Dåderman Kök och Badrum AB

Dåderman Kök och Badrum AB

www.daderman.se
  • BadgeElevenYears
4.9

Vi är specialister på köks- och badrumsrenovering! Årligen renoverar vi ca 500 objekt och vi har olika hantverkare, som elektriker, plattsättare och vvs-montörer representerade inom bolaget. Därigenom slipper vi komplicerad kommunikation med underentreprenörer och vi kan ordna allt kring din renovering, även att hämta tunga...

274 omdömen om Dåderman Kök och Badrum AB

Sedan starten hos Reco 2015

Agnes K
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Blev rekommenderad Dåderman av en kollega och de överträffade med råge mina förväntningar. Proffs från början till slut. Mycket trevlig projektledare och inredningsarkitekt som gjorde allt de kunde för att badrummet skulle bli så bra som möjligt. Är väldigt nöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera dem. Värt varenda krona!!

Rune B
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Var snabba att komma för diskussion och lämna offert. Tidsschemat som angavs hölls fullt ut. Bra att få en kontaktperson för hela arbetet. Bra att en person var här och arbetade heltid under hela projektet. Dessutom var denna person kunnig, trevlig och vänlig. Det var inga uppehåll, under projekttiden, utan arbetet flöt på. Slutresultatet blev toppen.

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Roligt att du blev nöjd! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid nästa renovering.

Andreas D
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

proffsiga från start till slut.

Josephine L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Väldigt nöjda med hela processen (badrum) och ett superfint slutresultat!

Martin A
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Hög kvalitet på utförandet, stor kunskap om regelverk och förutsättningar, bra öppna diskussioner vid ändringar, rimlig prissättning vid ändringar. Har använt dem flera gånger och skulle inte vilja anlita någon annan.

Maria B
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Efter att ha läst alla positiva recensioner så var mina förväntningar redan höga. Trots det så toppade Dåderman. Allt från första kontakt till avslut har varit smidigt. Jag är jättenöjd med mitt badrum och att kunna bolla design med Susanne var avgörande för slutresultatet. Gick även snabbare än förväntat. Jag tog in fler offerter men det blev bara marginellt dyrare och då slapp jag ju fixa hemkörning av material samt fixa egna ritningar. Proffsigt utfört och enkelt för mig.

Agneta A
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Mkt bra bemött i alla led. Mina förväntningar överskreds med råge. Vårat badrum blev mer rymligt, smarta lösningar på en liten yta.Bra samarbete i alla led från början till slut. Upplevde stor trygghet, när vi inte kunde vistas i lägenheten. När vår spegel inte kunde leverera som utlovats, ersattes den med en dyrare utan extra kostnad. Bra uppföljning och redogörelse när vi kom åter till lägenheten. Glatt överraskad en unik firma. Topp!

Helena N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Otroligt proffsiga, hjälpsamma och skickliga hantverkare.

Fredrik M
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Proffsig och flexibel firma som gjorde ett bra jobb på utsatt tid.

Lidiya J
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Trygg kontakt från början till slut! Alltid tillgängliga, det jobbas oavbrutet från början till slut. Om problemen uppstår löses det alltid med tillgänglighet 24/7! Proffsiga, enkelt att resonera med, inga dolda kostnader! Med tanke hur osäkert byggbranschen är det är guds gåva för en vanlig okunnig konsument!

Maria E
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Mycket bra upplevelse. Dyrare än alla andra (vi tog 4 offerter) men otroligt proffsigt och hög kvalitet. Vänligt bemötande och jättebra hantverkare (Slavek) som gjorde våra badrum. Vi är jättenöjda. Han var extremt noga och kunnig. Hög kvalitet. Upplägget med projektledare och team var mycket bra. Även de små "hickups" i planen som hände (för det händer alltid) klarade Dåderman ut och vi kom alltid överens. Mycket bra och Slavek är superduktig. Även teamet runt med Krzysztof som projektledare, elektriker och rörmokare. Nina som sålde in var också mycket trevlig och kunnig.

Benny J
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Helt utan strul, allt flöt på!! Städni g efter varje pass innebar att vi kunde leva som vanligt

Stig S
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Både säljare och projektledare var kunniga och professionella. Projektledaren var tillgänglig och återkom snabbt med svar på våra frågor. Badrumsrenoveringen utfördes av erfaren, kunnig och noggrann personal.

