Förtroende, prisvärt, trevligt
DG Gruppen
Välkommen till DG Gruppen & Novatron! Vi är nu en sammanslagen styrka DG Gruppen och Novatron, två etablerade partners som tillsammans erbjuder en helhetslösning för dina tekniska behov, både på kontoret och hemmakontoret. Oavsett om du behöver snabb och pålitlig IT-support, ny dator, ny skrivare, toners och bläckpatroner eller...
70 omdömen om DG Gruppen
Sedan starten hos Reco 2023
Tack Johan, härligt att du är nöjd med oss, och tack för att du delar.
Snabb behandling av problem. Svarar alltid i telefon, ingen kö och väntan.
Hej Marga, tack snälla för att du delar med dig om dina erfarenheter. Det betyder mycket för oss ☺️
Mycket bre service. Snabb feedback. Lättillgängliga.
Tack Kenneth, roligt att du uppskattar att vi anstränger oss.
Konkreta och enkla lösningar i rätt tid. Vi fick förslag på förbättringar och kostnadsbesparingar, som vi inte ens visste att det fanns möjlighet till! Det känns tryggt med DG Gruppen.
Hej Elena, tack för ditt fina omdöme och att du delar dina erfarenheter av oss som leverantör. Att kapa onödiga kostnader är alltid roligt 💰☺️
Jag fick en snabb och bra support .
Hej Peter, härligt att du är nöjd med oss och att du delar din erfarenhet. Det är vi väldigt glada för. ☺️
Bra kundbemötande och service! Prisvärt
Tack Johan för bästa betyg. Det betyder mycket för oss.
Förstår mina problem när jag tar kontakt med dom, perfekt
Härligt, tack så mycket för att du delar dina erfarenheter. Lycka till med skrivaren framöver ☺️
Mycket bra bemötande och service
Hejsan, tack så väldig mycket för ditt fina omdöme ☺️
Jag har haft förmånen att få stöd av DG Gruppen i många år, och jag är otroligt nöjd med deras arbete. Oavsett vilket IT-problem eller vilken utmaning jag ställts inför har de alltid bemött mig med lugn, professionalitet och ett leende. DG Gruppen lyssnar verkligen in mina behov och levererar lösningar snabbt och smidigt – alltid med hög kvalitet. Tack vare deras kompetens känner jag mig trygg i en tid när IT-landskapet ständigt förändras och blir allt mer komplext. Med DG Gruppen vid min sida vet jag att jag alltid har...
Hej Åke, vi blir nästan mållösa. Det låter lite futtigt att säga tack så mycket för ditt fina omdöme i detta sammanhang. Men ett stort tack 🤩! Vi ser verkligen fram mot att arbeta tillsammans med dig i kommande projektet. Dina erfarenheter ger oss insikter inom vårt eget område vilket borgar för en riktigt bra produkt i slutänden.
Mycket kunnig personal som sätter kunden i fokus. Rekommenderas starkt!
Tack Patrik för det fina omdömet. Det betyder mycket för oss ☺️
Otroligt serviceminded och hjälpsamma i alla lägen!
Tack Bitte! Vi är glada över att du är nöjd med våra tjänster. Sköt om dig!
Mycket trevligt och personligt bemötande i första kontakten. Gör att det känns tryggt att bli kund. Jag blev rekommenderad att kontakta dem av en fd kollega som nyttjar deras tjänster. Ser fram emot ett samarbete som gör att jag inte behöver störa dem för ofta!😉
Hej Marial! tack för ditt fina omdöme och roligt att vi gett ett gott första intryck. ☺️☺️ Vi passar samtidigt på att önska dig lycka till med din nya business.
DG Gruppen är en tillförlitlig partner som alltid hittar en lösning på de mest komplicerade problem till att lösa enkla akuta situationer som uppstår. Kan inte annat än att varmt rekommendera dem!
