Entreprenadhuset

Entreprenadhuset

4.8 / 5 baserat på 144 omdömen
Välkommen till
Entreprenadhuset har samlat allt du behöver för ditt byggprojekt under ett tak. Vår entreprenad hjälper dig med planering och utförande av dina ombyggnadsprojekt. Med 30 års erfarenhet av renovering, om- och tillbyggnad samt tillverkningsarbeten leder vi ditt projekt från idé till slutfört arbete.

Vi har lång erfarenhet av lokal och butiksetableringar i gallerior, kontorsverksamheter och skolor. Vi förstår vikten av att ordinarie verksamhet inte ska påverkas i
större omfattning under ombyggnationen. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stambyten,
tvättstugor och ytskiktsrenoveringar i trapphus. Hos oss är ert projekt i trygga händer!


• Renovering, om- och tillbyggnad
• Projektledning
• Våtrum
• Målning invändigt och utvändigt
• Köksrenovering

För dig som privatperson har vi en rad olika tjänster som du kan ta del av. Vi hjälper dig med allt från att renovera kök, badrum, måla, lägga golv och tapetsera till totalrenovering av din bostad. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och tilldelar dig en personlig projektledare som följer dig under hela din renoveringstid.

Vi samlar våra två företag: Duvbo Bygg AB och Duvbo Måleri AB under ett tak. Tillsammans med våra samarbetspartners kan ni på så vis få hjälp med ert byggprojekt på ett och samma ställe.

Utmärkelser

144 omdömen om Entreprenadhuset

Sedan starten hos Reco 2016
 • skrev om Entreprenadhuset
  2023-03-16 Insamlad av företaget
  Väldigt trevligt bemötande, vilket gjorde att både uppstart samt arbetet under hela tiden kändes bra. Jag kan varmt rekommendera Entreprenadhuset och jag är så nöjd med slutresultatet. Ett extra tack till Patrik Hellstrand
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2023-01-30 Insamlad av företaget
  Jag har använt Duvbo bygg/Entreprenadhuset i ca 10år nu för att jag helt enkelt inte vågar ta någon annan! I mitt yrke har jag träffat många firmor och Entreprenadhuset sticker ut på flera plan såsom med noggrannhet, flexibilitet, kunskap, tidspassning, förmåga att hålla deadline och en solklar trevlighetsfaktor! Entreprenadhuset kanske inte är billigast i stan men som vanligt får man oftast det man betalar för och här får man göra en avvägning om man har "råd" med billigare..jag har det inte! :) Jag helhjärtat rekommenderar denna firma som kan det absolut mesta och har bra kontakter med andra bra firmor för en totalentreprenad! Jag väljer Entreprenadhuset i jobbet, i bostadsrättsföreningen och framförallt privat.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2023-01-08 Insamlad av företaget
  Mycket bra och pålitligt företag. Bra och tydlig dialog med konstruktiva förslag på utförande. Vi har anlitat Entreprenadhuset för flera olika arbeten och alltid blivit mycket nöjda.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-27 Insamlad av företaget
  Trevlig och kompetent personal. Leverar enligt avtal. Lätta att arbeta med.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-13 Insamlad av företaget
  Alltid trevligt bemötande. Lyssnar in vad som önskas och kommer även med egna förslag. Beskrivning av arbetet noggrant specificerat, utfört enligt önskemål på ett proffsigt sätt under överenskommen tid.
  Entreprenadhuset har anlitat duktiga underentreprenörer i de moment som krävts och koordinerat dessa, vilket varit mycket smidigt.
  Vi har senast tagit hjälp med att renovera en etta, vilket inkluderade målning samt att riva ut ett kök och montera upp ett nytt. Platsen har lämnats avstädad och fin under hela processen. Vi har varit mycket nöjda med hur arbetet skötts och med slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera Entreprenadhuset.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande med bra service och arbete. Städat och ordningsamt utförande. En byggare jag kommer att anlita fler gånger.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Entreprenadhuset har varit mycket tydliga med vad som skulle ingå i måleriarbetet, när det skulle ske och hur lång tid det skulle ta.

