Alla kategorier Renovera badrum Stockholms län Stockholm Södermalm Dåderman Bygg och Badrum

Dåderman Bygg och Badrum

Blecktornsgränd 13, 118 24 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 99 omdömen
Vi är specialister på köks- och badrumsrenovering!

Årligen renoverar vi ca 500 objekt och vi har olika hantverkare, som elektriker, plattsättare och vvs-montörer representerade inom bolaget. Därigenom slipper vi komplicerad kommunikation med underentreprenörer och vi kan ordna allt kring din renovering, även att hämta tunga kakelplattor eller annat material.

Vi strävar alltid efter bästa kvalitet i vårt arbete och vi är noga med att skriva tydliga offerter för att du inte ska få några överraskningar under arbetets gång. Att kommunicera med dig som kund är otroligt viktigt för oss och vi frågar hellre en gång extra än missar ett önskemål om färg- eller materialval.

Kontakta oss med dina badrums- eller köksdrömmar så kan vi hjälpa dig att förverkliga dem!

Läs vad 99 kunder tycker om Dåderman Bygg och Badrum

 • Elisabeth K skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi har nyligen renoverat vårt badrum, och vi ångrar oss inte en sekund att vi valde Dåderman. Proffsigt jobb in i minsta detalj. Arbetet blev utfört inom utsatt tid och vi fick Dådermans rabatter på alla inventarier. Vi kan rekommendera Dåderman! Elisabeth Christoffersson Karl Robert Pettersson Läs mer
  gillar detta
 • Niklas A
  Niklas A skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi renoverade ett 6 kvm badrum i Sollentuna som var klart i början av juni. Jag rev själv och de byggde badrummet på 18 arbetsdagar. Helkaklat och med rördragning i vägg. Jag skulle säga att jag är extremt petig, sambon mer normal, men jag blev otroligt nöjd med resultatet.

  Särskilda plus:
  + Extremt nöjd med utförandet. Jag är en påläst kund som snickrar och har kaklat en del själv. Blev väldigt imponerad av plattsättningen, allt är helt perfekt på ca 25 kvm vägg och 6 kvm golv.
  + Väldigt väl skyddade golv och väggar i anslutande hall och det rum som de monterade upp hyllor i för att förvara verktyg och material i. Garaget användes också för förvaring av större saker och inredningen. Inte ett märke någonstans efteråt då det var golvpapp och även skivmaterial på golvet. En sluss med dragkedjedörr gjorde att vi inte fick in något damm eller annat i övriga huset.
  + Priset var fast, upplevde de som dyra i offertfas men det var värt varenda krona. Inget tillkom efter vi bestämt de tillägg vi ville ha efter första offerten och fått en uppdaterad offert.
  + Väldigt tydligt vad som ingår och vad som räknas som tillägg (flytt av avlopp, extra eluttag m.m.).
  + Punktliga
  + Lätt att kommunicera med projektledare och de som jobbade hos oss.
  + En hantverkare var hos oss 50-60 timmar per vecka, jobbade gärna lördag för att bli klar snabbare, så aldrig någon oro för att inget händer.
  + Materialleveranser och avfallshantering tog andra än de som jobbade hos oss hand om (dvs ingen försvann halva dan för inköp eller annat).
  + Vi köpte inredningen hos en partnerfirma i Bromma. Bra rabatt och Dåderman hämtade inredningen när det närmade sig byggstart så jag slapp köra själv.

  Minus:
  Priset högre än hos andra men det här var en helt igenom mycket bra upplevelse av att ha köpt en tjänst. Otrolig finish, inget tjafs om något (fanns enstaka småsaker jag tänkt ta upp som åtgärdades innan jag hann nämna något).

  Kan rekommendera Dåderman när det är dags att renovera badrum! Vårt badrum stod klart efter 18 arbetsdagar och precis tre veckor då vår hantverkare jobbade de tre lördagarna också (frågade om det gick bra). Originalofferten sa 19-24 dagar inkl rivning som jag till sist valde att göra själv mot prisavdrag. Läs mer
  gillar detta
 • Marie Z
  Marie Z skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Igår blev mitt lilla badrum färdigt, helt på utsatt tid. Jag är supernöjd både med allt från hembesök, offert, utförande och slutresultat.
  Allt har skötts otroligt proffsigt och hantverkarna har varit både noggranna, hjälpsamma och väldigt trevliga.
  Kan varmt rekommendera Dåderman för badrumsrenovering!! Läs mer
  gillar detta
 • Anders O
  Anders O skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Renovering av badrum & toalett:
  1. Tydlig och komplett offert.
  2. Mycket bra förslag och återkoppling vid beställning/specifikation av material och inredning.
  3. Konstruktivt och detaljerat startmöte.
  4. Projektstart enligt överenskommelse med imponerande täckning av golv och väggar på omkringliggande entré/hall/rum - lufttät sluss, skumgummi-lister mot alla luftspringor.
  5. FANTASTISK detaljnoggrannhet - ALLA fogar, nivåer och lister har en OTROLIG precision.
  6. Frågetecken och avvikelser har hanterats i en positiv anda med bra lösningar/kompromisser.
  7. Avslut före överenskommen tid.
  8. Resultat: WOW :)
  9. Kommentar - Prisvärt!