Hej David, tack för ditt fina omdöme. Du beskriver oss precis så som vi vill vara. Det glädjer oss. ☺️🤩
Det är ett företag med bra service, trevliga och kunniga medarbetare
Hej Thomas, Roligt att du uppskattar oss. Tack så mycket för ett fint omdöme.
Upplever DG Gruppen som ärliga, transparanta med priser och genuint intresserade att hjälpa dig som kund att skapa den bästa it lösningen för ditt företag. Kan varmt rekommendera deras tjänster
Tack Joakim för de fina orden, det uppskattas verkligen. Du kan väl komma över en dag och ta en fika med oss. Det är ju så nära ☺️
DG Gruppen är inte en IT-leverantör, de är en IT-partner. Någon som lyssnar med hjärta och hjärna, sätter sig in i vad du behöver och sedan levererar både produkter och tjänster så att du alltid kan känna dig trygg. Du får hjälp, stöd, pepp och goda råd - alltid med ett leende. Det är kalas för en soloföretagare som inte vill vara IT-expert också. Det räcker med allt det andra vi måste hinna med. Tack!
Men oj! Helt fantastiskt omdöme. Vi tackar och bockar ödmjukast! 🤩😃 Ska genast kopiera och skicka över till Max som har hjälpt dig.
Upplever dom som väldigt proffsiga och serviceminded.
Tack Roger för ditt fina omdöme. Känns toppen att du är så nöjd. ☺️
Ett företag som upplevs litet och familjärt men är proffsiga och har stort kunnande. Har anlitat dem flera gånger och får varje gång ett varmt och proffisionellt bemötande, rekomenderar dem starkt.
Tack Tommy, du uppfattar oss precis så som vi vill vara. Tack snälla för ditt finfina omdöme. 😍
Mkt professionella , hjälpsamma och serviceinriktade. Löser problemen snabbt
Hej Helena, roligt att du gillar det vi gör. Tack så mycket!
Har under många år använt DG Gruppen för IT support, och de har alltid levererat både snabbt och rätt. Kan varmt rekommendera dem till andra företagare.
Tack Håkan, kul att du tycker vi är snabba☺️ Tänker att du är lite van vid att de ska gå undan i din bransch 🏍️🏍️ Hälsa näst bäst kusten 😉
Svarar snabbt, löser mina problem effektivt.
Tack snälla, alltså precis så som det ska vara. ☺️ Vi ska göra vårt allra bästa för att du inte ska bli besviken framöver.
Alltid snabba och proffessionell behandling.
Tack Eva, roligt att du är nöjd med oss.
Jag är mycket nöjd med DG Gruppen. De är professionella, lyhörda och gör ett noggrant jobb. Efter varje kontakt svarar de snabbt och åtgärdar direkt. Kan varmt rekommendera dem!
Supertack för den här fina recensionen. Det betyder mycket för oss. 🎉😊
Oerhört proffsiga, kunniga och pedagogiska när man behöver hjälp. Dessutom är deras svarsfrekvens snabb och de är alltid vänliga. Jag har varit nöjd kund i många år.
Tack Annika för ditt fina omdöme av oss. Roligt att du är så nöjd 🌞
Köper tonerkassetter och kopieringspapper ett par gånger om året. Alltid snabbt och bra.
Tackar så mycket, roligt att höra att du är nöjd med vår service. ☺️
Mkt ojämn kvalitet på support. Inskickade ärenden hanteras inte alltid. Toni mkt kompetent men övriga mkt skiftande.
Hej Ivar, Aj, det här var inte bra. Anders kommer att ringa dig för att höra mer. Självklart tar vi även upp detta internt.
Baserat på 20 års erfarenhet i smått och stort är de mycket bra. Gör alltid sitt bästa för att lösa problem till bra pris och lyckas ofta med det omöjliga. 'ps Synd att de anlitar Reco som jag och många andra inte har förtroende för. Högt eller lågt betyg på Reco är tyvärr ingenting man ska bry sig om. Ds
Tack Leif, vilka fina vitsord. Extra roligt att vi även klarar av det "omöjliga".🤩🖥️🛜 P.s Tråkigt att du upplever reco på det sättet, vi har valt att arbeta med dem för att samla in trovärdiga kundomdömen som triggas via fakturor och inte på något sett kan påverkas av oss.
