Rekommenderar verkligen att ni anlitar det här företaget! Sällan varit med om ett så proffsigt bemötande och snabb avklarad lagning av däck.
Däck & Fälg i Åkersberga
Välkommen till Däck & Fälg i Åkersberga! Tillhör Sveriges ledande däckkedja DÄCKTEAM. Vi finns alltid här för att hjälpa er med alla däck- och fälgrelaterade frågor. Våra tjänster: - TPMS - Nitrogen - Lufttryck - Däckhotell - Däckbalansering - Byta fälgar - Däckreparationer Personbil, skottkärra eller Husbil? Oavsett vad så...
667 omdömen om Däck & Fälg i Åkersberga
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket bra bemötande och bra service.
Mycket trevligt bemötande och kompetent personal.
Snabba och proffsiga! Utifrån ser personalen ut att trivas.
Glad och trevlig personal. Rentvättade däck och fälgar. Har anlitat företaget i snart 30 år.
Bra service, trevlig personal. Hade fått fem i betyg om de även tvättat däcken.
Trevligt bemötande och effektiva och kunniga.
Jag bytte till sommardäck och lämnade vintrdäcken på förvaring. Vid telefonkotakt fick jag sabbt en tid för bytet. Vid ankomsten blev jag snabbt och vänligt bemött och bilen togs omhand ganska omgående. Efter vad jag upplevde som mindre än 10 minuter var bilen klar och jag kunde efter betalning köra iväg. Sammanfattningsvis vill jag framhäva att mitt besök hanterades vänligt, snabbt, smidigt och proffsigt.
Kundorienterat bemötande - proffsigt
.möts alltid av hjälpsam och vänlig personal som också gett goda råd
Snabbt & trevligt mottagande och lösningsorienterad hantering.
Fantastiskt, snabb service, kaffe trevlig personal
De är alltid punktliga o trevliga
Lätt att kontakta, profesionella, trevliga och snabba..
Alltid bra service, alltid glada och flexibla
Trevligt bemötande och arbetet utfört som förväntat.
Bra bemötande och snabb service
Suverän service och precis allt man behöver. God kunskap och proffsig personal. Ni vet vad vi kunder behöver och förstår värdet av det där lilla extra.
Har varit kund i flera år och alltid varit nöjd
Det har alltid varit bra där och vänligt bemötande
+ Bra kommunikation innan det närmar sig tid för säsongsskifte + Alltid trevligt bemötande på plats + Aldrig strul med förvaring eller de få gånger jag behövt boka om en tid i sista sekund
Trevlig personal. Korta väntetider, snabbt utfört arbete.
Alltid tjänstvilliga och trevliga
Trevligt bemötande! Bra service!
Trevlig personal kunniga i sitt jobb
Jag har nyttjat Däck & Fälgs tjänster under flera år, däckförvaring, däckbyte och akuta punkteringar. Alltid mkt bra service och ett vänligt och proffsigt bemötande. Som ett exempel kan nämnas att sist jag lämnade in bilen för pyspunka så fastställde de att det inte var någon punktering, utan att ta betalt! Det är i stort sett lika mkt jobb för dem att säkerställa punktering som att laga den. Otroligt fin service, men ett tips till Däck & Fälg, hur mycket jag en uppskattar gesten så skulle jag inte ha något emot att betala för den :-)
Bra service, trevligt bemötande. Däckhotell och däckbyten
Alltid trevligt bemött av personalen. Vid däckbyte snabbt omhändertagande. Inför nya däckköp bra information om däckalternativ. Som jag bedömer, seriöst omdöme av status på befintliga däck. Till sist trevligt med en liten godispåse på passagerarsätet efter däckbyte. Smakar väldigt gott!
Bra bemötande, trevlig personal, däckskifte snabbt och smidigt
Always friendly and always helpful!
Snabb service och vänligt bemötande
Kund sedan många år . Alltid trevligt bemött. Lätt att få tider för hjälp även när det är bråttom. Mycket hjälpsamma och professionella.
Allt bra men priset är för högt
Fullödiga i sitt arbete. Lungt och vänligt kundbemötande. (Roliga karikatyrer skapar öppenhet i kontakten och är ett öppet sätt att lämna ut sig gentemot kunden.)
Bra service, alltid trevligt bemötande och bra jobb
Har anförtrott företagets och privata bilar till "Gummiverkstan" sedan mer än 20 år baserat på mycket bra och proffsigt bemötande och för att man är flexibel och hjälpsam oavsett om det är en punktering, däckhotell, val av nya däck eller hjulskifte inför kommande säsong. En pålitlig och bra däckpartner!
Vänligt och proffsigt bemötande utan stress även när det är högsesong och mycket att göra. Ger råd på ett ansvarsfullt sätt. Bra kaffeautomat!
Toppen service, fixar och ordnar allt om man kommer akut. Håller alltid tiden man bokat.
Trevligt bemötande, lösningsorienterade och snabba att leverera.
Alltid professionellt bemötande och service.
Bra iternetbokning. Negativt - hade inte kollat däcken när sommardäck skulle monteras. Strul - extraresor. Bra lösning på uppstått problem av ansvarig på anläggningen. Överlag trevlig personal. .
Bra service och trevlig personal.
Snabbt o enkelt. Levererar det utlovade på utsatt tid till ett rimligt pris. Och utan krångliga bokningssidor ett telsamtal direktkontakt vad som ska göras o beställas.
Snabb, hjälpsam och glada personalen som är kunniga !
Bra och snabb service vid däckbyte av trevlig personal👍🙂👍
Fint och snabbt bemötande. Inget att klaga på.
Toppenbra, Trevlig, Snabb, service orienterad personal Alltid hjälpsamma oavsett problem! // Åke a
Alltid proffsigt med trevligt kundmottagande@
Jättebra service ochtrevligt bemötande.
Som alltid snabbt och professionellt agerande.