Martin Schubert

143 omdömen om Martin Schubert

Sedan starten hos Reco 2021
Helena R
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Fick inte all information för att vi skulle ha kunnat gör rätt beslut. Även långsam och rörig i återkopplingen.

Bengt D
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Mycket professionell. Dessutom vänlig och med ett trevligt bemötande. En medarbetare ni skall ta vara på. Bra för bolaget.

Brf M
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Martin leverade en mycket god kundupplevelse och hans engagemang, kunskap och expertis kan vi varmt rekommendera!

Jesper D
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Mycket bra service från Martin. Han gjorde alltid allt han kunde och hade goda råd inför fönsterbytet.

Ronnie O
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Jag fick ett mycket bra bemötande av Martin vid alla kontakter med honom. Det vi kom överens om fixades på bästa sätt och inom bestämd tid. Martins fantastiska bemötande gör att jag säkert kommer att kontakta dom igen den dag jag behöver något nytt i dörrar och fönster. Kommer även att rekommendera dom för andra. Tack Martin Ronnie Ohlsson

Maria R
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Martin har varit exemplarisk i sin kundkontakt mot mig som kund. Informativ initialt, inte "försäljar snackig" utan kunskap baserat och informativt. Även vid installation/montering (som genom försening av fönster) stötte på problem var närvaron tydlig från Martins håll i vilja att vara problemlösnings baserad. Jag är mycket nöjd med min kontakt med Elitfönster genom Martin.

Ola S
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Vi fick bra information om produkter och projekt i sin helhet innan start och hade ett bra samtal under genomförande / avslut.