  Allt blev gjort i rätt ordning och vår Brf är mycket nöjda med det utförda arbetet.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-08 Insamlad av företaget
  Vi har under flera år använd Danne och hans gäng till en mängd olika projekt. Allt ifrån kontor till fartygsinredningar. Snygga jobb med hög kvalité och ALLTID på tid!!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-11-07 Insamlad av företaget
  Tack för ett bra jobb, trevliga och professionella. Mycket nöjd!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-28 Spontant omdöme
  Jag har använt Entreprenadhuset till flera bygg- och renoveringsarbeten. Senast totalrenovering av mat- och vardagsrum (från golv till tak). Har tidigare använt dem till badrumsrenovering och renovering av entré och balkong. De är mycket professionella, kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-17 Spontant omdöme
  Har precis avslutat min köksrenovering. Är mycket nöjd. Bra utfört jobb av kunnig och trevliga hantverkare. Höll tiden och inga överraskande ekonomiska tillägg från offerten. / Karin
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-13 Spontant omdöme
  Jag kan varmt rekommendera Entreprenadhuset. Väldigt duktiga och levererar alltid mycket bra!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-12 Insamlad av företaget
  Total entreprenad badrum. Mycket nöjd, som alltid, med Entreprenadhuset. Superproffsiga och trevliga hantverkare. Stor eloge till vår projektledare Patrik
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-12 Insamlad av företaget
  Proffsigt från början till slut!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-12 Insamlad av företaget
  Smidigt och väl utfört arbete, kan varmt rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-10-02 Insamlad av företaget
  Tryggt med genomgång inför, avstämning arbetets gång och uppföljning efter avslutat arbete.
  Gilla
 • 2022-09-26 Spontant omdöme
  Jag har använt Enteprenadhuset vid flera tillfällen, allt från stora köksrenoveringar till mindre el-jobb. Alltid trevlig och hjälpsam personal som dessutom är proffessionalla och alltid klara i tid.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2022-04-14 Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med vår renovering av två badrum samt omålning av vårt radhus. Entreprenadhuset gjorde ett fenomenalt fint jobb. Hantverkarna var både trevliga och extremt duktiga. Tidsplanen höll trots att vi köpte till tilläggsarbeten och kommunikationen var kanon. Vi kommer definitivt anlita dem igen i framtiden och kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • 2021-12-28 Spontant omdöme
  Vi har gjort flera renoveringar och Entreprenadhuset är de bästa vi använt för att renovera badrum.
  Allt från kommunikation till utförande. De arbetar både proakivt och agerar snabbt när något oväntat kommer upp.

  Sett till pris låg de i linje (strax under) andra firmor vi tog in offert på med liknande betyg och antal recensioner.

  Danny heter han som gjorde det mesta av jobbet från Entreprenadhuset och han var strålande.
  Det enda negativa var att deras underleverantör (rörmokarna) var rätt så slarviga och satte kommoden mm. väldigt snett, men de kom tillbaka och fixade allt direkt. Så var egentligen inget problem. Sen hade de kopplat in fel rör in i blandaren så varm vatten kom när man ville ha värme samt att det var antingen iskallt eller kokande hett... Samma sak här, det kom dom tillbaka dagen efter det upptäcktes och fixade allt.

  Allt som allt, ett svårt projekt på kort tid med några okända saker som dök upp allt eftersom... Vi är extremt nöjda!

