Dåderman Kök och Badrum AB

Dåderman Kök och Badrum AB

4.9 / 5 baserat på 174 omdömen
Vi är specialister på köks- och badrumsrenovering!

Årligen renoverar vi ca 500 objekt och vi har olika hantverkare, som elektriker, plattsättare och vvs-montörer representerade inom bolaget. Därigenom slipper vi komplicerad kommunikation med underentreprenörer och vi kan ordna allt kring din renovering, även att hämta tunga kakelplattor eller annat material.

Vi strävar alltid efter bästa kvalitet i vårt arbete och vi är noga med att skriva tydliga offerter för att du inte ska få några överraskningar under arbetets gång. Att kommunicera med dig som kund är otroligt viktigt för oss och vi frågar hellre en gång extra än missar ett önskemål om färg- eller materialval.

Kontakta oss med dina badrums- eller köksdrömmar så kan vi hjälpa dig att förverkliga dem!

Utmärkelser

174 omdömen om Dåderman Kök och Badrum AB

Sedan starten hos Reco 2015
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2023-03-20 Spontant omdöme
  Väldigt proffsigt företag.

  Vi anlitade Dåderman fört att renovera ett Badrum + WC. Projektet var ganska komplicerat då det innebar allt från asbestsanering till planlösningsändringar och vi blev jättenöjda med båda badrummen samt de extra-arbeten som utfördes. Här är några exempel på varför:

  * Väldigt hög nivå på finish och detaljer. Jag har renoverat badrum tidigare med en annan firma, men man märker att det här jobbet var mycket proffsigare. Allt från finish på lister till perfekt linjering av fogar mellan golv och vägg.

  * Väldigt noggranna med att regler följs. T.ex. gjorde Dåderman kakelläggning i ett anslutande rum till Badrummet, där de tog upp en ny golvbrunn för kunna att följa regler kring vattenmätare. Det gjordes utan extra kostnad eftersom det inte var med i ursprungsofferten.

  * Vi hade lite problem med några av våra inköp av inredning/vitvaror och även om dessa problem absolut inte var Dådermans fel hjälpte de oss att direkt åtgärda problemen.

  * Det råkade bli en metallfläck på väggen där Dåderman haft sin utrustning (sånt som händer). På eget initiativ målade de om hela den väggen.

  Vi är jättenöjda och har nu två jättefina badrum, samt en helt ny känsla i hela källaren.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2023-03-12 Spontant omdöme
  Vi byggde ut en mindre toalett till ett helt nytt badrum (där det tidigare varit hall) i ett gammalt hus. De var väldigt respektfulla (vi bodde kvar under renoveringen), vår projektledare Arek lyssnade och gjorde precis som vi sa och ändrade planer efter hand utan problem. De tog hand om precis alla delar av arbetet, det var verkligen bra att få prata med en inredare och resultatet blev superfint!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2023-02-13 Spontant omdöme
  Vi anlitade Dåderman för totalrenovering av ett badrum i höstas. Vilket fantastiskt jobb! Vi har aldrig anlitat någon hantverkare som varit i närheten så bra som Krzysztof! Vi är 100% nöjda med slutresultatet. Även projektledaren Arkadiusz var suverän att ha att göra med. De problem som dök upp under arbetats gång, hade Dåderman lösningar på - så inget lastades över på kunden. Arbetet blev klart på utsatt tid och till överenskommen kostnad. Det enda som vi var missnöjda med var designermötet som vi hade velat ha några veckor tidigare. Designern kom dessutom för sent till mötet och var dåligt förberedd (tekniken fungerade inte). Dessutom höll hon på att beställa fel kakel och hade inte koll på att tvättmaskin och tumlare måste stå på sockel, vilket gjorde att överskåpet hon bestämt åt oss inte fick plats utan fick avbeställas
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-12-06 Spontant omdöme
  Vi anlitade Dåderman för att totalrenovera ett av våra badrum efter att ha läst så mycket om deras goda rykte!
  Som husägare har vi haft besk erfarenhet av renoveringar genom en och annan byggfirma som visat sig vara oseriösa och skickar fakturor efter besök av slarviga hantverkare utan vare sig samvete eller kunskap, så vårt intryck av Dådermans planering, resurssättning, genomförande och uppföljning av vårt badrumsprojekt varit fläckfritt och utomordentligt proffsigt utfört! Dådermans yrkesstolta personal har alla varit supernoga med att utföra det dem är anlitade för, med största noggrannhet och bokstavligen städat och dammsugit huset varje dag efter utfört arbete. Detta utanpå allt material dem använt för att skydda golv och väggar samt för att göra slussar/portar som begränsar spridning av damm i huset, vilket vi har varit supernöjda med.

