Montören som var här var trevlig och noggrann enligt mitt tycke Men sen när jag fick fakturan var det inte det priset vi hade kommit överens om Har ringt om detta men ingen återkoppling Är fruktansvärt besviken på detta företaget Och det kommer jag att berätta för alla som vill höra på
Elteknik i Lund AB
Elteknik i Lund AB är ett företag som utför alla typer av elarbeten inom både privat och offentlig sektor. Vi fokuserar på säkra och kvalitetsmedvetna installationer och reparationer till konkurrenskraftiga priser. Vår personal är utbildad och erfaren och vi är godkända av Elsäkerhetsverket. Vi utför elinstallationer, felsökningar,...
334 omdömen om Elteknik i Lund AB
Hej Sten, Om priset på fakturan inte stämmer överens med din offert så kommer vi självklart hjälpa dig vidare. Har du testat ringa vår växel? 046-53111
Supertrevlig och duktig säljare, och supertrevlig och proffsig montör.
Mycket stark kundservice och eftermarknadshantering. Elektrierna okej.
Det hade varit högsta betyg om er säljare hade intresserat sig och svarat på telefonen eller mejl dom som monterade allt var seriösa och duktiga. Men er säljare Philip får bara minus. Blir lite tråkigt nu när man ska kontakta honom för hjälp. Med vänlig hälsning, Johnny
Tack för du uttrycker din nöjdhet gällande installation och montörer. Det är självklart att du ska ha en engagerad säljare som du kan kontakta. Kontakta vår säljchef Axel med e-mail: axel@elteknikilund.se så tar han över. Om du behöver hjälp gällande din installation eller med teknisk support finns ett gäng kollegor som tar hand om dig genom vår växel 046-53 111 Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Vi fick installerat batteri till solpaneler. Allting fungerade perfekt. Från det att vi beställde till allt var installerat gick mycket kort tid. En mycket proffsig och sympatisk kille utförde arbetet. Vi är mycket nöjda.
Bra pris, snabb service trevligt bemötande både från säljare och montör.
Fick snabbt svar och trevlig bemötande
Verkar vara seriösa. Svatar när man ringer och personalen är trevlig.
Arbetet är inte färdigt varför det är omöjligt att idag betygsätta
Egentligen skall det vara fem av fem i betyg, MEN det som drar ner betyget ordentligt är att jag inte fick någon information eller blev kontaktad när elektrikern inte kom för att genomföra installation enligt överskommen dag/tid. Först efter att jag ringde 45 minuter efter utsatt tid för att kontrollera vad som hände, då återkom de med besked om att det fick bli en annan dag pga förhinder. Vad hade hänt om jag inte hade ringt och frågat? Oavsett, detta drog ner betyget ordentligt. Elektrikern som kom ut och genomförde jobbet...
Hej Abiel, Stort tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen och våra elektriker. Vi ber om ursäkt för den bristande kommunikationen. Det är självklart inte något du som kund ska behöva följa upp själv. Vi tar till oss din feedback och kommer att se över våra rutiner internt för att säkerställa att det fungerar bättre framöver. Tack igen för att du uppmärksammade detta. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Jag blev mycket väl bemött kontoristen Emma på Eltekniks kontor,sedan ringde montören Filip från bilen då var han på väg till Skurup men dök upp vid 14-tiden för att installera vår laddbox han var snabb och duktig tog sig även tid att informera och hjälpa oss med apparna vi är mycket nöjda.tack
Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme! Vi kommer framföra de fina orden till berörda personer. Tack för du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Vi är mycket nöjda med Elteknik i Lund AB som installerade batterilösning i vårt hus. Från första kontakt till färdig installation har de varit professionella, tydliga och engagerade. Arbetet utfördes både noggrant och effektivt, med god kommunikation genom hela processen. Installationen gjordes prydligt och enligt överenskommelse, och vi kände oss trygga med deras kompetens och erfarenhet. Det enda som återstår är leveransen av Tibber Bridge EMS, som saknades från grossisten vid installationstillfället. Vi har dock förtroende...