  Vi kommer definitivt använda dom igen när det är dags för nästa badrum.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-10-18 Spontant omdöme
  Har precis målat om mitt hus med hjälp av Entreprenadhuset, väldigt noggranna hantverkare som har höga krav på hur slutresultatet ska se ut. Är fantastiskt nöjd med hur det blev, huset ser ut att vara nybyggt igen.
  Gilla
 • 2021-10-04 Spontant omdöme
  Mycket kundvänliga, hjälpsamma och flexibla. Inställningen är: "Det fixar vi!", och de tar sig även an förhållandevis små uppdrag, som att bygga in ett befintligt hallskåp. Vi har anlitad dem flera gånger båda i lägenheten och för stugan.
  Vid ett tillfälle blev det en något skevt färgläggning vid målning, men Entreprenadhuset fixade det dagen därpå, och vid något tillfälle blev det lite stapplande tidsplanering, men förskjutningen handlade om en dag, så det var absolut hanterbart. Entreprenadhuset rekommenderas varmt.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-07-16 Insamlad av företaget
  Fint resultat, allt som utlovat och enligt överenskommelser. All personal är jättetrevliga. Andra gången vi anlitar denna firma och vi kommer göra det igen.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-07-13 Insamlad av företaget
  Serviceinriktad och mycket trevlig personal. Som tidigare levererade Duvbo bygg med Danne i spetsen enligt förväntningarna, vill även passa på och ge Micke (Lill Anders) en extra stjärna för hans positiva inställning. Tjänsterna vi köpte var golvläggning, målning och belysning på vår undervåningen.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-07-04 Insamlad av företaget
  Jag kan varmt rekomendera Duvbo bygg. Om man betalar vad saker och ting kostar men för den delen inga ocker priser så blev resultatet över mina förväntningar. När vi beställde ett fasad byte med målning samt byte av 9st fönster och altan dörr. Kan bara tacka för ett jätte fint arbete er.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-07-01 Insamlad av företaget
  Jag har många års erfarenhet av service och möte med människor och vill gärna och uppriktig säga att mitt möte med samtliga yrkes grupper som arbetar hos Entrepenadhuset har överträffat mina förväntningar. Dom är trevliga, kommer i tid. Utför sina jobb och tänker själva, Detta är unikt idag på hantverkarsidan.
  Mvh. En jättenöjd kund.
  Christer Lennartsson
  Gilla
 • Jocke B
  skrev om Entreprenadhuset
  2021-06-17 Insamlad av företaget
  Anlitades för att bygga tre badrum och en tvättstuga.
  Punktliga, kompetenta och konkurrenskraftigt pris.
  Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • CECILIA L
  skrev om Entreprenadhuset
  2021-06-02 Spontant omdöme
  Proffsiga och kunniga, avrådde från vissa saker vilket skapade en tillit till företagets kunnande.

  Jag har dessutom använt dom förut då dom varit proffs på snygg kakelsättning med små och jämna fogar.

  Dom har dessutom ställt upp på rådfrågning om annat och lagt ner mer tid än dom behövt på grund av det. Dom har även hjälpt till med lite annat smått och gott.

  Vi kommer anlita dom igen! 👌
  Gilla
 • 2021-04-25 Spontant omdöme
  Anlitade Entrepenadhuset för ombyggnation av badrum, tvättstuga, hall samt bilning av betongplatta för att se över gamla avloppsstammar. Kontakten började med att projektledaren Patrik gjorde en översiktlig planering och skiss på plats. Ovärderliga tips och förslag på hur man bäst skulle gå till väga!Gav en direkt känsla av intresse, kunskap och professionalism. Samtliga hantverkare var av absolut toppklass! Så trevliga och genuina, och med ett stort hantverkskunnande och stolthet! Lyhörda, snabba, noggranna, serviceminded.
  Vi är så nöjda och kommer absolut anlita Entrepenadhuset/Duvbo Bygg-Måleri för framtida projekt! Extra stort tack till Patrik, Thomas, Danny och Ronny.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2021-04-01 Spontant omdöme
  Anlitade Entreprenadhuset efter rekommendation, för renovering och omfattande ombyggnation av vår lägenhet inklusive nytt kök och sovrum. De är oerhört tillgängliga, transparenta när det gäller kostnader, yrkesmässigt skickliga och flexibla. Vi kände stort förtroende för alla involverade; snickare, måleri, el osv och det hela projektleddes på ett mycket professionellt sätt. Engagemang och yrkesstolthet. Tidplanen hölls och saker vi påpekade under vägen åtgärdades omgående. Vi är petiga med detaljer och blev helnöjda - kan varmt rekommendera.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-12-24 Spontant omdöme
  Trevligt bemötande. Klanderfri samordning.
  Det låga betyget beror på prissättningen och runt omkring det. Vi började med ett ungefärligt pris på 6500 kr för ett pyttelitet uppdrag. Därefter ROT-avdrag. Vi slutade med 7854 kr efter ROT. En differens på runt 70%.
  Det handlar om slipning och vaxning av en ekskiva, mindre än 1 kvm. Ja, ni läser helt rätt, mindre än 1 kvm (4025 kr plus moms) samt urkoppling och inkoppling av samma blandare. Absolut inget mer.
  Jag är novis i branschen, vet inte mycket vad det borde ha kostat. Mycket möjligt, det är ett rimligt pris. Respekt.
  Därför tänker jag lägga ut bilder, fakturan och mejlkonversation med Daniel, på diverse konsumentsajter. Läsaren får då bilda egen uppfattning: om det är rimligt eller om det är oskäligt. Konsumenterna får ett gediget, verifierbart underlag att ta ställning till. Bedömer man att det är en vettig och transparent prissättning, anlita gärna dem. Tycker man att det är överdrivet, får man akta sig. Inte mer än så.
  Fakturan är betald. Inget att bråka om det.
  De tillgängliga digitala verktygen ska användas på ett ärligt och öppet sätt för att få till ett schysstare samhälle, utan att smutskasta någon.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-11-28 Spontant omdöme
  Renoverade golv och grund i vardagsrummet. Bra idéer och lösningar. Professionella.