  Under projektet har vi haft bra kommunikation om nästa steg och minsta avvikelse har vi haft både information om och fått förslag på lösning. Vi hade otur med ett spegelskåp vars sena leverans samt kvalitetsproblem påverkade projektets utgång negativt. Men Dåderman som inte själva orsakat detta löste problemen och kompenserade oss då vi köpt alla badrumsmöbler och material genom dem, vilket är ännu ett bevis på deras arbete för trygghet och kundnöjdhet.
  Vi varmt rekommenderar Dåderman och vill tacka gänget (Säljare: Michael, Designer: Lotta, projektledare: Maciej, hantverkare: Marius, Elektriker: Raphael & Marek, Rörmokare: Tomas med flera) som skapade vårt nya och fina badrum värt alla kronor!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-10-15 Spontant omdöme
  Har gjort en större renovering, d v s kök, två badrum och en tvättstuga. Allt har fungerat helt otroligt bra från början till slut. Det här är ett proffsföretag, som jag skulle kunna rekommendera till vem som helst. Jag är imponerad över projektledares och hantverkares yrkesskicklighet, deras mål har hela tiden varit ett perfekt jobb och en 100% nöjd kund. Jag har även värderat deras vänlighet och hänsyn och fina stämning inom gruppen. Stort plus även för den fina inredningshjälp jag fick initialt, att de har eget lager, hur de jobbar för att minimera stök och damm mm. Guldstjärna till projektledaren Arek med team!!!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-09-27 Spontant omdöme
  Detta är andra gången jag anlitar Dåderman för en badrumsrenovering och är lika nöjd denna gång. De gjorde ett utmärkt jobb, helt enligt tidplan och offert. Värda priset helt klart.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-08-30 Spontant omdöme
  Efter lång tids övervägande och sondering av flertal byggföretag så blev valet av Dåderman enkelt av flera skäl.
  -Första mötet med säljare Mats. Informerade grundligt om renoveringsprocessen och Erbjudandet såsom:
  -Detaljerad offert
  -Tydlig tidsplan
  -Certifikat för alla hantverkare.
  -Inga förbehåll & Fast pris
  -Inredningsarkitekt
  -Hantverkare på plats varje dag, inga parallella jobb.
  Arbetet startade med att få träffa Dådermans utomordentliga duktiga inredare Susanne. Hon kom med goda råd och hjälpte oss att rita upp en 3D ritning. Tog hand om inköp av inredning och allt var inom budget. Byggstartsmöte träffade vi projektledare Krzysztof som gick igenom arbetet och gav goda råd. Såg till att installera en extra dusch, varmvattenberedare och även koppla in tvätt & Tork så att vi kunde leva normalt under hela renoveringen.
  Resultatet av renoveringen överträffade våra förväntningar. Bogdan som var på plats kom 100% i tid, Extremt duktig och noggrann och städade efter varje arbetspass. Vi är verkligen imponerade över hela arbetet från start till slut och dessutom höll tidsplanen, exakt på dagen.
  Tack till Mats, Susanne, Krzysztof och Bogdan.
  Gilla
 • SIMON F
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-08-26 Spontant omdöme
  Vi har anlitat Dåderman för renovering av två badrum i vårt radhus, och vi är fantastiskt nöjda med resultatet! Från början till slut har det varit professionellt, tydligt kommunicerat och dessutom färdigställt i tid.

  Eftersom vi har barn hemma och svårt att lämna hemmet under längre tid har vi bott kvar i huset, och alltid kunnat ha ett fungerande badrum under tiden. Att ha hantverkare i huset har dessutom varit ett mycket mindre intrång i privatlivet än vad vi räknat med, allt har verkligen gått supersmidigt!