Stort tack för du tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Det gör oss mycket glada att höra om din upplevelse och att du rekommenderar oss som installatör. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Instalationen av 3 stbatterier som tog 30 min och priset var över 4000 kr pluss 1000 kr för elarbete som man inte behöver göra .Man behöver bara stänga av systemet och trycka i 3 st batterier och se att lamperna lyser Man beehöver inte vara elektrikrt för att göra det
Tack för din feedback. Vi förstår att det kan upplevas som en enkel åtgärd att montera batterimoduler, särskilt när själva installationen går snabbt. Det som inte alltid är synligt är att arbetet omfattar mer än att bara sätta i batterierna. Vid utökning av ett batterisystem gör vi alltid en kontroll av hela anläggningen och säkerställer att installationen uppfyller gällande elsäkerhetsregler. I de flesta fall krävs det att arbetet utförs av ett registrerat elinstallationsföretag. Priset inkluderar därför inte bara tiden...
Mycket nöjd! Allt ifrån första kontakten till överlämning av anläggning. Bytte ut märke X till sigenergy. Rak och tydlig kommunikation genom hela förfarandet. Många frågor under både upphandling och installation. Svaren var enkla (konkreta) och tydliga. Kanske en av få elektriker som verkligen städade efter sig.
Bra information hela vägen o svarade på mina frågor ganska omgående. Bra o proffsig installation av solcellerna med tillhörande utrustning.
Hej ni vill veta vad jag tycker om Elteknik i lund AB det kan jag berätta för er när och dom blir färdiga med jobbet som dom skulle göra. 🤬 blir kanske fler stjärnor när dom är färdiga. Absolut inget fel med killarna som varit 👍 utan planeringen av deras bas.
Hej Bengt, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad bra att du är nöjd med våra montörer, det uppskattar vi att höra. Vi tar till oss din synpunkt kring planeringen och vill gärna förstå mer i detalj vad som inte fungerat som det ska. Hör gärna av dig till oss så att vi kan följa upp detta och arbeta vidare internt. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Vi köpte ett solcellsbatteri i december 2025. Den 9 april 2026 anmälde jag till support att batteriet var offline och inte fungerade som det skulle. Efter flera påpekanden och upprepade telefonsamtal fick jag den 22 april besked om en tid för när de kunde komma och undersöka problemet. Den tid som erbjöds var den 12 maj 2026. Detta innebär en mycket lång väntetid från första felanmälan till åtgärd, trots att produkten är under garanti och felet påverkar anläggningens funktion.
På uppdrag av mkb så kom elteknik och skulle byta ut armaturer och elkontakt i väggar och tak i hela lägenheten. Resultatet blev en smått uppriven vägg, ett hål i köket som varit FINT täckt sedan jag flyttade in för över 10 år sen (lämnades blottat nu), olika utseende på kontakter (trots att vissa av dom funnits tidigare), hyllplan precis brevid lucka i hallen och en sågad list. Visst att olyckor händer osv men då förväntar jag mig kommunikation, att man berättar detta i telefon och inte att det är det första man ser när...
Arbetet i din lägenhet har utförts på uppdrag av MKB. Det innebär att frågor kring planering, kommunikation, val av material samt eventuell hyresjustering hanteras av dem och inte av oss. Vi ansvarar för själva utförandet av elinstallationen och beklagar om du upplevt brister i detta. Vi uppskattar din feedback men rekommenderar att du kontaktar MKB för vidare dialog och återkoppling kring din upplevelse. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund.
En stor besvikelse!!!! Allt var hur bra som helst innan de sålde batteriet och fakturan var betald. Sen började anläggningen strulla och nu nästa 2 månader senare har de inte åtgärdat felet. De har konstaterat att det är fel och att felsökning på plats behövs men skyller på hög belastning och har trots flera påminnelsen inte återkommit med tid för felsökning eller åtgärdat felet på något sätt. Nu har jag tröttnat och tar ärendet vidare. Tänk innan ni gör köp hos de
Tråkigt att höra att du upplever det så här. Vi förstår att det är frustrerande när något inte fungerar som det ska. I det här fallet gäller felsökningen säkringarna till din äldre växelriktare, alltså inte den installation vi gjort. Trots det har vi självklart valt att hjälpa till utan kostnad. Vi har meddelat ett datum för när vi kommer ut och tittar på problemet. Har du några frågor innan dess är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Köpte Sigenergy batterilösning. Mycket enkelt, bra bemötande. Lite omständlig installation som fick delas upp över flera dagar. Trevliga montörer som gjorde vad de skulle och plockade undan efter sig. Kan varmt rekommenderas!
