Tycker ni är super att handla med ! Bra service bra bemötande 😃
Emmaljunga Torvmull AB
48 omdömen om Emmaljunga Torvmull AB
snabbt smidigt och serviceminded
Mycket snabba leveranser! och produkter!
Alltid tillmötesgående och löser det mesta. Trevligt bemötande och sakkunniga. Lever upp till våra förväntningar och levererar fin yrkesjord till vår plantskola.
Alltid trevligt bemötande och snabba leveranser.
Tack för ert omdöme och trevlig sommar önskar vi i Emmaljunga! :)
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma.
Trevligt bemötande. Snabb service.
Har handlat med emmaljunga många år. Har alltid blivit bra bemött.
Det är trevligt att läsa när det skrivs i omdömen att man handlat i många år. Det känns som det bästa betyget man kan få! :) Tack!
Att trevliga när vi beställer och hjälper oss när vi sätter våra priser snabba leveranser! Bra produkter!
Tack för ditt omdöme. Allt låter ju så positivt, men vi fick lite lågt betyg och undrar varför? Med önskan om en trevlig sommar från oss i Emmaljunga!
Det har fungerat bra. Både beställningar och leveranser.
Tack! Skönt att höra. Önskar er en trevlig sommar och om det finns något i övrigt att önska från oss så hör bara av er! :)
Allt brukar gå bra till. Snabb leverans. Köper jord, leca, gödsel.
Tack för trevligt omdöme. :) Hör av er om ni har några frågor eller önskemål.
Bra jord, mindre bra service och lång leveranstid.
Hej Malin! Ring gärna på 0708-482801, och berätta varför du inte har varit nöjd med vår service. Du ska få något som tack för du hjälper oss uppmärksamma vad vi kan bli bättre på! :) -Trevlig sommar! Med vänlig hälsning Johan, Emmaljunga
Mycket bra produkter och alltid bra service!
Tack för kort men bra omdöme om oss! Vi jobbar på som vi gjort tidigare då! :)
Alltid bra bemötande o fantastiska produkter
Tack! Alltid lika trevligt när ni hör av er med, inte bara för att beställa. :) Vi kämpar nyfiket på med våra produkter och vårt sortiment och försöker utveckla vad som utvecklas kan. Läs gärna mer om vår nya produkt; "Levandegjord" på vår hemsida: https://www.emmaljungatorvmull.se/levandegjord Riktigt spännande tycker jag själv. Vi får se vad vi mer kan "inveckla" den med för att göra den än mer komplex och så nära lik en naturlig, 100% organisk jord. :)
Alltid bra service och trevliga
Vi är ju ett förhållandevis litet företag men nära kontakt och samarbete inom firman, och jag tror att det smittar av sig i nästa led mot våra kunder med. :)
Bra jord, då kunderna blir nöjda
Roligt att höra att konsumenterna också gillar det vi gör, inte bara våra återförsäljare! :) Tack för ert omdöme! :)
Alltid trevligt bemötande. Snabba kunniga svar på mina frågor. Enkelt att lämna beställning, och försäljaren vet vad jag behöver för min butik. Allt tar ca 10 minuter. Har sålt deras produkter i mer än 10 år och vet att det är den bästa jorden, och det är precis vad jag får. Köper alltid en mixad last där storsäljaren planterings jord dominerar.
Trevlig läsning. Roligt att få höra att ni känner att vi är kunniga och att våra produkter är högkvalitativa. Tack för omdömet! :)
Hej. Snabba svar trots att det är mitt i högsäsong och snabb leverans. Tycker om produkterna och särskilt tomatjorden.
Tack för ert omdöme! Ja, tomatjorden är en väldigt omtyckt produkt. :) -Trevlig odlarsommar!
Mycket vänligt bemötande med information om produkter som passar mitt företag.
Tack för ditt omdöme Per! Vi lyssnar på våra kunder och är så bemötande vi kan i förhållande till vad vi och våra maskiner har möjlighet till. Till nästa år kommer det också pelleterat kogödsel som nyhet, då vi fått önskemål från våra återförsäljare av detta. Ha det så gott! :)
Bra produkter och mycket trevligt och tillmötesgående folk. Både personal och ledningen.
Tack Mattias! Trevlig läsning! Vi önskar er en fin sommar...
Bra säljare och hjälpsam, vi köpte jord/näring.
Tack för ert omdöme. För oss betyder det mycket att få höra att vi gör rätt och att våra kunder är nöjda med mer än våra produkter. :)
Supersmidig leverantör. Lätt att jobba med, informativ och snabba leveranser.
