Fantastiskt trevligt och med bra resultat! Min gamla bil känns som ny igen. Otroligt bekvämt att få det utfört hemma, inget strul med transporter eller lånebil. Utföraren Lie verkligen en kanonkille!
Tvättloop
Tvättloop är en mobil biltvätt som revolutionerar sättet vi rengör våra bilar på. Vi erbjuder förstklassiga rengöringslösningar direkt vid din dörr, vilket ger dig både bekvämlighet och frihet. Vårt fokus ligger på att erbjuda en snabb, effektiv och miljövänlig tjänst utan att kompromissa på kvaliteten. Vi använder avancerad...
14 omdömen om Tvättloop
Jag var på kontoret och killen kom till min kontorsparkering och gjorde min bil som ny. rekommenderas starkt.Tack för Tvättloop :) 🤩
Jag har aldrig sett den här dörren service, mycket smidig service. Jag känner en fin lukt efter ångtvätt.💦🚙
Duktiga, snabba, trevliga….o bilen blev som ny
Noggrannt och smidigt, trevlig personal
Tack för bra service vid min dörr. Min bil känns som ny.🤩
Bra jobbat. Trevlig personal. Kommer absolut att höra av mig framöver Hans Blomgren
Positivt bemötande och lyhördhet.
Smidigt och bekvämt. Gör gärna om det.
Själva arbetet var helt okej. Såg inget genom rutan efter att den var vaxad. Bilen var ren och fin som den skulle. Dock kom de inte när de sagt så behövde boka om till senare på dagen.
Fullständig rekonditionering. Är nöjd men hade önskat bättre rengöring av bilens fönster och att pedalerna hade rengjorts. Trevliga killar som var här hos mig.
Jag hade en fantastisk upplevelse med Volvo Car. De kom precis i tid och var extremt professionella och noggranna. Min bil ser helt ny ut inifrån och ut! Bekvämligheten att få dem att komma till min plats sparade mig så mycket tid. Bra service, rimliga priser och utmärkt uppmärksamhet på detaljer. Rekommenderar varmt till alla som letar efter en pålitlig mobil biltvätt.
Ingen mer körning till tvättcentralen för att vänta. En trevlig kille kom till mig och tvättade bilen med Steam. !!!
En jättetrevlig o serviceminded kille kom o tog hand om min bil tack