Emma N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Otroligt professionella från början till slut och framförallt punktliga. Lätta att kontakta med frågor och snabb återkoppling. Är supernöjd med mitt badrum, det känns otroligt välgjort och det blev precis så som jag önskade. Mitt badrum är väldigt litet men med hjälp av Dåderman så fick jag bra tips och idéer för att utnyttja ytan på bästa sätt. Ett STORT plus för hur väl de skyddade golv och plastade in ytor under arbetets gång samt utomordentlig städning. Jag kunde flytta rakt in utan att behöva starta dammsugaren vilket...

Niklas S
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi renoverade badrum och blev supernöjda med resultatet. Proffsigt bemötande från start till slut. Vi kan varmt rekommendera Dåderman till andra. Kvalité rakt igenom.

Carter F
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi har anlitat Dådermans tre gånger för större renoveringar. Detta tyder på deras noggrannhet och expertis i varje detalj.

Elin E
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Jättebra kommunikation under hela processen, från planering till utförande och avslut. Hjälpsamma på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare med hantverkare. Skulle rekommendera alla att välja Dåderman!

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Stort tack Elin 🙏 för att vi fick förtroendet och att du är nöjd med hela processen från start till avslut. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp med en renovering framöver. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

Christoffer B
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Väldigt bra upplevelse av att renovera med Dåderman. Vi renoverade en liten gästtoalett. Dåderman var cirka 15-20 procent dyrare än den andra firman vi tog in offert från, men vi tyckte att deras hjälp med att rita upp toaletten och göra design-/materialval ihop var en stor fördel. Och hade bra förtroende för dom utifrån omdömen från vänner och online. Renoveringen gick smidigt och vi hade bra kontakt med både hantverkare på plats och projektledare. Vi tappade upp mot en vecka på att någon produkt inte hade anlänt till...

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Tack för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss! 🙏 Vi är verkligen glad att du är nöjd med resultatet och designhjälpen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp med en renovering framöver. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

Anna L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi har fått ett par badrum renoverade av Dåderman. Resultatet blev väldigt fint! Bemötandet har varit oklanderligt, själva hantverket som gjordes av Ernest exceptionellt. Otroligt smidigt och enligt planen. Arbetet har genomförts på ett väldigt snyggt sätt. Innan genomförandet hade vi fruktat att det skulle bli som ett stambyte med allt vad det innebär men efter varje arbetsdag har Dåderman städat upp efter sig och hela perioden har känts smidig. Vårt intryck är att arbetet har utförts på ett mycket professionellt och hantverkskunnigt...

Johnny N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Efter rekommendation anlitade jag Dåderman för renovering av mitt badrum. Ett mycket bra val. Det var en smidig, lyhörd och kontinuerlig kontakt med projektledaren under hela arbetets gång. Skickliga hantverkare gör att utförandet håller hög klass som dessutom blev klart inom angiven tidsram. Att få hjälp med designen av badrummet var också ett stort plus.

Denis D
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Väldigt proffsigt och väl genomfört arbete hos oss. Vi anlitade Dåderman för en renovering och ombyggnation av badrum. Smidig kontakt med våran projektledare som var snabb på att hålla oss informerade och koordinera med hantverkarna gällande arbetet. Lyhörda och kunde snabbt justera arbetet för att tillgodose önskemål och lösa hinder som uppstod under projektets gång. De höll utlovad tidsplan och gjorde ett väldigt bra arbete.

Catharina L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Jag är jättenöjd och njuter verkligen av det nya badrummet. Jag är gnällig och petig, men allt har fungerat perfekt. Alltid lätt att få tag på arbetsledaren Robert Dåderman. Kristoffer ( hantverkaren) var noggrannheten själv. Snyggt och städat varje dag i lägenhet, hiss och trapphus. Utförandet håller hög klass och med tips och idéer från inredaren fick vi ett personligt badrum av hög klass, som dessutom blev klart inom angiven tidsram.

Mattias N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Professionellt hanterat genom hela processen.

Johanna L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Väl utfört arbete med proffesonalism - tid och kvalitet i renoveringsarbetet.

Björn E
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi har haft Dåderman Kök och Badrum AB som installatör av vårt nya badrum i en lägenhet på Kungsholmen. Redan från första kontakt har bemötandet varit ytterst proffsigt och trevligt, det har också hela projektet igenom varit mycket lätt att få kontakt med projektledningen när vi önskat. Vi hade höga förväntningar, eftersom vi sedan tidigare fått fina rekommendationer, och de har verkligen infriats! Arbetet har genomgående utförts med hög professionalitet och noggrannhet och vi är synnerligen nöjda med resultatet. Vi kan...