Tack! Roligt att höra, vi gör vårt bästa. :)
Bra service snabb leverans bra kvalitet
Hej! Tack för ert omdöme om oss. Trevligt att se och läsa. :)
Hej! Bra bemötande inga problem att få tag i .Har fått klagomål av två kunder om att det inte var 40 liter i exclusiva jorden.det är väl det annars perfekt
Hej! Tack för ditt omdöme. När jorden är lite grövre, eller blir lite torrare kan den vara svårare att dosera helt exakt. Bara hör av dig om det händer igen, så löser vi det! :)
har en långvarig relation med Emmaljunga Torv. har alltid fått det vi beställt och väldigt få missar i beställningarna. enda negativa är kvaliten på lastpallarna.
Hej Heidi! Ni har ju handlat både mycket och länge av oss, och det är såklart trevligt! :) Vår vision är att så långt vi själva kan påverka det, aldrig restnotera. Sen är vi ju bara människor, så visst händer det att vi missar nån gång, eller "klickar på fel rad". Lastpallarna slits hårt i vår bransch. Lagring utomhus och tunga produkter tar hårt på pallarna. Vårt senaste grepp i den här utmaningen har varit att inte köpa in pallar med spånklossar, då de inte tål fukt. Vi får tyvärr väldigt ofta tillbaka pallar som inte...
Bra bemötande Toppkvalitet på jord och gödsel, tror det är enda kogödseln som är riktig ”skit” i 🙃 Det enda negativa är frakterna
Hej Ann-Sofi! Ja, vår kogödsel är väldigt omtyckt och en riktig storsäljare. Riktig kogödsel är väldigt rik på kalium vilket bland annat främjar knopp, och fruktsättning. Den förbättrar också strukturen på jorden. Tyvärr ligger ni ju så långt från oss och det påverkar ju frakten, och är lite svårare att göra något åt. Många pall per leverans gör dock priset per pall lite bättre, även om det också då kostar en slant när det är långa avstånd. Tack för ditt omdöme. :)
BRA OCH TREVLIGT MOTTAGANDE AV ORDER MEN SKICKA GÄRNA EN ORDERBEKRÄFTELSE PÅ BESTÄLLDA VAROR INNAN LEV SÅ DET EJ KAN BLI FEL
Hej Per! Vi brukar ju skicka orderbekräftelser, men när högsäsongen är som intensivast och det blir lite stressigt har vi förstått att det händer att det missas. Givetvis ska vi bli bättre på det! :) Tack för ditt omdöme, det hjälper oss att se vad vi kan bli bättre på.
Bra produkter och snabba leveranser
Tack! Vi jobbar på i vårsommaren och jagar transporter för fulla muggar. Än så länge har det gått fint! :)
Bra samarbete, Snabba leveranser, bra produkt, lokalt företag med god personkännedom
Tack! Ja vi är ju ett "litet" familjeföretag och då blir det ju gärna ganska nära kontakt och det tycker vi är väldans trevligt! Vi bryr vi oss till 100% om såväl våra produkter som vår personal. Skulle uppskatta att genomsnittlig anställningstid hos oss är ca 25 år, så när man ringer, eller kommer hit så träffar man nästan garanterat alltid samma människor, och vi lär känna våra kunder. :)
Alltid snabba med ordrarna. Eftersom beställningen alltid läggs via mail, så har jag ingen mer uppfattning om upplevelsen med Emmaljunga.
Tack för ditt omdöme. Jo snabba försöker vi alltid vara, det är ju en intensiv säsong, så det gäller att vara på hugget! :)
Nästan alltid snabb och smidig service och leverans. Har endast klickat enstaka gånger. Varor sällan slut och när de är det meddelas det på ett tydligt sätt. Det har hänt att jag fått fel produkter då och då men det har retts ut på bra sätt. Pallhanteringen är en stor fråga i jordleveranssammanhang. Den är på många sätt bra men ibland är pallarna i väl dåligt skick. Försöker man ta två åt gången är risken stor att det brakar pga dålig kvalitet. Ett annat minus i sammanhanget är att spikar ofta skadar de nedersta säckarna....
Tack för ditt omdöme Gösta! Restnoteringar är inte vår grej. Vi är ju inte helt felfria, men vi gör vårt bästa för att alltid ha allt i lager. Blir det fel någon gång så får man ju bara lösa det, som tur är är vi ju bara människor ändå. :) Pallarna är ju en fråga i sig; tungt gods och bitvis långa lagerhållningar utomhus. Det sliter hårt på pallarna, men vi köper in och byter ut ca 15.000 pall varje år. Vårt senaste grepp är att vi bara köper in pallar med riktiga träklossar, och inte några spånklossar. Tyvärr får vi ju...
Lätta att få kontakt med. Det går snabbt från att man lägger en order tills den är klar att hämta. Kort sagt, jättebra service.