  "Betyg 11+ av 10 möjliga" Läs mer
  Niklas A gillar detta
 • Göran H
  Göran H skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Mycket proffsigt genomfört jobb. Noggrant, snabbt och snyggt. Bra bemötande. Robert gick snabbt att nå vid frågor.
  Kan varmt rekommendera Dåderman. Göran H Läs mer
  gillar detta
 • Mats J
  Mats J skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Anlitade Dåderman för en badrumsrenovering. Allting fungerade perfekt. De höll utlovad tid för arbetet, utlovat pris och höll hela tiden rent och dammsög golven varje dag. Hantverkaren som utförde arbetet var i arbete varje dag och var dessutom mycket trevlig. Besiktning och garanti på arbetet ingick också, inga fel eller missar hittade vi.
  Perfekt!
  Lite dyrare än andra men väl värda det. Läs mer
  gillar detta
 • Mary E skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi är mycket nöjda med totalrenoveringen av vårt badrum. Allt har klaffat från första kontakten med projektledaren till färdigt badrum. En trevlig och pålitlig hantverkare som kom i tid, noggrann i sitt hantverk, städade efter sig. Har bara positivt att säga om Dåderman Bygg och Badrum. Läs mer
  gillar detta
 • Cecilia G skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman har varit väldigt professionella under hela processen. Totalrenovering av badrum skedde helt enligt offert och god kommunikation med både projektledare och teknisk kunnig personal skedde löpande. Renoveringen utfördes på utsatt tid. Resultatet blev mycket fint och funktionellt. Dåderman är pålästa och utför badrumsrenovering enligt senaste byggnormer och har behöriga hantverkare. Känns tryggt och bra. Ger mina bästa rekommendationer. Läs mer
  gillar detta
 • J skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi är jättenöjda efter renoveringen av vårt badrum, kan bara säga superproffsiga, noggranna och trevliga. Kan varmt rekommendera Dåderman. Läs mer
  gillar detta
 • Ragnar C skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Mycket väl utförd badrumsrenovering. Noggranna och kunniga. Har också alla viktiga certifieringar och kvalitetssäkrar och dokumenterar bygget kontinuerligt. Läs mer
  gillar detta
 • Tommy T skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Grymt duktig firma. Finns ingenting att klaga på, superduktiga, noggranna, ingea genvägar, höll tidsrammen. Bra kommunikation så fort det fanns ev. avvikelser eller frågetecken. Lite småfix kvar sen flyttar vi in. Fem tummar upp.
  Kan varmt rekommenderas.
  Tommy Läs mer
  gillar detta
 • Marika A skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman har varit väldigt professionella i allt från första besöket (låg till grund för offerten), under hela byggnadstiden och till dess att badrummet var klart. Renoveringen gjordes i min lägenhet och därför kände jag att det var viktigt att ha en seriös hantverkare eftersom arbetet påverkade grannarna. De gjorde verkligen det lilla extra när det behövdes. Tydliga slutprotokoll samt garantier bidrog också till att jag känner mig mycket nöjd. Kan bara varmt rekommendera Dåderman. Läs mer
  gillar detta
 • Anna B
  Anna B skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Ett badrum totalrenoverat, inredning bytt i ett annat.
  Tidsplanen hölls, fakturan stämde med offererat belopp.
  Arbetsytorna täcktes väl in och allt dammsögs efter varje arbetsdag.
  Trevliga och duktiga hantverkare som alla pratade svenska eller engelska. Jag fick bra råd kring kakelsättning och placering av inredning. Aningen stressigt i uppstart men allt blev rätt och finishen är mycket bra.
  En fuktskada uppdagades, dokumenterades och kommunicerades till besiktningsman utan extra kostnader.
  Jag är lite pedant och tycker inte om slarv, så att betala ett fast pris för ett mycket snyggt resultat passade mej. Jag vet nu att allt är riktigt gjort från grunden med fuktspärrar osv.
  Jag hade någon synpunkt på ett tilläggsarbete vid slutbesiktning och detta ordnades enligt mitt önskemål.
  Jag kan varmt rekommendera Dåderman. Läs mer
  gillar detta
 • Sylvia O skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi har nyligen renoverat vårt badrum på ca 7 kvadratmeter. Vi fick en offert efter en tydlig genomgång av vår önskade renovering. Offerten var dyrare än de andra förslag vi fick in, men jag är så hjärtligt trött på hantverkare som inte kommer enl överenskommelse, som inte blir klara i tid, som smutsar o grisar ned hela omgivningen......så jag ångrar verkligen inte att vi anlitade Dåderman trots att det var det dyraste alternativet.
  Arbetet inleddes med besök av 2 arbetsledare som gick i genom jobbet punkt för punkt. En del saker fick vi ändra eller komplettera efter diskussion .
  Varje dag under den fastställda renoveringstiden var alltid en man på plats, i vårt fall Robert Puchala. Han gjorde ett
  fantastiskt enastående jobb med vårt badrum. Snyggt o professionellt från början till slut.Dessutom rent och snyggt och städat under hela tiden. Allt skräp undanforslat. Vi är mycket nöjda med arbetsledaren Patrik och att tidsplanen höll och offerten stämde! Läs mer
