Min upplevelse var väldigt bra, optikern var mycket nogran.
Dahls Optik Staffanstorp
Dahls Optik i Staffanstorp är din lokala optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella synundersökningar, trendiga glasögon och skräddarsydda kontaktlinser för att passa din livsstil perfekt. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Upptäck vårt...
629 omdömen om Dahls Optik Staffanstorp
Sedan starten hos Reco 2023
Jag köpte helt nya glasögon både glas och båge Jag blev nöjd med mitt besök
Duktig, trevlig och mycket vänlig personal
Väldigt trevligt bemötande och bra hjälp
Riktigt trevligt och professionellt bemötande.
Trevligt bemötande som vanligt.
Är en trogen kund. Alltid haft en bra upplevelse hos Dahls Optik.Blev remitterad vid mitt första besök. Allt fungerade snabbt och smidigt.
Bra bemötande, kunnig optiker 👍👍
Kunniga Kundvänliga Noggranna Många olika bågar att välja mellan MVH Agneta Bendroth
De var jätte snälla och hjälpsamma, hade ingen dålig upplevelse
Blev väl omhändertagen och fick bra hjälp
Trevligt bemötande Jättebra service Välgjord undersökning
Båda personerna som jag har fått träffa var trevliga med en genuin vilja att hjälpa mig som behövde glasögon. Vad vill eller kan du få mer än genuin vilja hos en människa att vara där för dig när du behöver det! Optikern som utförde ögonundersökningen på ett väldigt förståeligt tålmodigt sätt. Fick tillfälle att ställa mina frågor med bra svar. Även fin hjälp med att söka en båge som jag också uppskattade för dem visste vad att tänka på när du väljer en sådan. Till sista minuten ett mycket trevligt bemötande som jag har...
De var hjälpsamma och snälla,
Bra service kunnig personal Kan verkligen rekommendera er Mvh Anders
Hela familjen har varit kund i årtal. Vi är alla eniga om att bättre service och mottagande är svårt hitta. Rekommenderar gärna Dahls.
Ett bra bemötande och bra service.
Proffsiga både i undersökning och service. Stort utbud av bågar. Jag är mycket nöjd och har rekommenderat er till andra presumtiva kunder.
Var bemött på mycket trevligt sätt Jag var undersökt noggrant och fick både goda råd och köpte ögon droppar som minskade märkvärdigt mina ögon besvär
Trevligt engagerat bemötande👌 Professionellt och trevligt hela vägen🤗 Känner förtroende för optiker och övrig personal! Jag rekommenderar gärna Dahls till vänner och bekanta🌞
Trevliga, hjälpsamma och kunniga!
Bästa personalen! Optikern, Ulf, är grymt bra. Personal ute i butiken lika så!
Bra och trevlig. Bra med barn och gjorde det rologt för honom fast han va rädd och inte ville
Mycket bra och professionellt och trevlig bemötande kunnig personal Professionell synundersökning med top of the line utrustning Mycket bra
Alltid trevligt bemötande hos Dahls Optik. Dessutom är Ulf Dahl.en mycket skicklig optiker med stor erfarenhet i sitt yrke. Jag fick en rekommendation att operera båda ögonen på grund av grå starr, och en remiss till ögonläkare.
Fantastisk service och professionellt bemötande! Jag kan varmt rekommendera dem!
Bra service, bra hand om barn. Enkelt och nära
Kändes som trygg synundersökning, trevlig personal.
Väldigt bra bemötande. Rekommenderas
Så trevliga och noggranna. Gustav var superbra med nioåringen!
Kunnig och trevlig personal. Snabb leverans av nya glasögon. Gratis hjälp med justeringar av passform.
Jag hade en väldigt bra upplevelse! Optikern var trevlig och bra på sitt jobb. Jag var där för att göra en undersökning på mina ögon och det gick toppen.
Bra bemötande av kunnig personal!
Mycket trevligt bemötande och mycket bra kundbemötande
Bra erfarenhet från grundlig undersökning till hjälp att fixa de nya glasögonen så de passar perfekt.
Oerhört trevlig personal och väldigt kunniga.
Alltid super trevliga o kunniga . Fixat mina linser o den mannen vet vad han pratar om 😃
Trevligt och professionellt bemötande. Det blev glasögon och solglasögon med styrka. Mycket nöjd med servicen.
Helt otrolig personal med fint bemötande. Från att vara nervös inför att skaffa linser till att fixa det utan problem. Tålmodiga och kunniga optiker som gjorde att jag kände mig så trygg och omhändertagen. Trivs så bra i mina linser! :D
Bra service, trevlig personal😊
Trevligt bemötande. Noggrann synundersökning och jag kände väl omhändertagen hela tiden. Jag kollade kundrecensioner på flera olika och valde Dahls optik i Staffanstorp eftersom de fick bäst omdömen. Jag provade även ut nya bågar som jag trivs mycket bra med.
Sökte för att jag upplevde sämre synskärpa. Optiker Ulf Dahl är inlyssnande på hur man känner sig och den oro man har angående sitt synproblem. Är eftertänksam och lämnar inget åt slumpen. Uppföljning av problem. Bra bemötande av all personal. Köpte nya glas och nya bågar. Kommer aldrig gå till annan optiker då mitt förtroende för dem är totalt.
En helt underbar personal. Väldigt trevlig personal.
Trevlig och professionellt kundbemötande från all personal.
Vänlig bemötande och lugn stämning.
Väldigt trevliga och förklarade tydligt hur allt skulle gå till.
Personalen är mycket trevliga. Jag känner mig trygg i deras händer, dom lyssnar och gör allt vad dom kan för en. Dock var mina linser försenade och ringde några gånger och efterlyste dom. Till slut ringde dom leverantören och frågade efter dom. Där kan jag tycka att dom skulle ta kontakt med linstillverkaren direkt när jag frågade efter dem. Men återigen dom är supertrevliga.
Jag fick endast gjort en synundersökning och det fungerade utmärkt!
Alltid väl omhändertagen, proffsigt bemötande, stort utbud av bågar, utmärkt service. Kund sedan 1980-talet 😊
Jag blev bra bemött. Jag tyckte att dom var mycket trevliga och gjorde sitt jobb bra ! Jag köpte nya glasögon som fungerar perfekt !