  Inte de billigaste men man får vad man betalar för så jag skulle säga prisvärda.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-11-14 Spontant omdöme
  Jag fick hjälp med dränering av huset samt badrummet som blev i tid
  Jag ville tacka Patrik för all råd
  Jag rekommenderar varmt
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-11-11 Spontant omdöme
  Vi anlitade entreprenadhuset för en komplett badrumsrenovering.
  Alla involverade var mycket professionella och vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  Allt gick enligt tidplan.
  Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-11-06 Spontant omdöme
  Vi renoverade vårt badrum under september-oktober. Renoveringen löpte på enligt det välplanerade schemat och allt var färdigt på projektplanens slutdatum. Projektledaren Patrik var väldigt tillmötesgående och kunnig, och gav tips som vi idag är tacksamma över att vi gick efter. Han var lättillgänglig under hela processen och kunde svara på alla frågor och funderingar. Småproblem som uppstod löstes snabbt av projektledaren. Vi är mycket nöjda med resultatet av badrummet och hela byggprocessen. Vi kommer rekommendera Entreprenadhuset vidare och anlitar dem gärna vid eventuella framtida renoveringar!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-07-17 Insamlad av företaget
  Jag använde mig av Entreprenadhuset för renovering av kök och hall. Arbetet omfattade bland annat rivning av klinker, kakel och mellanvägg samt uppbyggnad av ny mellanvägg. Entreprenadhuset monterade sedan ett nytt Ikea-kök, kaklade, lade linoleumgolv och målade alla ytor samt tak.

  Arbetet skulle ta cirka en månad men förlängdes och var klart efter ungefär två månader. Detta berodde dels på att personalen permitterats pga corona, dels pga förseningar i leveranser.

  Under processen har jag främst haft kontakt med Daniel*3 (projektledare, snickare och målare). De har alla bemött mig otroligt proffsigt och sympatiskt. De har varit flexibla, kommit med bra idéer och väglett mig i beslut. Projektledare Daniel har hållit mig uppdaterad om hur arbetet framskridit och varit mycket snabb på att svara på mina frågor.