  gillar detta
 • Stefan G
  Stefan G skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Tog in offert för ombyggnad av litet badrum på Södermalm. Dåderman var absolut dyrast men de kändes seriösa och pålitliga. Arbetet flöt på utan konstigheter med Patrik som projektledare. Den bästa av recensioner är att mina grannar lovordat Dåderman hur de utfört arbetet. Tyst, rent och ordning o reda i trapphus, hiss och ute på trottoaren. Även info om t ex stänga av vatten har varit oklanderlig. En liten detalj är att de har namn och telefonnummer på sina big bags, så om någon har frågor vet de vart de ska vända sig. Mycket professionellt. Förutom detta är jag naturligtvis väldigt nöjd med mitt badrum! Läs mer
  gillar detta
 • Ulla skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Badrumsrenovering i lägenhet. Dåderman gjorde ett mycket proffsigt arbete från offert till slutförande. Slutresultatet överträffade mina förväntningar. Tidsplanen hölls med råge. Ändringar gjordes utan diskussion. Offerten överensstämde med fakturan, inga tillägg. Samtliga inblandade var ytterst kunniga, tillgängliga och tillmötesgående. Anlitar gärna Dåderman igen.
  Ulla Läs mer
  gillar detta
 • Malin J
  Malin J skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman renoverade min lilla toalett och mitt duschrum, jag är supernöjd med resultatet!
  Skickliga hantverkare, arbetet blev klart tidigare än beräknat, de informerade föreningen tydligt under hela renoveringstiden, kommunikationen med projektledaren var kanon och de städade ordentligt efteråt. Framförallt blev det otroligt snyggt!
  Jag har redan tipsat en granne om Dåderman och kan verkligen rekommendera dem till alla! Läs mer
  gillar detta
 • Svante U skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi har helrenoverat vår tvättstuga på cirka 8 kvm och är verkligen helnöjda med resultatet. Proffsigt utförande och bemötande hela tiden. Rent och snyggt på arbetsplatsen och runt omkring och oerhört noggrann hantverkare. De var klara i tid och resultatet blev ännu bättre än vi hade hoppats på. Läs mer
  gillar detta
 • Ann L skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Anlitade Dåderman för totalrenovering av badrum. Arbetet genomfördes snabbt och med hög kvalitet. Hantverkaren som gjorde merparten av arbetet var professionell, noggrann och höll rent och snyggt omkring sig. Projektledaren hörde snabbt av sig då det fanns frågor. Ibland skedde smärre missar i kommunikationen men ingenting allvarligt. Renoveringen avslutades snabbare än vad som överenskommits. Skulle anlita Dåderman igen i framtiden. Läs mer
  gillar detta
 • Susanne Ö skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi anlitade Dåderman för att bygga om och renovera vår tvättstuga på ca 6 kvm. Vi skulle få till den så att den inte bara fungerar som en tvättstuga utan även som en grovingång med dusch för våra smutsiga hundar. Var lite orolig för hur detta skulle fungera då man hört mycket om hantverkare. Allt flöt på mycket smidigt från planering till färdigställning. De vägra göra några utav de lösningar som vi tänkt oss då de sa att vi skulle ångra oss, vilket jag är helt övertygad om att vi hade. Tidsplanen hölls, lätt att få kontakt med arbetsledaren. Vi hade en mycket trevlig och pålitlig arbetare som utförde jobbet och gjorde det där lilla extra. Absolut inget slarv
  Mitt självklara val när nästa våtrum skall fixas är Dåderman utan tvekan. Läs mer
  gillar detta
 • Kristina F skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi anlitade Dåderman för att göra om en gästtoalett och klädkammare till ett badrum. Vi är supernöjda med hela resan till färdigt badrum. Vår projektledare Sebastian var alltid tillgänglig och gav många bra tips på vägen. Hantverkarna(bl a Mario) som var hos oss var alla väldigt noga och utförde sitt arbete pedantiskt. Hela tiden rent och snyggt på byggplatsen. Resultatet blev jättebra! Offerten stämde överrens med fakturan och badrummet blev klart inom avtalad tid.
  Vi valde Dåderman efter de goda referenserna och kände oss trygga under hela bygget. Vi kan varmt rekommendera Dåderman! Läs mer
  gillar detta
 • Andreas H skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi totalrenoverade nyligen vårt badrum och anlitade Dåderman för jobbet. Vi uppfattade Dåderman som oerhört proffsiga och mycket trevliga rakt igenom hela projektet. Märktes att dom verkligen var måna om att få en nöjd kund.
  Vår projektledare Sebastian fanns alltid tillgänglig och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Faktum är att dom gjorde betydligt mer än dom egentligen behövde enligt vårt avtal, vilket var suveränt. Grym service verkligen! Vår byggare, som också hette Sebastian (Sebbe), var väldigt duktig, trevlig och noggrann och vi är supernöjda med resultatet. Dessutom ger snygga och påkostade materialval en extra stjärna i kanten (t ex spotsen, aluminiumlister, golvbrunnsil mm). Vi rekommenderar verkligen Dåderman och kommer absolut anlita dom igen om det blir aktuellt.