  Ett extra stort tack till vår projektledare Arek och hantverkare Krzysztof som båda varit fantastiskt tillmötesgående och dessutom har ett fantastiskt öga för detaljer och ett perfekt slutresultat. Vilka yrkesmän! När problem eller frågetecken har uppstått har dessa lösts på föredömligt sätt, och som kund har man aldrig behövt oroa sig.

  Som andra har skrivit är väl möjligen priset det enda negativa, men å andra sidan har priserna alltid kommunicerats tydligt och utan otrevliga överraskningar när fakturan väl dimper ned. Vissa andra aktörer jag pratat med lämnade offert på ungefär hälften av vad detta landat på, men då med en massa förbehåll och olika saker som tillkommer. Offerten från Dåderman inkluderade allt arbete och det är samma belopp på fakturan (frånsett tydligt kommunicerade tillägg) - imponerande!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-05-11 Spontant omdöme
  Mycket pålitliga och kompetenta, vår personal var tillmötesgående och svensktalande, vilket vi uppskattade. Det enda negativa är att de är dyra.😊 Ej vågat ha någon annan firma att utföra våtrumsarbete.
  Gilla
 • Nils Johan N
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-04-25 Spontant omdöme
  Vi är extremt nöjda med Dåderman. Vi gjorde en stor renovering av Kök, 2 x badrum och hall. Vi har mycket höga krav när det gäller kvalitet / finish och Dåderman levererade över förväntan. Dessutom höll man alla tider och det var utmärkt kommunikation från start till mål.
  Det här är en proffsfirma rakt igenom. Gratulerar alla som får Maciej som projektledare.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-04-21 Spontant omdöme
  Renoverade badrum mars 2022. Det blev toppenresultat och vi är mycket nöjda. Dåderman Kök & Badrum kan verkligen rekommenderas!! De gjorde ett utmärkt jobb och var professionella rakt igenom. En hantverkare var på plats varje dag ca 7-16. Elektriker, rörmokare, material etc kom i rätt tid. Projektledare Pawel var lätt att få tag i. Jag behövde aldrig ringa och jaga hantverkare. Fast pris som vid förändring kommunicerades (blev billigare). De blev färdiga tidigare än beräknat. Dådermans motto är 100% nöjd kund, jag är en av dem.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-04-09 Spontant omdöme
  Ett utmärkt utfört jobb! Från planering till utförande. Dåderman är inte billigast men helt klart värda varenda krona. Kul att vara med från början och designa i 3D och att nu se efteråt att både resultat och pris höll hela vägen. Att sedan hantverkaren, Adam och projektledaren, Arek var superproffsiga underlättade allt.

