Lyssnar och förstår vad man önskar. Kan inte ha blivit annat än supernöjd!

Maria M
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Nöjd med resultatet av klippningen och salongen är mysig och vi hade trevligt szmtal

Anna-Lena G
Skrev om Martina en del av Creative Cuts

Trevligt bemötande. Duktig och erfaren frisör.

David B
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Klippte mig hos Pernilla och blev jättenöjd! Hon är trevlig, lyhörd och noggrann. Blev precis som jag ville.

Maijaleena S
Skrev om Hanna en del av Creative Cuts

Hej! Känner mig alltid så välkommen varit hos Hanna flera gånger. Beställde klippning nu 20/6 och det blir alltid precis som jag förväntat mig. Hon är så bra snäll och blir även en trivsam stund. Färgar håret varannan gång så tycker jag det blir bäst för mitt hår. Köpte igår en liten flaska mousse, blir en större nästa gång vill prova denna först.🩷 Är så glad att ha hittat min bästa frisör! ❤️

Ann-Christin P
Skrev om Pernilla en del av Creative Cuts

Pernilla är lugn och glad. Klipper bra och med varsam hand. Är en god lyssnare. Jag hade beställt klippning kort hår. Köpte ingen vara denna gång. Gick därifrån nöjd och glad.