Snabb service Trevlig och kunnig personal
Hej Monica, tack så mycket för ditt fina omdöme, det uppskattar vi verkligen. ☺️
20 års erfarenhet av DG-gruppen. Alltid hjälp snabbt när man har problem, alltid nåbara för frågor. Har köpt både dator, laptop och skrivare via dem och det ingår alltid installation så att övergång från gammal apparat blir smidig. DG-gruppen är min livlina vid datorprogram!
Tack snälla du för ditt fin fina omdöme. Alltid lika roligt att få hjälpa trogna kunder och speciellt dig!
De ställer alltid snabbt upp när man behöver hjälp och det uppskattar vi.
Tackar! roligt att det uppskattas att vi springer fort. ☺️
Trevliga och tillmötesgående med hög kompetens
Tack Janne! roligt att höra. Kom gärna förbi och hälsa på oss, det hade varit trevligt.
Behövde bums en tonerkassett, som de tyvärr inte hade. Hjälpte mig att leta upp en på annat ställe. Tack för lysande service! Återkommer!
Tack Anders för det fina omdömet och att du tog dig tiden att skriva ett. Det betyder mycket för oss! 😊
Vilken service!! Hos DG Gruppen har jag vid varje köp fått BÄSTA bemötandet på alla plan, allt från försäljning till support. "Allt för kunden" - passar bra för DG Gruppen. Även för mig som egenföretagare - en "liten" kund har under årens lopp blivit otroligt väl bemött och fått otrolig hjälp. SUPPORTEN som tagit sig den tid som behövdes för att mina nya dator skulle fungera, den här gången trots att stängningstiden passerat. LEVERANSER som gjorts för att den skulle passa mig bäst. Bästa rekommendationerna! /Anett
Oj, vilket fantastiskt omdöme🌞. Tack, tack, tack! Vi är naturligtvis väldans glada för att få vara din leverantör när du behöver något nytt eller lite support. Ta gärna med dig din stora blyga hund även nästa gång.
Otroligt hjälpsamma och trevliga. Proffsiga!
Tack Avesta, roligt att höra! Lycka till med din verksamhet.
De är proffsiga och rätt lätta att få tag i och hjälp av!
Hej Tina, tack för ditt omdöme 👍
Trevlig och kunnig personal! Man får hjälp snabbt när man behöver det. Rekommenderas!
Hej Tina, tack för ditt fina omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. 😊
Mycket snabb leverans av min beställning av tonerpaket efter rådgivning av kunnig personal.
Tack Juan! Det är en ära att få vara leverantör av toners mm. till en professionell fotograf. Fortsatt lycka till. Måste vara extra spännande att fånga färgskiftningarna så här års.
Vi har bara gott att säga om DG gruppen De är trevliga när vi har kontaktat dem. De levererar i tid och har en bra support. Vi har köpt både skrivare och skärmar av dem. Vi har även kört färgpatroner och papper.
Oj vilken trevlig läsning, vi tackar ödmjukast. 😁 Roligt att vi få ha er som kund. Ni är toppen!
Personliga, snabba och effektiva. Rekommenderas starkt!
Tack Peter, trevligt att höra. Alltid lika roligt att få jobba med er!
DG Gruppen är ett väletablerat och strukturerat IT-företag som erbjuder en kombination av personlig och effektiv service som verkligen gör skillnad för kunderna. Företagets anställda är engagerade och drivna, med en genuin vilja att hjälpa oavsett vilken typ av problem eller behov som uppstår.