  Jeanette & Affe i Segeltorp
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-04-07 Spontant omdöme
  Badrummet är precis klart. Så nöjd med Arbetet, Tidsplanen höll, utförandet...
  och det var mycket bra att få hjälp med planeringen samt inrednings förslag.
  Mao Toppen kan varmt rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-03-09 Spontant omdöme
  Renoverade ett badrum i januari 2022. Blev bättre än jag hoppats.
  Det jag uppskattade var helhetslösningen med en designer som hjälpte till med planeringen.
  Susanne kom med praktiska förslag som fungerade bra i mitt lilla badrum. En annan bra sak var att slutpriset inte översteg offerten.
  Kommer rekommendera Dåderman till mina vänner.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-02-24 Spontant omdöme
  Renoverade nyligen två badrum med Dåderman. Proffsigt gjort från början till slut. Renoverar jag igen kommer jag anlita Dåderman! Rekommenderas!
  Gilla
 • KENNETH L
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-01-21 Spontant omdöme
  mycket bra, väldigt hög kvalitet i leverans, jättebra service, och höll tider som utlovats
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-01-16 Spontant omdöme
  Mats och Eva
  Mycket gott helhetsintryck. Vi har känt oss trygga alltifrån första kontakten med säljaren till designernq och arbetsledaren. Alla hantverkare har varit väldigt duktiga. En särskild eloge till Pawel som har gjort allt jobb förutom el och rörmokeri. Pawel har gjort ett mycket fint jobb och varit bra att ha att göra med.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-01-03 Spontant omdöme
  Det kändes nervöst inför min första badrumsrenovering. Men jag fick ett jättefint bemötande från samtliga inblandade - säljare, designer, projektledare och hantverkare. Har känt mig trygg genom hela processen och är mycket nöjd med resultatet.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2022-01-02 Spontant omdöme
  Jag anlitade Dåderman för min badrumsrenovering och ger dem absolut högsta möjliga betyg! Deras professionalism samt grundliga, perfekta arbete in i minsta detalj är värd varje krona. Projektledaren Arek och Piotr var fantastiska, jag kände mig otroligt trygg under hela renoveringen och resultatet blev över förväntan.
  Jag kommer definitivt anlita Dåderman igen vid framtida renoveringar och jag kan verkligen rekommendera dem!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-12-27 Spontant omdöme
  Anlitat Dåderman för renovering av badrum vid två tillfällen. Ingenting kunde ha fungerat bättre! Professionella och mycket trevliga hantverkare som gör ett välplanerat och mycket väl utfört arbete. Kostar mer än många andra företag men verkligen värt varenda krona!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-12-19 Spontant omdöme
  Vi anlitade Dåderman eftersom det vi läst såg positivt ut och dom verkade som ett stabilt företag. Vi blev INTE besvikna.

  Alltihop var gjort på ett extremt professionellt sätt och alla vi stötte på var kunniga, trevliga och artiga.

  Vår designer hette Susann och hon gav oss idéer och kom med lösningar - jättebra stöd! Utan henne hade vi famlat i mörkret gällande inredningen.

  Mannen som var här hette Gregor (7-16.30 varje dag, exakt som de hade sagt) jobbade på något helt otroligt! Han var så duktig, allt var gjort så noga och så snyggt!! Dessutom höll han en väldigt låg profil och vi stördes MINIMALT. Imponerande.

  Hans arbetsledare hette Pawel och han log jämt och berättade hur allt fortlöpte och svarade på frågor, osv. Jättetrevlig!

  VD och arbetsledare Robert kände vi oss trygga med direkt. Han svarade dessutom på precis alla frågor väldigt snabbt! Jättetrevlig och kunnig.

  Alla städar dessutom kontinuerligt efter sig, helt fantastiskt!!

  Vi är så obeskrivligt nöjda! Stort Tack till er, Dåderman!

  Mvh / Årmans
  Gilla
 • Dan Lennart E
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-12-19 Spontant omdöme
  Kompetenta och trevliga hantverkare. Arbetet är väl utfört.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-11-12 Spontant omdöme
  Vi anlitade Dåderman för renovering av badrum och gästtoalett. Proffsigt genom hela projektet. Startade på överenskommet datum, inga avbrott, skickliga och erfarna hantverkare, engagerad projektledare och de slutförde arbetet i tid. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-09-12 Spontant omdöme
  Väldigt nöjd med renoveringen av vårt badrum och framför allt med projektledaren Krzysztof. Han var väldigt bra på att hålla kontakten genom hela projektet. Badrummet blev precis som vi ville ha det!
  Kul att vi fick förtroendet att göra renoveringen och att ni vill dela med er erat fina omdöme. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • Fredrik S
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-09-12 Spontant omdöme
  Vill ge beröm från min pappa med följande text:

  Anlitat Dåderman för badrum och basturenovering. Proffsigt från början till slut. Duktiga hantverkare och resultatet blev kanon. Bra dialog och kommunikation under byggets gång. Kan rekommenderas!