  Andreas & Linda Läs mer
  gillar detta
 • Eva-Marie I skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Trevligt bemötande och gick fortare än vad som stod i offerten. Enkelt allt fixades från Dåderman Bygg och Badrum. Rivning, hämtning av material och bortforsling. Även prismorna på taklampan monterades i badrummet. Vi är väldigt nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • Elina S skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Våra varmaste rekommendationer går till Dåderman! Vi upptäckte att vårt badrum i vår nyköpta lägenhet var helt felaktigt utfört och behövde göra om badrummet omgående utan att veta vad som väntade oss när vi rev badrummet. Vi fick bra hjälp och råd under planeringen och genomgående under hela renoveringen om vad som var möjligt och rekommenderat. Arbetarteamet dök upp varje morgon punktligt och på glatt humör, och genomförde projektet kunnigt med hög arbetsmoral. Projektledaren fanns alltid tillgänglig, och det är glädjande att få ett positivt mottagande för nya förslag "Roligt med nya idéer! Jag kommer och tittar imorgon!". Vi informerades löpandes om hur arbetet fortskred och vilka nya vägval som behövde göras längs vägen. Arbetsledaren kontrollerade kvalitén löpande längs vägen och missförstånd kunde redas ut snabbt och effektivt med mål om att slutresultatet skulle bli som vi ville ha det - hela teamet, inklusive VD:n som gjorde slutkontrollen, ville lämna ifrån sig ett badrum som alla kan vara stolta över. Det hedrar företaget att slutfakturan stämde väl överens med offerten - inga konstiga överraskningar. Genomschysst och proffsigt hela vägen! Läs mer
  gillar detta
 • Anne G skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vår badrumsrenovering är nu klar. Vi är mycket nöja med hela processen från offert till slutresultat.
  Vår projektledare Sebastian fanns alltid till vår hjälp med tips och svar på alla våra frågor och Pawel vår byggare, vår stjärna! Får ni honom i ert team har ni tagit en vinstlott. Så lyhörd,ödmjuk, ordningsam och duktig!
  Vi ger Dåderman våra varmaste rekommendationer Läs mer
  gillar detta
 • Sebastian R
  Sebastian R skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi har precis avsultat en badrumsrenovering av ett litet badrum på 4 kvm. Vi var extrem nöjda när vi såg slutresultatet, till och med bättre än vad vi väntade oss. Arbetet var väldigt noggrant och skickligt gjort. Kommunikationen med projektledaren och byggaren har fungerat felfritt och de har varit lyhörda på vad vi haft för önskemål. Arbetet flöt på smidigt från start till slut. Vi är supernöjda och ger Dåderman våra varmaste rekommendationer! Läs mer
  gillar detta
 • Ann S skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  I slutet av förra året, 2016, anlitade jag Dåderman Bygg och Badrum för helrenovering av mitt nästan 5kvm stora badrum.
  Från början till slut så var min upplevelse extremt positiv.
  Väldigt professionella och kunniga. Intresserade och lyhörda för önskemål från min sida.
  En platschef fanns tillgänglig under hela renoveringen.
  Killen som utförde själva jobbet var fantastiskt noga, allt utfördes med perfektion. Hade jag frågor om vad som helst så fanns där alltid lösningar och svar, inga problem.
  Dessutom hölls den bästa nivå av städning efter var dags slut.
  Då jag bor i en bostadsrättsförening och därmed har flertalet grannar runtom var det för mig viktigt att de jag anlitade höll stilen även utanför min lägenhet. Där ger både jag själv och mina grannar den största elogen till Dådermans.
  De klädde delvis till och med in vår hiss i papp. Tummen upp för det.

