Jag tycker att Ericsson Larosa märker är jättebra mäklare och känner mig jätte trygg med henne. Och. hon hjälper mig jättemycket när inte första. Kommer rekommendera henne till min vänner om dom behöver ha bra & trygg mäklare
Stina Ericsson Larosa
Stina Ericsson Larosa är mäklare på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
.Stina Ericsson Larosa har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Stina Ericsson Larosa har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Ericsson Larosa har haft 14 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
37 omdömen om Stina Ericsson Larosa
Tusen tack Carin för ditt fina omdöme, det värmer! Vi hörs och syns snart igen!
Har goda erfarenheter med Stina som mäklare, kompetent, tillmötesgående och mycket trevlig. Kan varmt rekommendera!
Varmt tack Matilda för dina fina ord och ditt omdöme! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med dina bostadsaffärer så här långt.
Mycket bra bemötande. Kommunikativ och tydlig. Rekommenderas.
Stort tack Göran för ditt förtroende och tålamod! Skönt att vi rodde i hamn det till slut. Jag hoppas ni kommer att trivas i ert nya hus!
Väl bemött och välinformerad om sälj objektet. Kan mycket väl rekommendera henne.
Tack Åsa för fina ord! Jag hoppas att du kommer att trivas i lägenheten!
Jag kan varmt rekommendera Stina som mäklare. Från start till avslutad affär har allt flutit på bra. Stina är mycket professionell och lyhörd.
Tusen tack Jenny för ditt fina omdöme och tack för ett bra samarbete. Lycka till med det nya!
Professionell trevlig och är lätt att samarbeta med Med vänlig hälsning, Lena
Stort tack Lena för dina ord och fina betyg! Jag önskar er det bästa framåt och hoppas ni ska trivas i nya lägenheten.
Stina är trevlig och har stort personligt engagemang för sin kund. Stina är också väldigt ödmjuk, serviceinriktad och har ett stort varmt hjärta!
Tusen tack Maria! Vilka fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med din bostadsaffär och jag önskar dig all lycka med ditt nya!
Lätt att få kontakt med, tydlig och pedagogisk
Tack Maria för ditt omdöme, det uppskattas!
Bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara b
Tack för det fina betyget Anton! Jag hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet!
Jag har haft en mycket god erfarenhet av Stina Ericsson Larosa på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB. Hon är professionell, noggrann och väldigt tillmötesgående. Hon tog sig tid att förklara varje steg i processen, var alltid lätt att få tag på, och skapade en trygg känsla genom hela samarbetet. Oavsett om det gällde redovisningsfrågor eller fastighetsfrågor visade hon på stor kompetens och engagemang. Jag kan varmt rekommendera henne!
Stort tack Zaid för fina ord trots en långdragen process! Jag hoppas och tror att ni kommer att trivas väldigt bra i lägenheten.