  //Bo Bengtsson
  Så roligt att pappa blev nöjd! Hälsa och tacka för rekommendationen. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-08-19 Spontant omdöme
  Vi är väldigt nöjda. Vi fick uppfattningen att Dåderman var väldigt noga med att det skulle bli hög kvalitet på arbetet. De hade en bra genomgång inför arbetet då de pedagogiskt gick igenom alla moment. Offerten stämde exakt på kronan. Dåderman rekommenderade att ett extra arbete skulle göras och gav ett exakt pris även på detta, vilket vi är jättenöjda med. Slutresultatet blev superbra.
  Gilla
 • Robert J
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-08-11 Spontant omdöme
  Vi anlitade Dåderman för renovering av badrummet, genomförandet var 100% proffsigt, Pavel som byggde badrummet verkade älska sitt jobb och ville att allt skulle bli perfekt, det blev det! Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-07-27 Insamlad av företaget
  Kvalitet, lyhördhet, noggrannhet, proffsighet. Supernöjda med bemötande, service och hantverket.
  Gilla
 • ELLEN P
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-07-25 Spontant omdöme
  Oerhört proffsiga. Vi var bortresta under renoveringen så det var jättabra att Dåderman ser till att allt är bestämt och klart redan innan renoveringen startar. Offertmöte, inredningsmöte och uppstartsmöte resulterade i en gemensam bild av vad som skulle göras och vi kände oss lugna under hela processen. Rekommenderar absolut att anlita Dåderman!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-07-23 Insamlad av företaget
  Totalrenovering av badrum. Proffsigt utfört arbete. De höll den tidsplan som de hade sagt. Hantverkare var där varje dag så det blev aldrig något avbrott i arbetet. Dåderman var väldigt tillgängliga när man ville fråga något eller hade önskemål. Vi var väldigt nöjda.
  Roligt att ni är nöjda och att allt blev som ni förväntade. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • CAMILLA E
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-07-22 Insamlad av företaget
  Trygg från början till slut. Fastpris och färdigdatum hölls. Resultatet var så mycket bättre än vad jag kunnat ana. Otroligt bra personal. Hantverksskicklighet och kommunicerade genom hela projektet