  Jag är så glad att jag efter offertförslag från olika aktörer följde min magkänsla och för den delen även omnämnanden och valde just Dåderman Bygg och Badrum. Jag har inte ångrat mig en enda sekund.
  Jag är supernöjd med mitt nya fantastiskt fina badrum.

  Offerterat belopp var det jag betalade. Dessutom blev de estimerade dagarna för renoveringen färre.


  Jag kommer definitivt anlita dem för framtida arbeten. Det finns ingen anledning att leta annorstädes.
  Med högsta rekommendation Dåderman Bygg och Badrum.

  Ann Läs mer
  gillar detta
 • Anna v skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Har precis byggt om en liten toalett och klädkammare till ett nytt fint badrum, med hjälp av Dåderman.
  Vi är så supernöjda och tycker att arbetet utförts så proffsigt på alla sätt.
  Ja, Dåderman var dyrare, men vi gick efter vår magkänsla vilket visat sig varit kanonbra.
  Offererade priset är precis vad vi fått betala.

  Vi har fått bra projektledning och hantverkshjälp under hela processen .


  Vi kan ge Dåderman mina varmaste rekommendationer.
  Ska vi renovera mera så kommer vi självklart att använda oss av Dåderman igen ! Läs mer
  gillar detta
 • Thomas C
  Thomas C skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi fick en rekommendation att anlita Dåderman när vi behövde få vårt badrum renoverat. Jag hade förberett på så sätt att jag hade rivit bort plattor på väggar och golv och monterat ur badkar och annat. Dessutom hade jag köpt in all ny utrustning. Jag skrev ett detaljerat avtal med Robert Dåderman. Hans unga arbetare kom på överenskommen dag och blev klara på avtalad tid. Detta gjordes 2003 och badrummet är fortfarande i toppskick. Jag rekommenderar Dåderman Bygg och Badrum! Läs mer
  gillar detta
 • Annika B
  Annika B skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Efter att Dåderman renoverat vårat badrum så var det inget annat alternativ för att fixa vårt kök. Även om det var jobbigt att vara utan kök så gick renoveringen alldeles utmärkt. Så skönt att dom höll med elektriker och rörmokare så man slipper tänka på det. Köket blev precis som jag tänkt mig fast kanske till och med bättre. Dom fixade till lösningar som var både snygga och praktiska ända till dom små detaljerna, som t ex hur tröskeln skulle se ut. Ställde upp för att vänta på leverans av köket så man skulle slippa bära själv.

  Annika Läs mer
  gillar detta
 • Anders E skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Jag fasade inför badrumsrenoveringen då jag har gjort några tidigare samt stambyten. Nu i en villa i ett badrum nära sovrummen. Vi gjorde en lång upphandling där Dådermans var bland de dyrare, men klart tydligast och proffsigaste offerten där eventuella tillägg och avdrag gjorde våra val enklare. När vi bokade vecka 5 månader i förväg började de jobbet som avtalat och väl hemma efter tre dagars totalrivet badrum så märktes det knappt något i huset. Välstädat, allting i ordning, proffsig kommunikation etc gjorde att arbetet som tog ca 7 veckor, löpte väldigt smidigt. Oerhört noggrant och skickligt även där Dådermans stötte på patrull några gånger med nya lösningar. Fakturan med alla tillägg stämde på pricken. Vi är väldigt nöjda med resultatet och har redan rekommenderat dem till vänner och bekanta. Läs mer
  2016-12-07 John L svarar Anders E
  Till Stockholms bästa kunder!

  Våtrum, badrum, kök och så.
  Det är vad vi är bäst på.
  Men utan er hade inget gått.
  Då hade året varit kort.
  Kreativa, målmedvetna och sprudlande.
  Ja, våra kunders idéer är nästan svindlande.
  Så tack till er,
  För att ni lär oss mer.

