Din Elektriker i Stockholm, sid 2
Vi på Din Elektriker i Stockholm strävar efter att förknippas med orden kvalitet och omtanke. Vår specialitet är badrumsrenoveringar och felsökning av golvvärmeanläggningar, därför har vi också nära samarbeten med alla hantverkare och yrkesgrupper som behövs för den typen av uppdrag så vi kan sköta hela projektet åt dig.
Förutom hel- eller delentreprenad på badrumsrenovering utför vi alla typer av elinstallationer, även vad gäller tele och data.
Låt oss hjälpa dig nästa gång du behöver en professionell elektriker!
Låt oss hjälpa dig nästa gång du behöver en professionell elektriker!
Utmärkelser
216 omdömen om Din Elektriker i Stockholm
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevligt bemötande, snabb och kunnig åtgärd av problemet!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
En kunnig elektriker som håller det han lovar.
Rekommenderas! -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Jag är jättenöjd med elektriker Anders, ger bra råd, proffsig och jättetrevlig.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Snabb kontakt, enkel kommunikation. Proffsigt och estetiskt utförande. Flexibilitet, kom tillbaka en annan dag för att slutföra när annan yrkesgrupp behövde slutföra sitt jobb först.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Lysande! I alla dess bemärkelser.
Mycket tillmötesgående, trevliga
Proffsigt utföer arbete.
Har haft dem för allehanda eljobb tidigare. Alltid varit mycket nöjd och hade därför höga förväntningar som också infriades.
Mycket bra och proffsigt geomförd installation av belysning och vägguttag i köket. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket bra utfört arbete som vanligt!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Bästa servicen, genomförandet, tillmötesgåendet, rådgivningen, designtipsen och till sist priset! Vad mer kan man begära av någon hantverkare? Jag har använt Din Elektrikers tjänster både för mitt företag och privat och skulle rekommendera firman när som helst och till vem som helst. De är bäst!
Mycket kompetent. Trevligt bemötande. Lite dyrt
Trevlig kille och snabb.
Hade inga förväntningar eftersom jag inte visste vad som skulle göras -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket bra! Eftersom jag har kraftigt nedsatt hörsel så bad jag om att bli kontaktad via sms. Det var inga problem och allt fungerade perfekt. Jag behövde en extra kontakt.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevligt bemötande, snabbt agerande och service i toppklass.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Lätta att komma i kontakt med. Trevliga och kunniga tekniker.
Nöjd med samtliga jobb "om än små" och kommer inte tveka att kontakta dem igen. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Arbetet utfördes professionellt av mycket trevliga elektriker.
Resultatet motsvarar till fullo mina förväntningar. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Alltid snyggt, proffsigt och trevligt. Min elektriker i Stockholm i över 20 år.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket bra och snabb service samt trevligt bemötande! Anlitade för byte av elcentral och installation av jordfelsbrytare samt nytt modernt uttag för spisen. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevliga killar och snyggt arbete!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevliga och duktiga. Kan absolut rekommenderas.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket gott bemötande, trevliga elektriker som kom och hjälpte oss med köksrenovering. Gjorde allt vi hade planerat och gav dessutom tips på förbättringar. Jobbade effektivt och utan slarv, till ett skysst pris!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Enkla att ha att göra med. Kom snabbt på utsatt tid och ordnade allt enligt plan.
Snabb och professionell service
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Jag har bara gott att säga om Din Elektriker i Stockholm.
Jag anlitade företaget för felsökning av golvvärme
Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande från start till slut. Jag fick problemet åtgärdat och elektrikern visade med värmekamera att golvvärmen fungerade igen. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Din Elektriker i Stockholms (mycket trevliga) killar har på ett snabbt och effektivt sett hjälp oss med omfattande eljobb i vårt hus och ute i trädgården.
Mycket energieffektiviserande delar denna gång, tex byte av gamla halogenspotar till led, byte till energieffektiva timer styrda golvvärmetermostater m.m allt övervakat med smarta styrningar.
Deras innovativa och smarta lösningar på en del tillsynes svåra delar vi önskade få fixade imponerar stort. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket kunnig och trevlig personal, och de gjorde ett snabbt och mycket snyggt el-jobb hemma hos oss (montering av fyra väggfasta lampor).
Vi kan rekommendera dem varmt! -
Professionell och lösningsorienterad!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Jag behövde få mitt värmegolv i badrummet lagat och fick kontakt med Anders Eriksson på Din Elektriker. Han gjorde ett jättefint jobb och jag är jättenöjd med det. Han var dessutom trevlig och snabb.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevlig, snabb och jämförelsevis bra pris. Lagade en trasig golvvärme-kabel snabbt och enkelt.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Vi har blivit mycket väl bemötta av all personal på Din Elektriker. De utförde arbetet till vår fulla belåtenhet. De bytte ut all el i vårt hus och arbetet gick mycket smidigt. Vi rekommenderar varmt Din Elektriker.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Punktliga trevliga och kompetenta. Rekommenderas!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Det var andra gången som jag anlitade Din Elektriker i Stockholm. Första gången för installation av markiser. Andra gången för installation av häll och lagning av golvvärme. De har fingertoppskänslan med sig i det som görs. Det blir alltid så fint och genomtänkt. De har blivit det givna företaget för mig när jag behöver en elektriker
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Anders är snabb, trevlig och lyhörd! Var enkelt att kommunicera och det var ett tydligt fokus på vad som blev bäst för mig som kund. Fem stjärnor av fem möjliga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Andra gången jag anlitar DES, blev lika nöjd den här gången också för ett mindre jobb. Kan varmt
rekommendera Anders och grabbarna i firman/ Tomas på kolonin -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Kom och löste problemet med trasig golvvärme , från början till slut . Mycket bra arbete
Hotell Staylong
Kurt Moliis / manager -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Båtklubben anlitade Din Elektriker för att byta belysning på bryggorna. Vi fick ett förslag på passande armaturer. Arbetet utfördes på rätt tid och resultatet blev väldigt fint. Vi är nöjda!
Fantastisk, 100% servise.
Kom när han skulle, städat och fint när han åkte -
Elektriker Anders svarade snabbt på
Sms, gick o rådfråga smidigt o kom o hjälpte oss med några dagars varsel. Bra pris o hjälpsam. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Kom och gjorde jobbet - enkelt och bra!
Trevlig och effektivt -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevlig, snabb och pålitlig . Vad kan man mer begära?
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket trevlig och kompetent. Väl utfört jobb.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Snabb, effektiv och sympatisk! Stort Tack!
Snabbt. Trevligt Kunnigt!
Återkommer. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Värdigt professionella och trevliga!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevlig och lätt att diskutera med. Kunnig och snabb vid installation av två badrumsfläktar.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevligt bemötanden, utförda arbeten punktligt kan bara rekommenderas 👍
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Supertrevliga elektriker, pålitliga, punkliga och noggranna. Har anlitat dom vid två tillfällen och behöver jag göra det igen så kommer jag anlita samma firma.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Bra, de är proaktiva och kommer med förslag och tips på lösningar. Brf som har köpt tjänster vid ombyggnationer av kontor samt lägenheter.
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevliga, snabba rimligt pris!
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Trevligt och tillmötesgående vid kontakt m företaget.Jag är nöjd med handläggning och utförande av det uppdrag jag ville ha gjort.
Jobbet bestod av el- installation och montage sv ny takbelysning. -
skrev om Din Elektriker i Stockholm
Mycket bra bemötande, trevlig och kompetent. Rekommenderar starkt
Snabb och bra