Björn Wilhelm T
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Högsta poäng. Uppfyllde alla våra förhoppningar. Grannarna mycket nöjda. Höll tid och budget. Helt över förväntan.

Raghu N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Daderman renoverade vårt badrum på 5 veckor under sommaren. Killarna är extremt strukturerade, pålitliga, fokuserade och bryr sig om uppmärksamhet på detaljer. De städade varje dag innan de lämnade och såg till att involvera BRF, dem också är mycket nöjda med arbetet. Hög rekommendation, kommer att göra det igen.

Hans Peter S
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Suveränt bra arbete, började i utsatt tid, arbetet rullade på i förväntad takt och avslutades i överenskommen tid. "Vår" hantverkare (Karol) var mycket noggrann och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Rekommenderas!

Stefan A
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

En mycket proffesionell utförd renovering av badrum. Utförd efter branschens regler och bestämmelser behöriga utförare i alla moment kort sagt en alldeles fantastisk renovering Med vänlig hälsning, Stefan Arnstigen

Tommy G
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Yrkesmässigt utfört arbete utan större krångel. Trevliga yrkesmän som kom på utsatt tid. Tidsfaktorn höll tills det blev klart.

Jennifer A
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Har nu anlitat Dåderman för andra gången och de var lika proffsiga som tidigare. Ordning och reda på planering, byggnation och god kommunikation hela tiden. Kan varmt rekommendera Dåderman - en entreprenör i en klass för sig!

Carl Johan L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Bra tydlig offert. Proffsig rådgivning. Väl dokumenterat projekt som till alla delar följde den plan som var lagd. Resultatet ett helt underbart badrum!

Christer E
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Kan inte annat än att ge högsta betyg! Allt var toppen; fantastiskt arbete! Står ibland i badrummet och bara njuter!

Magnus B
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Professionell badrumsrenovering av högsta klass. Dyrt, men när man ser resultatet förstår man varför.

Per A
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Rätt och riktigt från början till slut. Vi är nöjda. Kanske att säljardnubben vid första kontakten babblade för mycket. Vi tyckte om Susanne när hon var hos oss, hon hjälpte oss med ideér. Men det var överraskande mycket fel i beställningen som vi som tur var lusläste och rättade till. Med det sagt så säger vi åter igen att vi är supernöjda med Dådetmamns uppdrag. Chefen (Robert) väldigt lyhörd och mån om resultatet.

Helena V
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Även om det var dyrt, så är jag otroligt nöjd! Väldigt duktig personal.

Stacey Ann K
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Amazing Company! Complex bathroom project added and extra bathroom and renovation of bathroom. It was a 8 week project delivered before end of 8 weeks. Sebastian was the key renovation bathroom expert. There are not enough words to describe Sebastian professional, attention to details to satisfy us as a customer, good communication throughout the process, overall he was amazing. We will also renovate our kitchen and ask for Senastian. Nina also amazing she was the designer /architect that did the drawings for our renovation...

Per H
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi är jättenöjda! Allt från inredningshjälp och inköp till demolering till själva arbetet till ekonomi och certifikat, allt har hanterats mycket proffsigt. Vår projektledare Mariusz var kunnig, hjälpsam och lösningsorienterad - det hade inte kunnat hanterats bättre. Hantverkare, elektriker, VVS, plattsättare - allt har bara fungerat. Badrummet är utan tvekan det vackraste rummet i huset.

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Tack för era rekommendationer! Hälsningarna skickar vi vidare till teamet som jobbade hos er. Ni är åter välkommen at kontakta oss när det åter blir dags för en renovering. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

Inger Helena H
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi valde Dåderman för att renovera vår tvättstuga. Under projektet hade vi kontakt med säljaren Michael, inredaren Susanne och projektledaren Arek som alla var superproffsiga. Men den riktiga stjärnan är Grzegorz som var hantverkaren som gjorde merparten av allt arbete hemma hos oss. Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Dåderman!

Daniel H
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Jag har fått ett jättebra och professionellt bemötande genomgående under hela min renovering av badrum. Rekommenderar Dåderman starkt. Dom kostar mer men man får verkligen vad man betalar för!

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Tack Daniel för att du rekommenderar oss!🙏 Så roligt att höra att du blev nöjd med resultatet och hela renoveringsprocessen. Om du behöver hjälp med en renovering framöver är du varmt välkommen att kontakta oss på nytt. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

Anna N
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi kände oss omhändertagna, fick bra information längs vägen, det var lätt att få kontakt med ansvariga under tiden och framför allt hade vi samma trevliga hantverkare som var hos oss varje dag tills arbetet var klart. Vi är jättenöjda!

