Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade projekt hos både privat- och företagskunder. Vi utför badrumsombyggnader med helhetslösning som affärsidé.
Anna Karin Ulrica A:
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
Johan F:
Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var en fröjd. Löpande kontakt, bra hantverkare och allt gick enligt tidsplan. Hade löpande kontakt med Peter som gjorde ett strålande jobb. Kan varmt rekommendera Dekå Byggrenoveringar.
Jonas M:
Bra dialog inför ombyggnation interiört. Köpte arbeten med att riva vägg, skapa ny bärande konstruktion och sköta alla ytskikt och elinstallationer.
Bra bemötande längs hela vägen, även om kommunikationen kring olika hantverkares tider på plats kunde varit bättre.
Kommer att använda Illuma igen om det det blir läge.
Andreas S:
Vi har använt Stabila hus vid flertalet tillfällen för ombyggnation både i vårt hus såväl som i vårt fritidshus.
Senast vi använde oss av Stabila Hus var i mitten av september då vi byggde en ny altan/terass. Arbetet blev utfört precis enligt vårt önskemål och även inom de korta tidsramar som vi hade satt upp.
Det jag uppskattar mest med Stabila Hus är:
- 100 % fungerande kommunikation mellan oss som som kund och Stabila hus. Detta är för mig direkt avgörande.
- Förfrågningar kring eventuella tillval/önskemål görs ifrån Stabila Hus under själva bygget. Detta gör att slutresultatet blir mycket bra och inga konstiga "överraskningar" dyker upp.
- Tydliga & transparenta kostnadsförslag där det tydligt framgår vad saker och ting faktiskt kostar
- Trevliga, kompetenta och skötsamma medarbetare som har märkbar kompetens för de uppgifter de tar sig an.
Jag har i många år letat efter en byggare/hantverkare som kan ge "Value for money" och Stabila Hus kan verkligen leverera det fullt ut.
Andreas
Jonathan A:
Tätning av imkanal, mycket proffsiga, lätta att kommunicera med och hjälpte till att hitta bästa lösningen även för en krånglig kanal med böj och olika dimensioner. Väl utfört jobb, lämnade städat och snyggt efter sig. Kan väl rekommendera dem!
Peter M:
Anlitade på rekommendation för nytt badrum, bastu samt ny altan hos oss (villa). Mycket bra utför arbete med sinne för finish och detaljer. Kändes som dom verkligen brydde sig om att göra ett riktigt bra jobb. Definitivt även till et bra pris. Kommer att använda dom igen!