  Rekommenderar dom starkt
  Hej, Tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med resultatet. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-06-23 Spontant omdöme
  Mycket bra service av Dåderman under hela renoveringsprocessen!
  Hej!
  Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt arbete!
  mvh Dåderman
  Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-06-14 Insamlad av företaget
  Vi anlitar endast de största och mest rekommenderade aktörerna i varje bransch när vi ska renovera men ingen har varit i närheten av den kvalité som Dåderman levererat. Från första möte till slutprodukt har allt gjorts som utlovat (vi ställer väldigt höga krav och är säkert rätt jobbiga som kund ibland) och alltid med ett trevligt bemötande.
  Vi rekommenderar varmt Dåderman till alla!
  Gilla
 • CARL E
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-04-25 Spontant omdöme
  Vi fick hjälp med renovering av badrum och delar av köket. Väldigt proffsigt från första stund. Otroligt fint slutresultat och inget krångel på vägen. Vi kan varmt rekommendera Dåderman Kök och Badrum. / Carl och Nichole
  Tack för det fina omdömet! Det är mycket roligt att höra att ni blev nöjda. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2021-03-12 Spontant omdöme
  Är mycket nöjd med Dåderman. Proffsiga, trygga och kunniga. Fick snabb återkoppling när jag undrade något .
  Väl värt pengarna.
  Roligt att höra! Tack för din rekommendation. Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-12-01 Spontant omdöme
  Ett perfekt utfört arbete i alla sina delar. Mycket skickliga och kunniga hantverkare. Snabbt, effektivt och proffsigt. Tidsplanen hölls och badrummet var t.o.m. klart före utsatt tid. Jag fick ett drömbadrum!
  Hej! Roligt att du blev nöjd med vårt arbete och stort tack för att du rekommenderar oss! Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-11-13 Spontant omdöme
  Äntligen en renovering som överträffade mina förväntningar! Vi är nu inne på vårt fjärde hus, i samtliga hus har vi renoverat stora delar. Skulle vilja påstå att vi har stor erfarenhet av olika byggföretag, en gemensam nämnare för dom flesta är att det i slutändan inte riktigt blev som man tänkt sig avseende genomförande, kostnader samt utfall. Här skiljer sig Dåderman ifrån mängden. Allt har fungerat som vi kommit överens om. Är mycket imponerad över den hantverksskicklighet som ansvarig byggare på plats hade. Från planering till besiktning har ALLT fungerat. Dåderman renoverade vårt badrum och la även nytt golv i vår entré. Resultatet blev inte bra, det blev utmärkt! Badrummet är nu ett konsthantverk och husets vackraste rum. I det fall jag kommer att bygga nytt badrum igen kommer jag definitivt göra det med Dåderman igen.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-10-15 Insamlad av företaget
  September 2020. Nytt badrum. Från design, projektplanering till genomförande. Fantastiskt bemötande i alla steg. Bäst var genomförandet. Innan arbetet påbörjades var vi oroliga för byggdamm och stök. Men nej, arbetsplatsen byggdes in helt i plast. Så inget stök eller byggdamm i övriga lägenheten. Överträffade tidplanen och blev klara flera dagar snabbare. Viktigast av allt, en fantastisk finish, så snyggt! Snart dax för nästa badrum.
  Juni 2021. Nu har vi gjort nästa badrum också!. Så snyggt. Plattsättaren Jacek S har också denna gång gjort ett fantastiskt arbete. Några av våra önskemål om speciallösningar blev med Jaceks kunskap och påhittighet riktigt bra. När Dåderman ändå var på plats kom vi överens om att renovera ytterligare tre rum. Genom takmålning och nya tapeter har det blivit mycket fint.
  Vi kan starkt rekommendera Dåderman. Vi planerar redan nu för ytterligare renoveringar nästa år.
  Gilla
 • Annelie O
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-10-14 Insamlad av företaget
  Vi byggde om vårt badrum i 5 veckor i somras. Vi är så nöjda med Dåderman. De har varit proffesionella hela vägen. Bra med en designer som tog fram förslag på olika inredningar. Sen hade vi en polsk montör som var fantastisk, Rafael. Han gjorde ett sådant noggrannt jobb och tog stor hänsyn till oss i byggröran (jag har rullstol) så han såg alltid till att det gick att ta sig fram osv. Jag kan verkligen rekommendera denna firma till andra. Sedan hade Dåderman egna rörmokare, elektriker osv så det blev inga avbrott i arbetet med väntan på andra firmor, vilket såklart var en stor fördel.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-10-14 Insamlad av företaget
  Ombyggnad av badrum
  Mycket bra bemötande
  Snabba att höra av sig om det var något problem eller vi ville handgångne ändring
  Snabbt med tjänsten där dom kom hem till oss innan och vi gick igenom allt vad som skulle beställas kakel, klinkers, handfat etc
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-09-22 Spontant omdöme