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Stort tack Anna för dina fina ord. De betyder mycket för oss! 🙏 Vi är verkligen glada att du är nöjd med både resultatet och hela processen från start till mål. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp med en renovering framöver. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

David E
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi har anlitat Dåderman två gånger – först för renovering av badrum, nu för renovering av kök – och är väldigt nöjda. Allt har skötts seriöst, professionellt och enligt tidsplan. Små saker som behövde justeras efteråt löstes snabbt, utan krångel eller extra kostnader. Rekommenderas varmt!

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Så roligt att ni blev nöjda med renoveringen. Tack era värmande ord. När det blir dags för en tredje renovering är ni åter välkommen att kontakta oss. ;-)

Robert H
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi hade köpt ett hus med ett badrum som var under all kritik! Mäklaren och säljaren slog ifrån sig direkt om att det inte var några som helst fel i badrummet (hål i väggen, förstora fall, felaktig plattsättning mm). Vi fick tag på Dåderman för att utföra våran badrumsrenovering. Alex var här och lämnade offert som vi senare antog. Maria, deras inredare, var här och visade oss massa bra saker att ha till badrummet som vi inte tänkt på, till exempel hörnskåpet i dusch hörnan. Krzysztof var projektledare som vi hade mycket...

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Stort tack! Vi på Dåderman blir extra glada när vi får ett så berömmande omdöme. Vi jobbar hårt för att kunderna ska bli nöjda och tackar er än en gång för att vi fick förtroendet att renovera hos er.

Sofie Å
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Det är andra gången vi anlitar Dåderman och vi kan inte vara annat än nöjda. De är alltid trevliga, hjälpsamma och håller budget. Vill du anlita hantverkare med yrkesstolthet och sinne för detaljer kan vi starkt rekommendera Dåderman. Allt från första möte i hemmet genom hela processen till färdig WC har fungerat klockrent.

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Tack för era rekommendationer! Ni är åter välkommen at kontakta oss när det bli dags för en renovering. Mvh/Dåderman Kök & Badrum

Lars O
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Mycket proffsigt bemötande och bra jobb. Vår fastighetsförvaltare sa att Dådermans var ett företag som skötte sig och gjorde vad man sa åt dom att göra. Enda negativa var att de var dyrast men eftersom vi tidigare haft "billiga" hantverkare (som inte var att lita på) var Dådermans det allra bästa valet. Rekommenderas varmt.

Bo R
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Snabba och trevliga och profresssionella

Tack för ditt omdöme! //Dåderman Kök & Badrum

Anne L
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Helrenovering av badrum. Proffsitt utfört arbete av samtliga inblandade från första planeringsmötet till slutfört arbete upplevde vi inga problem.

Ola S
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Verkligen helproffsigt från början till slut, projektet igenom! Vi kan inte tänka oss ett bättre resultat!

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Så roligt Ola att ni blev nöjda! Vi tackar för att vi fick förtroendet att renovera hos er och tack för ett fint omdöme. //Dåderman Kök & Badrum

Eva B
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Supertrevligt bemötande av alla som var inblandade, mycket proffsigt utfört jobb och höll tiden dom sa att det skulle vara klart.Om jag ska fixa köket så är det dom jag anlitar. Eva

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Tack för ditt omdöme! Vi ser fram emot att hjälpa er även med köket när det blir dags! // Dåderman kök och badrum

Jacob J
Skrev om Dåderman Kök och Badrum AB

Vi fick själva tips om Dåderman från goda vänner som anlitat dem för badrumsrenovering och vi kan även i vår tur bara instämma i deras positiva omdöme. Från första kontakten till sista penseldragen har hela processen varit exemplarisk. Det som verkligen imponerade oss var det professionella bemötandet genom hela projektet. Projektledare och designer bollade länge med oss för att få till ett bra badrum som var anpassat för vår familjs önskemål och förutsättningar. Därefter fick vi förmånen att ha samma skickliga...

Svar från Dåderman Kök och Badrum AB

Stort tack för ert fina omdöme – det gläder oss verkligen att ni är så nöjda! Att ni lyfter både bemötande, noggrannhet och resultat betyder mycket för hela teamet. Vi ser fram emot att hjälpa er även med nästa badrum när det blir dags! // Dåderman kök och badrum