Alltid positivt bemötande, känner mig så fin när jag har klippt mig. Roligt att få prata
130 omdömen om Lisa Eklund
Bra på att lyssna på hur man vill ha det. Kommer även med egna förslag. Trevlig !!!klipper bra
Fint personligt bemötande Gällde klippning Bra kommunikation kring klippningen och väldigt nöjd med resultatet. Nöjd kund!
Lisa är professionell både vad gäller frisöryrket och som person. Hon är en glad och varm person. Man känner sej välkommen som kund.
Välklippt och nöjd. Lockarna är bevarade - precis som jag ville ha det.
Den bästa frissan jag har haft under mina 60 år som jag har blivit klippt och permanentas. Marika
Supertrevlig och duktig har öga för vad man passar i. Kommer med idéer. Vaken på hur man vill ha det om man vill jobba med håret eller inte. Tipsar om produkter som passar mitt hår. En klippa.
Alltid ett nöje att få landa i Lisas frisörstol. Proffsig, följsam och inkännande, sedan väldigt trevlig på det! :)
Känner mig trygg i Lisas händer. Alltid nöjd
Jag har haft Lisa som frisör i många år och jag kan vara trygg med att hon vet vad jag önskar och känner mitt hår och vad som fungerar för mig. Det är alltid lika trevligt att komma till Lisa och bli omhändertagen.