  Jag har under arbetets gång känt mig trygg med att resultatet skulle bli bra, vilket det också blev. Jag skulle definitivt anlita Entreprenadhuset till framtida renoveringar.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-06-30 Insamlad av företaget
  förändring av arbetsrum till fönsterrum.
  borttag av bärande vägg.
  Väldigt väl bemötta av projektledare och snickare både duktiga och socialt begåvade. Målarens arbete var mycket proffsigt och omsorgsfullt.
  Företaget har överträffat våra förväntningar med råge.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-06-30 Spontant omdöme
  Vi byggde in vår terrass på övervåningen till ett stort sovrum, ca 25 kvm. Valet av hantverkare föll på Duvbo Bygg AB/Entreprenadhuset och vi blev sannerligen inte besvikna. Fantastiskt bra hantverkare med yrkesstolthet och som genom hela projektet höll oss uppdaterade och kom med goda inspel och förfrågningar. Det var vårt första stora husprojekt och den oro man känner inför byggstart stillades direkt. Mycket professionella och lättsamma att ha att göra med.
  Slutresultatet var över förväntan och när vi nu planerar nya byggprojekt så är det skönt att inte behöva leta hantverkare på nytt. Vi vet redan vilka vi ska välja!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-06-29 Spontant omdöme
  Förra året utförde firman ombyggnad av vår altan, inklusive räcken och plank. I år har de renoverat ett sovrum, hall på övervåningen och trappan ner.
  Båda gångerna har allt flutit på bra. Det har varit lätt att kommunicera med både snickare och målare från företaget och vi är nöjda med både utförandet och det utseendemässiga.
  Gilla
 • Per A
  skrev om Entreprenadhuset
  2020-06-17 Insamlad av företaget
  Valde Entreprenadhuset för en mycket stor, komplex och omfattande totalrenovering av en lägenhet med toppläge i Stockholm.
  Innebar rivning av alla innerväggar, flytta köket, dra om samtlig el, ombyggnad av våtutrymmen, platsbygga skåp, nya innerväggar, golv etc etc.
  Har själv 35 års erfarenhet av många och krångliga renoveringar, med mycket högt ställda krav på utförande.
  Entreprenadhuset inte bara levererade allt till högsta kvalitet, utan överträffade alla mina högt ställda förväntningar.
  SAMTLIGA inblandade hantverkare gjorde toppjobb, projektledare av världsklass, positiva och snabba med feedback.
  Stort tack Daniel, Oskar, Danny, Peter, Olof, Hanna, Camilla m fl
  Är nu lycklig ägare av en topplägenhet och kan med glädje rekommendera detta företag.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-06-16 Insamlad av företaget
  De renoverade köket, hallen, och två badrum i vår villa. De var väldigt seriösa och lätta att arbeta med under hela projektet från offert till slutbesiktning. Deras hantverkare är väldigt skickliga och noggranna, det känns som att de alla har en hög yrkesstolthet och vill lämna ett bra utfört arbete efter sig. Vi var fantastiskt nöjda med slutresultatet och slås av att verkligheten överträffade våra förväntningar.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-05-25 Spontant omdöme
  Vi anlitade Entreprenadhuset för renovering av vårt hus inklusive badrum. Vi är väldigt nöjda, från början till slut i processen har Entreprenadhuset var proffsiga och lätta att kommunicera med. Yrkeskunnandet är stort och kvaliteten på allt de gjort åt oss har varit väldigt hög. När något oväntat inträffat så har de kommunicerat detta tydligt och sedan löst det på ett tillfredsställande sätt.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-03-17 Spontant omdöme
  När vi skulle flytta till ny bostadsrätt anlitade vi Entreprenadhuset för renoveringen. Vi är supernöjda med resultatet och bemötande. Jobbet blev proffsigt utfört och vi hade en bra dialog genom hela resan. Vi byggde också ett fritidshus där vi anlitade Entreprenadhuset för målningen, lika proffsigt utfört jobb där. Vi är jättenöjda med båda jobben. Vi planerar också att bygga om altanen i vår bostadsrätt och kommer då att anlita Entreprenadhuset igen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-03-10 Spontant omdöme
  Varning för detta bolag, ta in besiktningsman om ni råkat anlita detta bolag. Var deras badrumsprojektledare som ansvarade för jobbet.