  Era kommentarer på Eniro och Reco
  Får oss att känna oss lycko.
  För vi har kunder som inte glömmer bort,
  Att leenden finns där Dåderman har gått.

  Med varma bad och en ny spis hoppas vi att ni har kul.
  Nu vill vi önska er en riktigt god jul!
  gillar detta
 • Stuart I
  Stuart I skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi rekommenderar verkligen Dåderman. Från start till slutförandet av renoveringen av badrum och separat toalett i vår lägenhet är vi nöjda med. Vi fick hjälp med justeringar och när jag bad om råd fick jag alltid ett bra svar.
  Allt gick enligt schema. De första 10 dagarna var vi inte ens hemma. Allt material var på plats i tid och hämtades av Dåderman. Projektet sköttes av en hantverkare som var hos hela tiden. Han var punktlig, skicklig, noggrann, kunnig och dessutom vänlig. Det var inga fördröjningar när vvs och elinstallationer gjordes.Städning av hiss, trappa , bortforsling av byggmaterial etc gjordes regelbundet.
  Det blev jättefint.
  Cecilia och Stuart Läs mer
  gillar detta
 • Anita W skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  För ett år sedan fick vi vårt badrum renoverat under 4 veckor. Allt från första besök av säljare till färdigt resultat var av högsta klass. "Vår" duktige hantverkare var på plats varje dag från 7.00 till 17.00 och hade ansvar för leveranser, rör-mokare och elektriker, vilka kom på utsatt tid och allt flöt på som planerat. Vi är imponerade av den noggrannhet och kunskap som visades. Varje dag städade man av och tack vare ordentlig inplastning av dörrar in till sovrum bredvid med en fiffig dragkedjeöppning kunde man utnyttja sovrummen som vanligt.
  Vi hade fått rekommendation av en vän att anlita Dåderman och nu ska en granne till oss få sitt badrum gjort efter vår rekommendation, vilket gläder oss mycket!
  Varmt tack till er alla som deltog med planering, arbete och slutinspektion! Läs mer
  gillar detta
 • Kristoffer skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi anlitade Dådermans för rivning samt helrenovering av komplett badrum. De hade en projektledare som skötte allt bra samt en hantverkare som endast jobbade med det här uppdraget och var här heltid och arbetade mycket noggrant. De städade fint dagligen och hade ordning på allt. Fast pris samt tidplan som hölls. Garanti och intyg på utfört arbete lämnades. Jag upplevde detta som mycket professionellt. Läs mer
  gillar detta
 • Helene S skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman renoverade mitt badrum hösten 2012 och mitt kök/matsal vintern 2014. Jag är supernöjd både med resultatet på byggnationen samt med hur Dådermans hanterat hela processen. Dådermans kom med förslag på lösningar under vägens gång och var tydliga med när tillägg gjordes, för att få kostnaderna utanför offerten godkända. TIdsplaner hölls och hantverkarna städade efter sig dagligen och var alltid supertrevliga. Är fortfarande nöjd med resultatet flera år efter det slutförts. Har rekommenderat Dådermans till flera vänner! Läs mer
  gillar detta
 • Gunnar S skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Rekommenderas med högsta betyg!!!

  Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet. Vi renoverade ett duschrum och en hall.
  Dåderman var punktliga från första besök. Arbetet påbörjades och blev klart enligt tidplan, bedömdes till 21 - 27 dagar, de var klara efter 24! Inga överraskningar med priset. Allt arbete väldigt noggrant utfört, de höll även snyggt på arbetsplatsen. Det uppskattade vi eftersom man bor mitt i det. Det här är hantverkare som tänker efter före, mycket stort kundfokus. Vi fick besök några dagar innan arbetet skulle börja för att gå igenom beställningen, proffsigt.
  Ingen tvekan att jag skulle anlita Dåderman igen. Tack för ett fantastiskt bra utfört arbete!!
  Gunnar S Läs mer
  gillar detta
 • Helena skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi anlitade Dåderman för renovering av vårt badrum i april 2016 och är fantastiskt nöjda med hur de utförde arbetet. Allt hanterades mycket professionellt, från planering till avslutat arbete. Vi hade läst de många recensionerna och hade höga förväntningar, vilka överträffades med råge. Hantverkarna på Dåderman är mycket noggranna, kunniga, de städade efter sig varje dag, tidsplanen hölls och t o m soporna var bortforslade samma dag arbetet var klart. Inte ett spår syntes av att vi haft hantverkare i huset i tre veckor, förutom det nya fina badrummet. Vi fick också hjälp efteråt att montera några saker som vi inte tänkt på. Vi kan varmt rekommendera detta mycket professionella företag och skulle utan tvekan anlita dem igen om vi skulle behöva! Läs mer
  gillar detta
 • Per M skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dådermans har renoverat ett av våra badrum. Man var mycket konstruktiv när det gällde att ta fram förslag, gav en realistisk offert som man följde och genomförde arbetet till punkt och pricka utifrån vad de lovad. Rent och snyggt, välgjort och klart på utsatt tid. Jag kan verkligen rekommendera Dådermans. Läs mer
  gillar detta
 • Iris skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Totalrenovering av badrum och separat toalett feb/mars 2016. Ett stort och nervöst beslut för mig. Från det första mötet till sista kontrollen har allt arbete varit överförväntan. Flera personer har redan utförligt berättat hur seriöst Dåderman Bygg tar på sin uppgift och jag skriver under 100% alla lovord. Jag kommer att anlita företaget igen i framtiden. Ett stort tack från mig! Läs mer
  gillar detta
 • Charlotte B
  Charlotte B skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman gjorde våra badrum för några år sedan och vi var supernöjda så när det var dags för köket var valet klart och vi blev inte besvikna. Allt perfekt och inga överraskningar. Vi fick bra tips och kontakten genom alla led perfekt Läs mer
  gillar detta
 • Jytte M skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Top class!!!