Oj, vad roligt att du skriver att vi gör skillnad oavsett vilka utmaningar våra kunder har. Det är precis det vi strävar efter! Tack så mycket och hoppas att du har möjlighet att titta in snart på en kaffe på vårt nya kontor i Midsommarkransen 😍
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag har fått av DG Gruppen. Bemötandet är vänligt och professionellt, och jag uppskattar att få snabb hjälp när det behövs oavsett om det gäller inköp av en extra adapter eller IT- support.
Hej Ulrika, tack så mycket för ditt fina omdöme. Roligt att höra att du är så nöjd. Lycka till framåt. 😊
De har en grupp dedikerade IT-tekniker som hjälper till att hitta bra produkter och en rimlig nivå på din IT och därtill hörande säkerhet. De är alltid relativt snabba att hitta lösningar på it-problem
Tack Björn för de fina orden. Det har varit roligt att få vara din leverantör i så många år. Hoppas på många fler år framöver.
Jag har anlitat DG Gruppen i flera år och är väldigt nöjd. De är professionella, lyhörda och levererar alltid högkvalitativ personlig service. Rekommenderas varmt!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni är nöjda med den service vi levererar. Fortsatt lycka till med expansionen. Ni är riktigt grymma.
Riktigt pålitlig och snabb leverantör. Vi har förlitat oss länge till DG Gruppen och de bemödar sig alltid med att göra det lilla extra. Mycket uppskattat!
Det var roligt att höra David 😊. Lycka till med arbetet framåt. Ni gör ett fantastiskt jobb!
Snabb, bra och rätt. Både åtgärd och med återkoppling. Tack. Fint med känsla för småföretagandet.
Tack Eva! verkligen roligt att vi fick hjälpa dig. Lite extra roligt att hjälpa företagare från "vår" Ö.😉
Jag har haft DG som leverantör av IT tjänster så som leverans av hårdvara, nätverk, funktion och inte minst support sedan 2006. Senast som helhetsleverantör för it då vi startade ett parkeringsbolag 2009 fram till dess att bolaget såldes 2022 (ca 20 medarbetare och årsomsättning på drygt 140 mkr). DG står alltid på tå, kompetenta, samarbetsvilliga, kreativa tjejer och killar! Rekommenderas starkt av mig! Pelle
Tack Pelle vilka fina ord! Men som vi brukar säga "It takes two to tango". Alltid lika roligt att få arbeta med dig och framför allt stort tack för att vi får vara med på din och ditt företags fantastiska resa.
Jag fick problem med min dator och fick support av DG gruppen direkt när jag ringde. Väldigt nöjd med supersnabb service och fint bemötande. Tack!
Men oj hoppsan, så oförskämt av oss att inte tacka för ditt fina omdöme förens nu! Har helt missat. Tack så JÄTTE mycket! Jag får väl säga att det var tur att det inte var jag som satt i supporten när du hörde av dig och behövde hjälp. Sköt om dig!
Har använt DG Gruppen under mer än 10 år, och de har alltid varit hjälpsamma och professionella när jag har haft behov. Deras kunskap är mycket god, och tack vare samarbetet har jag inga problem med mina digitala verktyg. Ytterligare ett plus är deras vilja att vara pro-aktiva, för att se till att jag som användare kan vara i linje med utvecklingen. Kan varmt rekommendera ett samarbete med DG Gruppen
Stort tack Håkan för ditt fina omdöme! Har varit och är fantastiskt att få följa dig och det du gör. Alltid lika roligt när vi hörs och kan prata IT, spons och RF hälsar Anders hälsar så gott 😀
Hjälpsamma, servicevilliga, svarar snabbt.
Tack Tor! Det var roligt att höra.
Jag kan rekommendera DG Gruppen. Jag är en fåmansföretagare med serviceavtal med DG för mitt företags datautrustning och funktion. DG har god tillgänglighet, följer alltid upp när det behövs och, så så vitt jag begriper, med utmärkt kompentens.
Tack Per! Jo, kompetens finns det allt😀 Vi är väldigt glada över att fått vara din leverantör under lång tid. Dessutom har vi ju även fått hjälp med större avtalsfrågor under vägen, tack för det!