Dahls Optik Staffanstorp

dahls-optik.se
  • BadgeThreeYears
4.8
Boka tid Ring 046-25 79 80 Dela

Dahls Optik i Staffanstorp är din lokala optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella synundersökningar, trendiga glasögon och skräddarsydda kontaktlinser för att passa din livsstil perfekt. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service. Upptäck vårt...

629 omdömen om Dahls Optik Staffanstorp

Sedan starten hos Reco 2023

Sara M
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Min upplevelse var väldigt bra, optikern var mycket nogran.

Alice N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Jag köpte helt nya glasögon både glas och båge Jag blev nöjd med mitt besök

Gudrun J
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Duktig, trevlig och mycket vänlig personal

Emma M
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Väldigt trevligt bemötande och bra hjälp

Oscar H
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Riktigt trevligt och professionellt bemötande.

Alf E
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevligt bemötande som vanligt.

Rüdiger D
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Är en trogen kund. Alltid haft en bra upplevelse hos Dahls Optik.Blev remitterad vid mitt första besök. Allt fungerade snabbt och smidigt.

Andrzej S

Bra bemötande, kunnig optiker 👍👍

Agneta B
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Kunniga Kundvänliga Noggranna Många olika bågar att välja mellan MVH Agneta Bendroth

Maja T
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

De var jätte snälla och hjälpsamma, hade ingen dålig upplevelse

Bertil B
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Blev väl omhändertagen och fick bra hjälp

Inga-Lill H

Trevligt bemötande Jättebra service Välgjord undersökning

Rishma J
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Båda personerna som jag har fått träffa var trevliga med en genuin vilja att hjälpa mig som behövde glasögon. Vad vill eller kan du få mer än genuin vilja hos en människa att vara där för dig när du behöver det! Optikern som utförde ögonundersökningen på ett väldigt förståeligt tålmodigt sätt. Fick tillfälle att ställa mina frågor med bra svar. Även fin hjälp med att söka en båge som jag också uppskattade för dem visste vad att tänka på när du väljer en sådan. Till sista minuten ett mycket trevligt bemötande som jag har...

Agnes M
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

De var hjälpsamma och snälla,

Anders N

Bra service kunnig personal Kan verkligen rekommendera er Mvh Anders

Lars W
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Hela familjen har varit kund i årtal. Vi är alla eniga om att bättre service och mottagande är svårt hitta. Rekommenderar gärna Dahls.

Eva T
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Ett bra bemötande och bra service.

Katarina K
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Proffsiga både i undersökning och service. Stort utbud av bågar. Jag är mycket nöjd och har rekommenderat er till andra presumtiva kunder.

Grazyna H
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Var bemött på mycket trevligt sätt Jag var undersökt noggrant och fick både goda råd och köpte ögon droppar som minskade märkvärdigt mina ögon besvär

Ann-Christin Å
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevligt engagerat bemötande👌 Professionellt och trevligt hela vägen🤗 Känner förtroende för optiker och övrig personal! Jag rekommenderar gärna Dahls till vänner och bekanta🌞

Gull-Britt L
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevliga, hjälpsamma och kunniga!

Ulf A
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Bästa personalen! Optikern, Ulf, är grymt bra. Personal ute i butiken lika så!

Jamie M
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Bra och trevlig. Bra med barn och gjorde det rologt för honom fast han va rädd och inte ville

Kjell N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Mycket bra och professionellt och trevlig bemötande kunnig personal Professionell synundersökning med top of the line utrustning Mycket bra

Agneta N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Alltid trevligt bemötande hos Dahls Optik. Dessutom är Ulf Dahl.en mycket skicklig optiker med stor erfarenhet i sitt yrke. Jag fick en rekommendation att operera båda ögonen på grund av grå starr, och en remiss till ögonläkare.

Zeinab D
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Fantastisk service och professionellt bemötande! Jag kan varmt rekommendera dem!

Vida V
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Bra service, bra hand om barn. Enkelt och nära

Monica H
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Kändes som trygg synundersökning, trevlig personal.

Simon L

Väldigt bra bemötande. Rekommenderas

Tella H
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Så trevliga och noggranna. Gustav var superbra med nioåringen!

Annika P
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Kunnig och trevlig personal. Snabb leverans av nya glasögon. Gratis hjälp med justeringar av passform.

Tilda L
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Jag hade en väldigt bra upplevelse! Optikern var trevlig och bra på sitt jobb. Jag var där för att göra en undersökning på mina ögon och det gick toppen.

Gertie N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Bra bemötande av kunnig personal!

Kim N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Mycket trevligt bemötande och mycket bra kundbemötande

Stuart H
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Bra erfarenhet från grundlig undersökning till hjälp att fixa de nya glasögonen så de passar perfekt.

Therése N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Oerhört trevlig personal och väldigt kunniga.

Anette M
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Alltid super trevliga o kunniga . Fixat mina linser o den mannen vet vad han pratar om 😃

Pia A
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevligt och professionellt bemötande. Det blev glasögon och solglasögon med styrka. Mycket nöjd med servicen.

Emma S
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Helt otrolig personal med fint bemötande. Från att vara nervös inför att skaffa linser till att fixa det utan problem. Tålmodiga och kunniga optiker som gjorde att jag kände mig så trygg och omhändertagen. Trivs så bra i mina linser! :D

Jessica L

Bra service, trevlig personal😊

Eva-Charlotte N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevligt bemötande. Noggrann synundersökning och jag kände väl omhändertagen hela tiden. Jag kollade kundrecensioner på flera olika och valde Dahls optik i Staffanstorp eftersom de fick bäst omdömen. Jag provade även ut nya bågar som jag trivs mycket bra med.

Barbro K
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Sökte för att jag upplevde sämre synskärpa. Optiker Ulf Dahl är inlyssnande på hur man känner sig och den oro man har angående sitt synproblem. Är eftertänksam och lämnar inget åt slumpen. Uppföljning av problem. Bra bemötande av all personal. Köpte nya glas och nya bågar. Kommer aldrig gå till annan optiker då mitt förtroende för dem är totalt.

Lina I
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

En helt underbar personal. Väldigt trevlig personal.

Sofia R
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Trevlig och professionellt kundbemötande från all personal.

Maria L
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Vänlig bemötande och lugn stämning.

Tilde B
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Väldigt trevliga och förklarade tydligt hur allt skulle gå till.

Laila B
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Personalen är mycket trevliga. Jag känner mig trygg i deras händer, dom lyssnar och gör allt vad dom kan för en. Dock var mina linser försenade och ringde några gånger och efterlyste dom. Till slut ringde dom leverantören och frågade efter dom. Där kan jag tycka att dom skulle ta kontakt med linstillverkaren direkt när jag frågade efter dem. Men återigen dom är supertrevliga.

Bo N
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Jag fick endast gjort en synundersökning och det fungerade utmärkt!

Anette F
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Alltid väl omhändertagen, proffsigt bemötande, stort utbud av bågar, utmärkt service. Kund sedan 1980-talet 😊

Björn G
Skrev om Dahls Optik Staffanstorp

Jag blev bra bemött. Jag tyckte att dom var mycket trevliga och gjorde sitt jobb bra ! Jag köpte nya glasögon som fungerar perfekt !