Alla kategorier Tygaffär Västra Götaland Lidköping Dittsolskydd Nordic AB

Dittsolskydd Nordic AB

Skaragatan 33, 531 33 Lidköping — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Dittsolskydd Nordic AB

 • Jens G
  Jens G skrev om Dittsolskydd Nordic AB
  Sämste kundservice jag har upplevt:

  Det som var värst var bemötande av klagomål som slutade med helt oacceptabel kommentarer från säljaren: "håll er nyktra och svara aldrig på mejl mitt i natten , vilket ni gjort varje gång, och kom aldrig mer tillbaka till oss för vi vill inte ha med så otacksamma Danskar att göra något mer!! Ni har fått oss att avsluta vår .dk sajt och satsa på andra länder istället, vilket vi iofs är tacksamma för!!

  DITTSOLSKIT!!! vilket skitbolag.

  Eftersom vi hade bestämd att byta vår gamla markis, accepterade vi ett erbjudande som kom via epost. Vi fick följande erbjudande från säljaren: "Vi vet att det finns massor av frågor inför ett köp av markiser. För att underlätta för dig gör vi nu en Tour där representanten kommer hem till dig och ge råd hur man bör tänka, hjälper till med mätning samt visar hur just du bör göra när du monterar dina markiser! Vid besöket kommer vi att ha med oss vävprover och mätinstrument för att kunna erbjuda ett komplett kundbesök", vilket är företagets affärsidé.

  Redan vid beställning tvekade vi för att säljaren inte kunde inte komma ihåg måttet, väv modell eller detaljer. Säljaren tog ingen anteckningar under första besöket. Han behövde därför besöka en gång till för att lämna en offert. Offerten var inte tydlig och det fanns inget mått, färg eller detaljbeskrivningar. Vi beställde 2 stycken 5m markiser med fjärrkontroll och tackplåt.
  Säljaren sa att et var mycket enkelt att installera själva. När marksiserna kom passade de inte. Vi fick ta bort skydds-plastgrejor på varje sida för att de skulle få plats. Takplåten var också fel - 15 cm för lång och fick inte plats. När vi klagade till företaget sa de att de aldrig tog ansvar för rådgivning och det som vi beställde efter deras egna rekommendationer, samt att det nu var svårt att installera. Våra hantverkare hade gjort fel. De skickade ut hantverkare på plats som kapade takplåten, fast inte så skarven satt i mitten. Vi beställde i maj. Nu i augusti vi fortfarande har inte en fungerande markis. Vi har betalat bara för att vi orkar inte diskutera mer och vill inte lägga mer energi. Vi betalar ett annat företag som kan hjälpa oss. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier