Tvättloop

Tvättloop

tvattloop.se
  • Badge2025
4.6

Tvättloop är en mobil biltvätt som revolutionerar sättet vi rengör våra bilar på. Vi erbjuder förstklassiga rengöringslösningar direkt vid din dörr, vilket ger dig både bekvämlighet och frihet. Vårt fokus ligger på att erbjuda en snabb, effektiv och miljövänlig tjänst utan att kompromissa på kvaliteten. Vi använder avancerad...

14 omdömen om Tvättloop

Lennart H
Skrev om Tvättloop

Fantastiskt trevligt och med bra resultat! Min gamla bil känns som ny igen. Otroligt bekvämt att få det utfört hemma, inget strul med transporter eller lånebil. Utföraren Lie verkligen en kanonkille!

Michelle K
Skrev om Tvättloop

Jag var på kontoret och killen kom till min kontorsparkering och gjorde min bil som ny. rekommenderas starkt.Tack för Tvättloop :) 🤩

Sohail A
Skrev om Tvättloop

Jag har aldrig sett den här dörren service, mycket smidig service. Jag känner en fin lukt efter ångtvätt.💦🚙

Agneta T
Skrev om Tvättloop

Duktiga, snabba, trevliga….o bilen blev som ny

Nemo V
Skrev om Tvättloop

Noggrannt och smidigt, trevlig personal

Janne E
Skrev om Tvättloop

Tack för bra service vid min dörr. Min bil känns som ny.🤩

Hans B
Skrev om Tvättloop

Bra jobbat. Trevlig personal. Kommer absolut att höra av mig framöver Hans Blomgren

Isak A
Skrev om Tvättloop

Positivt bemötande och lyhördhet.

Gunilla L
Skrev om Tvättloop

Smidigt och bekvämt. Gör gärna om det.

Johann B
Skrev om Tvättloop

Själva arbetet var helt okej. Såg inget genom rutan efter att den var vaxad. Bilen var ren och fin som den skulle. Dock kom de inte när de sagt så behövde boka om till senare på dagen.

Karin W
Skrev om Tvättloop

Fullständig rekonditionering. Är nöjd men hade önskat bättre rengöring av bilens fönster och att pedalerna hade rengjorts. Trevliga killar som var här hos mig.

Andrea D
Skrev om Tvättloop

Jag hade en fantastisk upplevelse med Volvo Car. De kom precis i tid och var extremt professionella och noggranna. Min bil ser helt ny ut inifrån och ut! Bekvämligheten att få dem att komma till min plats sparade mig så mycket tid. Bra service, rimliga priser och utmärkt uppmärksamhet på detaljer. Rekommenderar varmt till alla som letar efter en pålitlig mobil biltvätt.

Ishaq S
Skrev om Tvättloop

Ingen mer körning till tvättcentralen för att vänta. En trevlig kille kom till mig och tvättade bilen med Steam. !!!

Rita L
Skrev om Tvättloop

En jättetrevlig o serviceminded kille kom o tog hand om min bil tack