Tack Per! Vi har ju 53 års erfarenhet och stort lager, så hittar vi bara transport så kan vi ofta lasta ut till och med samma dag som ordern kommer in! :)
Emmaljunga är professionella och har hög nivå på kundservice. Det är en fröjd att vara återförsäljare av deras produkter.
Trevligt att läsa! Tack för ditt korta men mycket fina omdöme. Bara hör av dig om det dyker upp några frågor... :)
Bra servic och snabba leveranser.
Tack! Det är en utmaning bitvis när vårsolen tittar fram och det ska hittas transport till "alla" samtidigt, men det brukar lösa sig rätt fint. Vi har ju flera olika transportföretag som hjälper oss, där var och en är bra på sitt geografiska område. :)
Bra produkter. Kunniga säljare.
Tack Mats! Vi hoppas våra 53 års erfarenhet märks och är glada att du uppskattar det vi gör! :)
Snabba leveranser Inget är omöjligt
Tack! Vi gör vårt bästa varje dag. Ibland är det en utmaning, men det brukar öppna nya dörrar! :)
Toppenföretag, snabb service, lyssnar på kunden.
Tack Lars-Johan! Detsamma till dig. Trevligt när du ringer; du vet vad du vill, är kompetent, trevlig, pratglad och lyssnar intresserat när vi diskuterar olika lösningar. :)
Fungerar bra, Klara besked. Snabba leveranser.
Tack för ert omdöme. Kort och koncist. Klara besked kan man säga! :)
Så länge jag haft firman har jag alltid köpt jord av Emmaljunga och alltid fått ett trevligt bemötande. Jag har alltid fått bra villkor och det har aldrig varit några svårigheter. De kommer alltid på utsatt tid. Jag är mycket nöjd.
Trevlig läsning för oss Rolf! Tack för att du tog dig tid att skriva en rad, det uppskattar vi. :) Vi hörs snart igen...
Jag upplever det bara positivt i kontakterna med Emmaljunga Torv och deras produkter är av hög kvalitè. Röttle Bryggaresällskap köper varje år minst fyra pallar med Barkmull, hönsgödsel och kogödsel! Alltid trevligt bemötande av Micke på Emmaljunga! Röttle Bryggaresällskap Rolf Andersson
Tack Rolf! Alltid trevligt när du ringer med. Du är nyfiken och det märks att du uppskattar den hjälp och feedback vi kan bidra med!
Emmaljunga har vi haft ett väldigt långt samarbete med och det fungerar fläckfritt , dom är mycket bra att ha att göra med . Dom lever till 100 procent upp till våra förväntningar . Vi köpet av ganska många produkter och det lär öka . Tobbe Ådalen
Sitter här och läser lite omdömen och man blir ju så glad! Ingen är perfekt, och ibland går det lite snett, men för det mesta rätt. Tack för ditt fina omdöme Tobbe! :)
Snabb leverans. Toppenbra produkter!
Roligt att höra! :) Tack för ditt omdöme, och trevlig vår-sommar!
Bästa jorden och fenomenal service!
Tack Linnea! Vi önskar en fin vår och trevlig odlarsommar! :)
Bra kvalitet & hög service. Snabb leverans
Tack! Vi kämpar på med glädje i vårsolen! :) Vi ses i Mellbystrand i sommar...
Emmaljunga har varit vår leverantör på jord & gödselprodukter så länge jag kan minnas. Ett härligt familjeföretag som alltid levererar hög kvalitet och service. Vi är stolta återförsäljare av deras sortiment. // Linn, Isacsons Trädgårdshandel AB
Härlig läsning för oss Linn! :) För oss är det viktigt att som litet familjeföretag är det extra viktigt att ha nöjda kunder. Långa samarbeten är ju fantastiskt trevligt och bygger ju på förtroende på båda hållen. De senaste åren har vi ju uppdaterat i stort sätt hela vår grafiska profil, och vi hoppas att ni tycker det blivit bra. <3
Fint bemötande, snabba leveranser,kvallite produkter av högsta klass vad mer kan man begära super leverantör.
Tack för ditt omdöme Micke! Snabba leveranser är lätt om man har bra lager. Det kan vara lite klurigt att hitta transport ibland bara när säsongen är så intensiv, men det löser sig ju för det mesta! :)
Bästa jorden på marknaden, med exceptionellt bra kundservice 🙌
Tack för det! Vi gör vad vi kan, och det är inte så svårt med bra produkter, och trevliga och nöjda kunder... :)
Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande. Vi är en mycket nöjd återförsäljare.
Tack Peter! Roligt för oss att höra! :) Tack för att du skrivit ett omdöme om oss. Vi fortsätter så gott vi kan att vara så hjälpsamma det går...