Väl bemött och välinformerad om sälj objektet. Kan mycket väl rekommendera henne.
Stina Ericsson Larosa
Stina Ericsson Larosa är mäklare på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
.Stina Ericsson Larosa har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Stina Ericsson Larosa har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Ericsson Larosa har haft 13 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
34 omdömen om Stina Ericsson Larosa
Jag kan varmt rekommendera Stina som mäklare. Från start till avslutad affär har allt flutit på bra. Stina är mycket professionell och lyhörd.
Professionell trevlig och är lätt att samarbeta med Med vänlig hälsning, Lena
Stort tack Lena för dina ord och fina betyg! Jag önskar er det bästa framåt och hoppas ni ska trivas i nya lägenheten.
Stina är trevlig och har stort personligt engagemang för sin kund. Stina är också väldigt ödmjuk, serviceinriktad och har ett stort varmt hjärta!
Tusen tack Maria! Vilka fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med din bostadsaffär och jag önskar dig all lycka med ditt nya!
Lätt att få kontakt med, tydlig och pedagogisk
Tack Maria för ditt omdöme, det uppskattas!
Bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara b
Tack för det fina betyget Anton! Jag hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet!
Jag har haft en mycket god erfarenhet av Stina Ericsson Larosa på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB. Hon är professionell, noggrann och väldigt tillmötesgående. Hon tog sig tid att förklara varje steg i processen, var alltid lätt att få tag på, och skapade en trygg känsla genom hela samarbetet. Oavsett om det gällde redovisningsfrågor eller fastighetsfrågor visade hon på stor kompetens och engagemang. Jag kan varmt rekommendera henne!
Stort tack Zaid för fina ord trots en långdragen process! Jag hoppas och tror att ni kommer att trivas väldigt bra i lägenheten.
Proffsig, ödmjuk och kompetent mäklare som verkligen ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt!
Tusen tack Tom för ditt fina omdöme! Det har varit ett nöje att samarbeta med dig också!
Proffsigt bemötande och flexibel. Jag är nöjd.
Stort tack och tack själv för en smidig försäljning! Jag önskar er en trevlig sommar!
Stina har varit en riktig klippa i en något krånglig försäljning. Kan varmt rekommendera henne.
Hjärtligt tack! Trots en del krångel :) så har det varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Jag önskar er allt gott!