  Superfint jobb från planering till utförande.
  Absolut "Value for money"
  Stort tack till Sebastian och byggare!
  Så nöjd, rekommerderar Dåderman

  Jytte Meilvang Läs mer
  gillar detta
 • Leena P skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman Bygg och Badrum AB renoverade mitt badrum vid årsskiftet 2015/ 2016 och jag är mycket nöjd med resultatet och arbetsgången.

  Jag la ner tid på att välja det företag som skulle utföra renoveringen. Jag ville ha ett företag som hade varit verksam ett bra tag och hade en stabil trend i ekonomin eftersom jag såg det som en indikation på att kunderna hade varit nöjda och att företaget skulle vara kvar ifall ngn del av garantin skulle behöva utnyttjas senare. Det finns en del gratis ekonomi-information på nätet som jag kollade.
  Företaget skulle ha de vanliga certifikaten och det hade Dådermans.
  Läste också omdömen på några sajter.
  Jag är en medelålders tant och vill bli bemött med respekt. Vid den punkten föll ett annat företag i semifinalen där säljaren försökte med otrevliga metoder pressa fram tilläggsbeställningar som jag inte var intresserad av.

  De Dådermananstälda som jobbade hos mig var polacker. Han som rev ner den gamla inredningen kunde bara några meningar svenska/engelska men kakelsättaren, vvs killen och elektrikern pratade flytande svenska. De svarade gärna på mina frågor, föreslog lösningar, städade efter sig.

  Arbetet gick framåt enligt tidsplanen tills vi kom fram till att (vattenburen)handukstork skulle kopplas in. Byggteamet var här men inte fastighesskötaren och pga väderomslaget till mycket kallt kunde ett nytt försök göras först 14dgr senare. Dådermans skötte kontakten med fastighetsskötaren och sedan installationen trots att denna oplanerad försening måste ha påverkat logistiken på deras då aktuella jobb.

  Huset är från 40-talet med en annan byggstandard som bjöd på överraskningar men det diskuterades och situationerna löstes i samförstånd med Dådermans.

  Nej, Dåderman Bygg är inte den billigaste firman men jobbet löpte smidigt och jag är nöjd med resultatet, vilket motiverade prisskillnaden för mig.

