Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
John L:
Jobbet blev klart fort och med bra kvalité. Enda som drog ner betyget var att sms notisen om att komponenten som behövdes anlänt till butiken inte skickades till mig.
Gigames Sickla – Snabb hjälp när du behöver reparera eller laga din telefon!
Monica H:
Hade tappat min iPad i golvet och den var helt död. Besökte butiken i Sickla och det professionella butiksbiträdet kunde direkt se att skärmen behövde bytas. Inom fyra dagar hade han beställt en ny skärm och monterat den.
När jag skulle betala kom den serviceinriktade mannen ihåg att vi hade pratat om en rabatt på 100 kr om jag handlat för minst 500 kr på ICA. Dessutom informerade han mig om att ta kontakt med mitt försäkringsbolag för att få ut viss del av kostnaden av skärmbytet (drulleförsäkring inom hemförsäkringen).
Nu vet jag vilken butik jag ska vända mig till om liknande problem uppstår i framtiden.
Kan verkligen rekommendera denna butik med synnerligen vänlig och proffsig personal.
Stort tack för all hjälp.
Monica H
Jon S:
Bra bemötande, trevliga och kompetenta. Fixade datorn dagen innan julafton utan åthävor och föreslog också åtgärder som minskade kostnaden snarare än ökade den. Om jag någonsin får problem igen så ringer jag direkt.
Lennart H:
Min upplevelse var trevligt bemötande, snabb service och att produkterna känns som bra kvalitet, dock väldigt dyrt att byta skärm på iPhone X👍😉
Daniel Mattias Stefan P:
Absolut de bästa företaget jag haft att göra med inom elektronik osv .
Tele2 vägrade ersätta en iPhone 16 PRO som de var fabriksfel på . Apple gjorde ett undantag och ersatte den åt mig omgående 🙌
Tull T:
Fantastisk snabb service! Jag bytte skärm på en iPhone 6 och det fungerade perfekt! De installerade även ett riktigt bra skärmskydd! Rekommenderas!