Varning ! Aggressive Kundtjänst Personal / Fusk / Bilen Lämnades Tillbaka Skadad och Utan Broms !
Jag har en helt fin, utställnings klassisk bil ( bara 10.00 mil ) fräsch som behövde bytta bromsslang / vätska behållare / broms olja. Getech (som ägdes av Engelholm Invest AB ) förklarade till mig att eftersom bilen är såpass fräsch det skulle inte finnas problem och att det skulle inte tar mer än tre timmars arbetet.
Istället Getech tog fem timmars eftersom dem orsakade allvarlig skador till bromsrör / bromssystemet och... var tvungen att försöker åtgärder skadorna.
Det som är helt lurig är att Getech berättade inte för mig att dem hade skadad bromssystemet tills jag själv upptäckte den !
Jag betalde dem pengarna som Getech hade själv begärd från mig innan jag hade fått tillbaka bilen och då upptäckte jag skadorna. Bilen lämnades tillbaka med allvarliga skador på bromsrör och bilen bromsade inte alls ! Getech brydde sig inte alls.
Jag klagade att bilen kunde inte köra det var utan broms och då personalen i kundtjänsten vände sig emot mig plötsligt mycket aggressive. Getech vägrade tar ansvar, personalen blev mycket aggressive och började höja rösten genom att säger att dem kände inte mig som kund, och dem nekade att dem hade gjort något arbetet på min bil !
Att Getech orsakar skador på din bil, sedan dem försöka gömma undan skadan, dem tar betald och lämna tillbaka din bil skadad och som bromsar inte och när du klaga hela kundtjänsten vända sig emot dig med aggressive uppmaningar att du ska gå därifrån är bedrövlig/ fusk och inte alls som en seriös verkstad ska fungera.
Jag har flera foto, betalda kvittot till Getech mm som bevisa och bekräfta denna omdömen och som kan visas upp vid behöv till alla myndigheterna.
Riskera inte att detta kan händer er. Finns flera andra duktiga och seriösa verkstäder i Kalmar. Getech vägra lämna garanti eller inte ens en arbetsspecifikation på deras verkstäder arbetet för att dem kan undvika tar ansvar på deras arbetet som i denna fall.
Getech är anmäld från mig till Allmän Reklamations Nämnden mm för skadestånd.