Mycket skicklig, alltid nöjd. Dessutom väldigt trevlig och välkomnande.
165 omdömen om Martina
Alltid supernöjd när jag går därifrån!
Har gått hos Martina i många år. Är alltid nöjd,
Jag har gått många gånger till Martina och blir alltid lika nöjd! Hon besitter en stor kunskap och är full av nya idéer och förslag för att göra mitt hår till finast möjliga. Hon är otroligt trevlig och får stunden i stolen att gå snabbt även fast mina behandlingar tar några timmar. Jag rekommenderar henne till alla och kommer inte kunna gå till någon annan. När du går till Martina får du ett professionellt utfört arbete, ett snyggt hår och fina, välmående samtal.
Martina är otroligt proffsig! Första gången jag var till henne, inte varit till någon frisör på 10-15 år och jag är INTE besviken. Kom med en utmaning med min utväxta sidecut och ville ha en mer ihophållande frisyr. Martina fick fria händer men var ändå noga med att jag gillade hennes tankar och WOW säger jag bara!! Gjorde även browlift med färg och färgare ögonfransarna för första gången. Trodde inte att jag hade sådana här ögonbryn!! Imponerad!! Även stort plus till Freja, världens finaste frisörhund <3 Kommer ABSOLUT komma tillbaka till Martina!
Martina är mycket trevlig!Och duktig frissa proffsig fick mycket hjälp med tips på frisyr,blev mycket nöjd👍🏻❣️
Alltid lika glad och nöjd efter ett besök hos Martina!
Alltid trevligt att bli bra bemött och bra klippt.
Blir alltid bemött som om jag nyss varit där. Brukar bara gå två gånger/år ungefär. Har gått i många år och alltid blivit nöjd. Har halvlångt hår och brukar beställa klippning. Uppskattade att priset i november var samma som i juni!
Blir alltid nöjd när jag klipper mig!