Tack för ditt omdöme Roger! Det värmer att höra att du blev nöjd och kan rekommendera oss. Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Snabbt och super snyggt fixat. De ringde upp en dag efter första samtalet och sa att de hade återbudstid så allt fixades extremt snabbt
Vad glada vi blir av att läsa detta, tack för det. Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Vänliga hälsningar, Teamet på Elteknik i Lund
Andre som säljare var mycket mycket kunnig och trevlig! Vi var i kontakt med flera andra leverantörer av solceller och batterier. De andra var väl ganska OK men inte i närheten av Andre! Var rädd om honom. Samtliga tekniker/installatörer som var här var mycket trevliga och kunniga. Det som de gjorde extra bra var att hela tiden ha en dialog med oss. Vi köpte 25kWh batteri samt 20 solcellspaneler + billaddare.
Tack för du delar med dig av din upplevelse hos oss! Vi framför dina ord till André. Vi är mycket glada att du blev nöjd med allt från första samtal till färdig installation. Vi önskar dig allt gott!
Fick ett tips av arbetskollega att Elteknik i Lund hade gjort ett bra jobb. Gjorde en intresseanmälan på hemsidan och blev uppringd dagen efter och efter lite diskussioner och foto som skickades in så kom ett prisförslag meddetsamma. Tre veckor senare hade vi fått vår billaddare installerat och klart. En kontakt och en tekniker, supernöjd👌👍
Företag med god service och fantastiska medarbetare! Rekommenderas !
Bra process från sälj till färdig installation, även mycket pragmatiska från början till slut. Problem uppstår alltid men de löste allt på bästa tänkbara sätt.
Bra service och installatören var på plats och gjorde ett bra jobb.
Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd.
Trevligt bemötande av företaget och installatör. Snabb och snygg installation.
Tack för du delar med dig av din upplevelse! Det glädjer oss att du är nöjd 😊
Utmärkta råd och vänlig service. Allt har gått smidigt hittills. Om utbildningen i det nya systemet är klar snart kommer det att vara perfekt.
Vad roligt att höra att du haft en smidig och bra process. Tack för du tog dig tiden att skriva en recension!
Mycket trevligt bemötande.a bra service.
Ett mycket väl utfört arbete! Vår nya laddbox fungerar kanonbra! Stort tack för hjälpen!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb montering och bra info om hur det skall användas. Mycket nöjd med elbilsladdningen.
Tack för du delar med dig av din upplevelse! Det glädjer oss att du är nöjd
Mycket trevlig säljare, montage av solceller och batteri gick i princip felfritt. Besiktningsman nöjd. Elektrikern hade dock lite bråttom från platsen, då han hade annat jobb väldigt tätt inpå min installation. Kan verkligen rekommendera Elteknik i Lund. Bra pris & väl utfört.
Philip var vår montör och han var väldigt tillmötesgående och trevlig. Full pott! Rekommenderas verkligen
Bra, men bättre uppföljning av AI borde ni göra.
Allt fungerat utomordentligt, snabb leverans och installation av batteri- utökning.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du blev nöjd och fick en bra upplevelse.
Beställt batterier som skall installeras 22 dec 2025 två inkompetenta elektriker kommer ut och börjar. Efter 7 timmar är dom inte klara. Var bestämt att det skulle komma en till som skulle göra det sista han dyker inte upp ingen som hör av sig heller. Sen tar det till den 9 feb innan dom kommer och skall fixa klart ytterligare 7 timmar för två andra elektriker som gör klart installation men det funkar inte ändå. Säger att det kommer igång brukar ta en stund detta var en Fredag kl 15.00 dom ville väl hem. Sen fick jag ringa...
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill börja med att be om ursäkt för den bristande planeringen, kommunikationen och de förseningar du beskriver. Det här är inte den nivå av service vi strävar efter att leverera. Vi ser mycket allvarligt på att installationen drog ut på tiden och att du själv har behövt jaga oss för återkoppling. Vi kommer att ta detta vidare internt och noggrant gå igenom vad som har brustit, så att vi kan förbättra våra rutiner och hantering i liknande, mer komplexa, situationer framöver.
