Mäklare in Lund

9 reviewed mäklare in Lund municipality

• Fastighetsbyrån Lund

3,212 opinions
    Vi följer förändringarna på Lunds bostadsmarknad med spänning och har full koll, så att du slipper. Du kan känna trygghet när du lämnar bostadsförsäljningen eller köpet i våra händer!
    Anna R
    Anna R: Köpt en lite etta i centrala Lund. Trevligt bemötande och kunde mycket om området samt bostadsrättsföreningen. Jakob utstrålar kompetens, engagemang och är lagom säljande.
  • Driver du mäklarfirma i Lund?

• Svensk Fastighetsförmedling Lund

971 opinions
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Lund! Vi har koll på bostadsmarknaden här i Lundtrakterna och ger dig en trygg affär med bäst betalt. Kontakta oss!
    Anette D
    Anette D: Bemötandet var fantastiskt trevligt, kände mig trygg. Mina förväntningar blev uppfyllda, då jag inte har ngn erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Min mäklare Gustav Wenning levde verkligen upp till mina förväntningar och kan rekommenderas vidare Mvh Anette Doverbäck
  • MOHV Lund

1,278 opinions
    MOHV i Lund erbjuder dig den bästa mäklartjänsten. Här får du nytänkande, kreativitet och alltid en lösning anpassad för just dig. Välkommen!
    Anna S
    Anna S: Michael är en erfaren och proffsig mäklare som kan Lund. Han är samtidigt ambitiös och snabb, vilket i vårt fall ledde till en bra affär.
  • Croisette Lund

549 opinions
    Tina N
    Tina N: Trevligt och lugnt bemötande. Förklarade och guidade oss igenom hela processen.
  • Susanne B
    Susanne B: Mycket bra bemötande, otroligt engagerad och empatisk. Jag har efter vår första kontakt redan rekommenderat honom till flera personer, och kommer fortsätta med att göra det.
  • Kent O
    Kent O: "Hade full kontroll över hela processen, tydlig och bra kommunikation samt väldigt professionell. Mycket nöjd med allt. "
  • Emma Ronja Sofie M
    Emma Ronja Sofie M: Väldigt professionell mäklarbyrå. Vi köpte huset med Hettinger och är väldigt nöjda.
  • Daniel L
    Daniel L: Total takomläggning. Fantastiskt bemötande, professionellt och effektivt utfört arbete. God kommunikation och en öppen dialog, vilket är ovanligt bland hantverkare idag. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Sydsvenska Hus! J&D i Bjärred
  • Driver du mäklarfirma i Lund?

• In L
    In L: I en klass för sig på ett imponerande proffsigt sätt som ingen annan mäklare i Lund.
Show page: