Utförde en slutbesiktning av min nyligen installerade solcellsanläggning. Mycket noggrann besiktning och ett proffesionellt bemötande. Fick en tydlig förklaring till de anmärkningar som noterades. Besiktningsprotokollet levererades snabbt efter slutförd besiktning. Mycket nöjd!
Eminent Service Stockholm AB
Eminent Service Stockholm AB är certifierade elektriker som hanterar alla typer av elektriska behov. Vi erbjuder helhetslösningar för privatpersoner och företag som säkerställer att ditt hem eller företag är både säkert och energieffektivt. Vårt team har över 15 års erfarenhet och arbetar lyhört för att förstå ditt problem och...
49 omdömen om Eminent Service Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2023
Jag har fått hjälp av två elektriker från detta företag. Den första lyckades hitta felet till varför min solcellsanläggning inte blivit korrekt installerad. Den andra lyckades hitta ytterligare, men mer subtila, fel på samma anläggning. De var dessutom väldigt trevliga. Jag är mycket nöjd!
Fantastiskt kunnig och serviceminded, och dessutom riktigt trevlig. En leverans över förväntan 👍.
Var trevlig och hjälpsam. Kunde sin grej helt enkelt.
Kontaktade Eminent Service Sthlm Ab och pratade med Tolga Erdogan om mitt problem. Då det blev en dubbelbokning så avbokade jag ESS då en elektriker fanns i närområdet. Tolga var väldigt proffessionell och besvarade alla mina frågor trots att det var after work hours och gav mig några rådiga tips dessutom. Kan starkt rekommendera Tolga då han är väldigt kunnig och dessutom går way and beyond i sin service till sina kunder. 5+ Med vänlig hälsning, Mikael Süstler
Akutfall på nyårsafton när det var elfel, kom snabbt och snabb i respons via när på väg in. Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. Fixade problemet som visade sig vara relaterat till ett installationsfel. Tack!
Mycket bra. Rekommenderas. Mycket serviceminded.
Jättebra kundservice med gott bemötande hos kund, gör ett snabbt och bra arbete med schysst stil. Är mycket nöjd med Eminent.
Snabbt och väldigt proffsigt el jobb av Tolga
Mycket kompetent o trevlig! Rekommenderas varmt!
jag har inte träffat någon så det är svårt att säga något. Annars det är bra.
Mycket snabb och bra service samt mycket trevligt bemötande.
När halva huset plötsligt blev strömlöst utan att vi kunde hitta felet kontaktade vi Eljouren. Vi kom fram snabbt per telefon och fick hjälp att komma i kontakt med elektrikern som kunde komma under dagen. Han löste vårt problem med bravur på fast pris och vi är mycket nöjda med hela upplevelsen!
Bra kommunikation och pålitligt att det alltid blir korrekt utfört.
De hjälpte mig med både installation och felsökning. Allt blev gjort på ett säkert och snyggt sätt. Lösningsfokuserat företag med tydlig kommunikation. Tack för hjälpen!
Snabba, kunniga och skickliga elektriker.
Jag känner Tolga, finns ingen bättre elektriker. Super duktig, kan sin grej. Men det bästa är att han alltid har ett leende och ger den absolut bästa service. Rekommenderar starkt.
Trevligt och snabbt hjälp på nyårsdagen
Kompetent, snabb och mycket bra service! Skulle definitivt välja dem igen. Rekommenderas starkt!
Fantastisk. Otroligt smidigt, prisvärt och trevligt bemötande.
Tolga på Eminent är en person som lyssnar från start till slut och lämnade med bra feedback på vad man ska göra och framförallt vad man inte ska göra för att få den bästa möjliga installation. Förväntningarna vad klart höga och Tolga levererade med god service. Eminent kommer jag använda mig av igen!
Lätt att få kontakt med i en utsatt situation (jour utryckning). Alexander var snabbt på plats och analyserade och avhjälpte felet snabbt och proffsigt.
Mycket artiga ,tillmötes gående och kunniga.ett seriöst företag som var mycket proffsiga och gav ett stort förtroende
Jag har anlitat Eminent Service till flera slags uppdrag och de har lyckats överträffa mina förväntningar gång på gång! 10/10 i kundnöjdhet och service!
Otrolig service och grym kunskap. Tolga är verkligen en guldvärd person som får en att känna sig trygg i sitt arbete. Han skulle installera en ny elcentral och gjorde jobbet på 2 timmar super duktig och effektiv !
Ett bra företag. Med bra medarbetare
Köpte en tjänst: kolla ett värmegolv och vid ett fel byta ut komponenter. Lite segt i början men reparatören fixade det som skulle fixas.
Fantastisk service och snabbt agerande av jourelektriker från Eminent när vår elpanel slagits ut pga vattenläcka. Kan varmt rekommenderas.
Vi hade ett akut elproblem i huset dagen före nyår... Tolga från Eminent Service var på plats inom en timme och löste problemet. Han räddade nyår och var grymt trevlig på köpet! Rekommenderas!
Otroligt bra service och kommunikation av företaget, utförandet var över förväntat med solcells anläggning , riktigt nöjd med kabeldragningen och installationen av VR och Batteri. Elektrikern var trevlig och duktig på informera om anläggningen samt installationen. I slutet visa hur allt funkar och vad man ska tänka på. Tack För allt Eminent. Familjen är nöjd.
Proffsiga , snabb service , utmärkt kundresa i helhet .
Personligt, proffsigt och fantastisk service. En riktig entreprenörsverksamhet. Rekommenderas varmt.
Kom i tid trots lång resväg från Solna till Sigtuna. Löste problemet med installation av laddbox Lugn och kvalitetsarbete Rekommenderar företaget
Toppen super lösningen orienterade och ser kunden som top prio.
Jätte proffsiga och enkla att ha att göra med, kunniga och effektiva i arbetet måste jag säga då allt gick fort från beställning till slutförande. Rekommenderas starkt.
Fantastiskt bra och trevligt bemötande. Tyvärr missade de att göra den sista slutjusteringen efter installationen av elpannan, så det blev inte så varmt som det skulle. Blev enklare att fixa det själva än att ringa in dem igen.
Vi beslöt att anlitade Eminent Service AB för att besikta vår nyinstallerade solcellsanläggning. Beslutet att göra en besiktning visade sig vara helt rätt. Ett antal större och mindre brister identifierades och dokumenterades på ett föredömligt sätt. Dessa skall nu åtgärdas av leverantören. Mycket proffsigt arbete både på plats samt i form av översänd dokumentation. Rekommenderas starkt.
Sakkunnig och service inriktad
Mycket bra erfarenhet. Elektrikern var lugn och trygg och letade sig metodiskt fram till var i huset elfelet hade uppstått. Kan varmt rekommendera!
Kunnig och hjälpsam elektriker. Kan varmt rekommendera.
Bra service och bra rådgivning inför installationen. Resultatet blev utmärkt. Rekommenderas starkt!! 🔥🔥🔥
Upplevelsen var riktigt professionellt. Allt gick bra och smidigt. Rekommenderas till 100%
Har använt Tolga på Eminent Service till flertal projekt genom tiderna som levererat 110%!, kan starkt rekommendera, se bara till att hinna greppa en tid innan det blir fullbokat.
Tack för de fina orden, återseende :)
Proffsigt rakt igenom. Kom på utsatt tid och både fixade min elcentral och förklarade hur det fungerade på ett pedagogiskt sätt. Rekommenderar varmt!
Tack så mycket Petra, de värmer :)
Anlitat eminent service vid ett flertal gånger och alltid blivit super nöjd efter deras jobb! Otroligt kunnig och helt fantastisk personal, serviceinriktade på en helt annan nivå. Super schyssta dessutom!✨ Rekommenderar starkt, ni kommer inte bli missnöjda!
Jag ville ha hjälp med felsökning av belysningen i mina badrum. Då jag har fått hjälp av Tolga förut så vet jag att han är mycket trevlig och kompetent. Även denna gång så löste han mitt problem fort och gav även min son som ska bli elektriker en fantastisk lektion. Jag kan verkligen rekommendera Tolga för alla elektriska problem.//Nico
Varit i kontakt med eminent två gånger. Ena gången fick jag strömavbrott och fick vägledning via FaceTime. Andra gånger var det konsultation gällande elinstallationer. Väldigt nöjd samt smidigt.
Helt underbar service av Eminent Service Stockholm AB. Dem vet vad dem håller på med.