  Under projektets gång fick jag förtroende för Dådermans och gjorde därför två tilläggsbeställningar. Allt har blivit korrekt fakturerat med det offererade beloppet. Läs mer
  gillar detta
 • Emma S skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Äntligen!!! Ett byggföretag som håller vad de lovar från början till slut!
  Lätta att ha och göra med, duktiga hantverkare, noggranna och seriösa. Och håller tidsplanen.
  Är inte det billigaste alternativet från början, men i slutänden värt varenda krona.
  De renoverade både vårt kök och badrum med fantastiskt resultat. Har anlitat ett flertal byggfirmor och det har alltid slutat med en dyrare offert än beräknat och längre tidsåtgång... Men inte i det här fallet!
  Kan å det varmaste rekomendera Dåderman Bygg och Badrum!!! Läs mer
  gillar detta
 • Klaus A skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dådermans helrenoverade vårt duschrum med toa (2x2 m2) hösten 2015. Det startade med ett mycket förtroendeingivande platsbesök hos oss som snabbt följdes av en utförlig och tydlig offert. Det gjorde att vi aldrig brydde oss om att begära in några andra offerter. De garanterade att vi skulle bli nöjda, vilket vi också blev! Vi gillade upplägget att vi själva fick shoppa runt vad gäller all inredning, kakel och klinker. Stämde av med Dådermans, som tyckte våra material- och möbelval var helt OK. De föreslog dock att vi istället för små plattor i själva duschhörnan, skulle använda enhetlig storlek på klinkerplattorna i hela rummet (vilket blev mycket bättre). Vi utnyttjade aldrig Dådermans rabatter eftersom vi hittade billigare alternativ på andra ställen. Dådermans monterade allt på plats; duschhörna, dusch, tvättställ, spegelskåp, högskåp, handdukstork, toastol etc. Själva byggstarten blev några dagar försenad men genom lördagsjobb hann de ikapp och blev klara på utlovad tid. Hantverkaren gjorde ett fantastiskt jobb och var dessutom väldigt trevlig. Föredömlig avskärmning med plastdraperi gjorde att vi aldrig hade några problem med byggstök. Perfekt städning efteråt! Vi valde termostatstyrt elgolv. Golvet blev dock inte så varmt som vi hade tänkt oss så vi frågade Dåderman nu i april, varpå de genast skickade en elektriker. Han bytte helt sonika ut termostatet och nu verkar uppvärmningen funka mycket bättre. Sammanfattningsvis: Dådermans gjorde ett kanonbra jobb och vi blev mycket nöjda. Med hänsyn till den höga kvaliteten var priset rimligt. Vi kan varmt rekommendera Dådermans.
  /Klaus Aurich, Täby Läs mer
  gillar detta
 • My Ö
  My Ö skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  .......................................................... Läs mer
  gillar detta
 • Kurt G
  Kurt G skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi tog in offerter från fem företag.
  Dåderman var inte billigast, men verkade mest seriös och kunnigast, kunde svara på alla våra frågor.
  Resultatet blev över förväntan, bättre än bra.
  Vill ge en eloge till Sebastian som var både kunnig och trevlig. vill ge en extra stor eloge till Cristopher som gjorde, jobbet, kom i tid städade noga varje kväll innan han gick hem, kom med egna förslag om att det är bättre att göra så här.
  Jag har jobbat med att bygga egna hem i 35 år och anlitat kakelsättare, men under dessa år har jag aldrig sett ett bättre jobb än det Cristopher utförde, varenda kakelplatta sitter exakt där skall vara, samma med golvklinkersen.
  Dåderman var som sagt inte billigast, men jag tror det billigast i slutända.
  Av erfarenhet vet jag att många
  entreprenörer, efter avslutat arbete skickar en faktur på "extra arbete".
  Så gjorde inte Dåderman, vi fick inte någon faktura på extraarbeten.
  Jag kan varmt rekommendera Dåderman Läs mer
  gillar detta
 • Joakim G
  Joakim G skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman är de bästa hantverkare vi haft. Vi renoverade båda våra badrum och allting hanterades i princip perfekt från början till slut. Otroligt duktiga och noggranna där inga detaljer lämnas åt slumpen. De är relativt dyra men det är det absolut värt. Inga extra kostnader har uppstått och tidsplanen har hållits till punkt och pricka. Läs mer
  gillar detta
 • Maria R skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Nu har Dåderman renoverat vårt andra badrum. Vi är lika nöjda denna gång, precis som förra. När de kommer hem är det alltid ordning och reda. Inget damm över hela hemmet. De är kunniga hantverkare och lätta att ha kontakt med. Slutresultatet är toppen. Man blir glad av att gå in i badrummet! Läs mer
  gillar detta
 • Brigitte H
  Brigitte H skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Vi byggde om en stor del av vår bottenplan. Nytt kök, tvättstuga/badrum och även hallen och garage. Alla system i huset för vatten, el,värme och ventilation flyttades. Det är andra gången vi anlitade Dåderman och vi tycker att arbetet är kvalitativt mycket bra. Hela organisationen går på rälsen. Dessutom är det lätt att kommunicera och allt är möjligt. Maciej som jobbade hos oss gjorde sitt yttersta för att slutresultatet skulle bli som vi ville ha det. Vi är mycket nöjda! Läs mer
  gillar detta
 • Annelie R
  Annelie R skrev om Dåderman Bygg och Badrum
  Dåderman har renoverat vårt badrum i vinter och vi är mycket mycket nöjda . Mycket trevliga och duktiga hantverkare. Så vi rekommenderar Dåderman och kan tänka oss att anlita dom igen. Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Blecktornsgränd 13, 118 24 Stockholm
Kategorier