  Fantastisk service, resultat och långsiktigt ansvar. Dåderman renoverade ett badrum hos oss 2013, som folk fortfarande frågar om är nyrenoverat. De höll tiden, kostnaden blev något lägre än offerten och var otroligt noggranna och lätta att ha att göra med (grannarna berömde processen under renoveringen). Varför jag skriver detta nu är för att vi precis haft lite problem med dimmer och golvvärme termostat vid två olika tillfällen och när jag ringt dem så har de fixat det inom ett par timmar, och varit supertrevliga trots att badrummet gjordes för många år sedan. Jag är otroligt imponerad av servicen och långsiktigheten, och kommer absolut använda dem igen när det blir dags för nästa renovering när vi flyttar.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-07-16 Spontant omdöme
  Väldigt nöjd med mitt nya badrum. Proffesionellt och tryggt under hela processen, från tanke till färdigt badrum. Att arbetet dessutom slutfördes ca en vecka tidigare än beräknat lägger ytterligare poäng på nöjdkontot. Behöver jag renovera något framöver kommer jag anlita Dåderman igen!
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-07-15 Spontant omdöme
  Badrummet blev fantastiskt fint och precis som vi önskade. Verkar än så länge (2månader) vara gediget och robust byggt. Snabb respons från Dåderman så fort vi hade någon fråga. Kan starkt rekommendera Dåderman om ni vill ha ett fantastiskt badrum och en bra kundupplevelse.
  Gilla
 • CHRISTIAN G
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-07-15 Spontant omdöme
  Anlitade Dåderman för att i princip bygga helt nytt badrum i vårt fritidshus i skärgården. De var inte billigaste offerten, men man får vad man betalar för: Dåderman var väldigt lätta att samarbeta med, tydliga och la sig vinn om att förstå våra behov och önskemål. Dessutom lyhörda för budget och försökte inte sälja på oss saker vi inte ville ha. Väldigt bra samarbete med projektledaren, och också med designern som hjälpte oss. När byggnationen startade passade vi på att be om offert för elbyte också, vilket vi fick och trots att vi inte förberett det genom att tex flytta undan möbler och annat, så genomfördes det lika enkelt och smärtfritt som resten av bygget. Kan bara rekommendera.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-07-15 Spontant omdöme
  Vi har anlitat Dåderman 2 gånger, där vi byggde en gästtoalett den första gången, och nu senast en mer omfattande renovering med ett helt nytt kök och nytt sovrum. Vi är mycket nöjda med processerna och resultatet på båda renoveringarna. Jag känner ett stort förtroende till Dåderman då jag hela tiden får intrycket att man vill att vi verkligen ska bli nöjda, och lyssnar när vi framför önskemål alternativt saker som blivit lite mindre bra under vägens gång, då har detta korrigerats utan krångel. Både projektledare och hantverkaren som byggde köket var proffsiga. Som förbättringspunkt hade processen med trägolvet kanske kunnat förlöpa lite smidigare, där det nog hade varit enklare om vi låtit vår gamla golvkille göra behandlingen. Vi kommer fortsätta anlita Dåderman och rekommenderas varmt.
  Gilla
 • DELIA N
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-07-11 Spontant omdöme
  Det började för bra för att vara sant och det var det också. Det var artighet, uppvaktning röda rosor och visa sig att det var mer för få jobbet. Blev allt svårare att få tag på dem ju längre in i jobbet dem kom. Jag betalde notan, men kändes som man betalde mer än vad man fick. Lärt mig ändå att ska man anlita dåberman så ska man vara som en hök, stå för all inredningskostnader själv osv. Ha allt skriftligt på allt man har kommit överens för då har du bevis helt enkelt när det känns som dem förösker lura en.
  Jag känner mig så besviken så jag har inget positivt att säga om dåberman för dem strävar efter kund som är 100% nöjd och jag är inte en av dem procenten alls.
  Hej, jag tycker det är jättetråkigt att du inte är nöjd. Jag trodde att inredningskostnaden var utredd och att du var nöjd. Jag ringer dig under dan så får vi se om vi kan göra något. mvh Robert Dåderman Dåderman Kök och Badrum AB
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-05-13 Spontant omdöme
  Dåderman renoverade ett badrum och tvättstuga för 12 år sedan, vi blev väldigt nöjda.De höll tiden, var effektiva,alla behörigheter, allt fungerade mycket duktiga.
  När vi augusti 2019 skulle renovera ett badrum till så beslöt vi att anlita Dåderman igen. De plastade in allt så det var inget problem att leva i bostaden under renoveringen. Lika nöjda denna gång.......

  Vi har länge tänkt att öppna upp köket mot vardagsrum för öppen planlösning och Dåderman gjorde även detta arbete hos oss. Vi är väldigt nöjda.
  Gilla
 • David E
  skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-04-22 Spontant omdöme
  Tagit in ett par offerter under en period och enligt Dåderman skulle mitt badrum kosta 100 000 kr per kvm. Efter rotavdrag! Utan någon inredning. Bara arbete och byggmaterial. Mitt badrum är ca 3 kvm.

  Do the math.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-04-14 Spontant omdöme
  Jag är mer än nöjd med denna firma. Mycket kunniga och noggranna hantverkare, allt gick enligt plan från början till slut. Rekommenderar varmt Dåderman kök och badrum.
  Gilla
 • skrev om Dåderman Kök och Badrum AB
  2020-04-08 Insamlad av företaget
  Jag lät Dåderman Kök & Badrum totalrenovera en lägenhet på 75 kvm. Dom var i särklass dyrast. Men ju längre renoveringen gick ju mer övertygad blev jag att jag valt rätt företag. Jag vill varm rekommendera Dåderman Kök & Badrum vid renoveringar. Toppen.
  Gilla