Proffsigt, snabbt och bemötande.
Snabb och bra service och noggranna i sina jobb, kan bara rekommenderas!
Upplevde hela processen som väldigt seriös. Köpte batteripack och fick detta installerat. Leveranser och tider stämmde precis som sagt. Trevlig och duktig personal som gjorde ett utmärkt arbete. Tack för detta. Det jag saknade var en bättre genomgång av systemet och inställningar. Säljaren sa att det gör installatören och installatören sa att det gör säljaren. Inte helt enkelt hur man lägger in värden för köp och sälj, moms, skatt, alla avgifter för att få rätt ingångsvärde till min kompis AI. Tips att man kunde få ett papper i handen som beskriver just denna procedur. Mvh nöjd batteri ägare.
Tack för din fina feedback och vad roligt att du är nöjd med installationen! Vi tar verkligen till oss din synpunkt kring genomgången av systemet. Du har helt rätt i att det ska vara tydligt vem som ansvarar för detta och att du som kund får en enkel och bra genomgång samt instruktioner. Vi ser över våra rutiner så att detta blir bättre framöver. Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp med inställningarna, så hjälper vi dig gärna!
Bra service vid beställning o planering. Dåligt då montering blev framskjutit 2 ggr. med kort varsel o satt hemma o väntade. Montering av laddbox var klockren. Bra bemötande av elektrikern som förstod våra krav o jobbet ser proffsigt ut. Skärpning vid planering annars full pott.
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med installationen och bemötandet från vår elektriker. Vi beklagar verkligen att monteringen fick flyttas med kort varsel. Ibland kan det tyvärr bero på oförutsedda händelser som sjukdom, men vi förstår att det påverkar dig som kund och att det inte känns bra att behöva vänta hemma. Tack för din förståelse och för att du tog dig tid att skriva!
Mycket proffsigt från offert till färdigt solcellspaket med batteri. Tack till Axel för ett bra bemötande. Kommer att återkomma nästa år för att bygga ut batteripaketet. // Roger, Ljungby
Mycket trevlig säljare, ”Filip” som inte försöker sälja på en större anläggning än nödvändigt, som många andra i branschen gör! Bra pris, och förhoppningsvis bra prylar! Montörerna jobbade i princip oavbrutet, det märktes att dom monterat några anläggningar!Ett par kabeldragningar hade väl kunnat göras snyggare, men då är jag petig! Grymt effektiv och trevlig elektriker, Kalle! Emma i kundtjänsten är otroligt trevlig, så även Hampus i supporten! Informationsflödet ut till kund, här finns det utrymme för förbättring, hade det varit bättre, så hade betyget blivit 5⭐️
Super service,bemött professionell viste vad vi snackade om fick bra intryck av dem visste att dem kunde leverera vad jag ville,killarna super duktiga,köpte batteri till solceller,tv-apparater stycken super nöjd
Trevligt bemött i telefon och planering samt att genomförande av batteriutbyggnad fungerade som planerat
Bra säljare snabb återkoppling Allt funkade förutom en liten miss vid montering Överlämnandet av anläggningen kunde dock varit mer utförligt Typ 10 minuter
Trevlig o kunnig personal. Ordning o reda. Strålande helt enkelt.
Bra bemötande av säljare. Vid montering är det viktigt att hålla avtalad tid. Köpare har också sina åtaganden.
Bra bemötande, tillmötesgående montörer! Bra pris på deras installation men lite missar under processen som drar ner det. Mycket sopor som lämnas kvar och drog ut på tiden att bekräfta till elnätet att det var installerat för att få starta igång den. ( Elektrikern)... Har inte fått det i drift än så kan inte bestämma hur produkten fungerar men annars ser det snyggt ut. Köpte solceller och batterier med växelriktare. Så det återstår och se vad helheten erbjuder så som support mm. Allt är in house vilket kändes tryggt och dem hade kontroll över hela installationen.
Mycket trevliga tillmötesgående bra att prata med håller vad dom lovar
Lätt att beställa, eletriker som var på plats gjorde ett super jobb. Det jag är lite besviken över är varför man inte beställer tjänsten att stänga av inkommande el från gatan när man vet att eletriker ska komma och installera, nu ska man behöva vänta ytterligare 2 veckor innan man får hela installationen färdig med laddbox ??????