  - Trots ett skriftligt avtal om vad som skulle göras, gjorde de något helt annat med en metod som de själva hittat på och där alla materialleverantörer och två besiktningsmän dömt ut metod och utförande, men vägrade ändå ta ansvar och göra om
  - Lät oss leva utan värme och kök i 6 månader, tog inget ansvar för alla de fel de gjort
  - Ljugit till oss och andra om vad de utfört, obefintlig projektledning och kontroll om vad som faktiskt gjordes
  - Ljög om att de var certifierade av säker vatten

  - Fuskade med tätskikt (två gånger) trots att en besiktningsman beskrivit hur de skulle göra om det så gjorde de fel ändå
  - Fuskade med golvvärme och plattsättning, plattor lossnade efter några månader och alla plattor visade sig vara fel monterade
  - Ville få oss att betala fakturor där de försökte begå skattefusk genom att lägga material som arbete
  - Monterade avloppsrör med bakfall från toalett
  - Monterade vattenrör med risk för legionella tillväxt
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2020-03-07 Spontant omdöme
  Totalrenoverade badrummet. Från att riva befintligt badrum till sättning av nytt kakel + klinkers och montering av badrumsmöbler och slutligen ett fullt fungerande badrum. Små missar inträffade pga missförstånd i kommunikationen mellan mig, BRF och Entrepenadhuset men det åtgärdades snabbt och effektivt utan extra kostnader. Samtliga hantverkare kändes professionella och kommunikationen med dem var utmärkt.

  Jag kan varmt rekommendera Entrepenadhuset
  Gilla
 • Jenny M
  skrev om Entreprenadhuset
  2020-01-18 Spontant omdöme
  Vi totalrenoverade, och byggde om, både badrum och toalett. Måste säga att allt gått smidigt. Mycket trevliga hantverkare, lätt komunikation. Kändes tryggt och bra hela vägen.
  Kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2019-11-14 Insamlad av företaget
  Jag har beställt renovering av mitt badrum samt att jag valt ut badrumsinredning i butiken i Bromma. Proffsigt bemötnde från start till slut. Helentreprenad där kontaktpersonen kommer hem och mäter i badrummet och förser mig med uppgifter jag behöver lämna till föreningen. Arbetet utfört på ett proffsigt sätt och klart på utsatt tid, 4 veckor. Genomgående trevliga och kunniga hantverkare. Snabb respons då jag haft frågor. Mycket nöjd med mitt nya badrum och med Entreprenadhuset som utfört arbetet.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2019-10-18 Insamlad av företaget
  Renoverat litet badrum på Södermalm. Tittat och köpt materiel på Entreprenadhuset i Bromma och totalentreprenad (snickeri, VVS, el) genom Entreprenadhuset/Duvbo Bygg AB. Fick bra hjälp om bra och snygga materiel och bra lösningar i butiken i Bromma. Träffade en kunnig inredare där som också hade tid.
  Jobbet flöt på bra. Bra scheman och sluttiden hölls. Väl avstädat hela tiden. Juste kunnig snickare och dito VVS-man och elektriker.
  Alltså mycket nöjd med materiel och hela jobbet.
  Och två tips: Håll koll på att exakt allt materiel kommer med hela vägen (nåt litet "föll bort" mellan önskad beställning och faktisk leverans men blev inte heller fakturerat förrän det kom). Och akta för spår av skyddstejp på känsliga ytor.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2019-10-15 Insamlad av företaget
  Mycket lättsamma att samarbeta med. Tar stort ansvar och är mycket lösningsorienterade. Dom ser långt fram i processen och identifierar eventuella problem tidigt vilket gör att problem/förseningar undviks.

  Vänliga trevliga tillmötesgående.
  Gilla
 • skrev om Entreprenadhuset
  2019-10-14 Insamlad av företaget
  Jag skulle bygga om i lägenheten och anlitade Entreprenadhuset Jag är supernöjd med resultatet och bemötande. Jobbet blev proffsigt genomfört och vi hade en bra dialog rakt igenom hela resan. Nästa gång jag behöver bygghjälp vet jag vart jag ska vända mig.
  /Håkan
  Gilla
 • Helena S
  skrev om Entreprenadhuset
  2019-09-22 Insamlad av företaget
  Rivning av bod och plank. Bygge av ny bod, ett nytt plank och en liten trapp till ytterdörren. Vi är väldigt nöjda, inte bara med resultatet utan också med kontakten med företaget, medarbetare och underentreprenörer som är skickliga och trevliga. Ska vi bygga något igen kommer vi absolut anlita Entreprenadhuset.
  Gilla