Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears

I Salem hittar du en av Stockholms minsta kommuner, familjevänliga bostäder och vacker natur, samtidigt som du tar dig in till stan på 30 minuter med tåg eller bil. Vi på Fastighetsbyrån har funnits på plats här i tre decennier och är marknadsledande i detta område. Vi hoppas att vi blir det självklara valet när du ska göra...

683 omdömen om Fastighetsbyrån Salem

Sedan starten hos Reco 2013

Mohammad G
Salem

Melki är en professionell mäklare. Mycket lyhörd och gör allra sin bästa för att bemöta vad man förväntar sig av försäljningen. Jag skulle använda honom igen och varmt rekommenderar honom.

Carl Thomas Alexander E
Salem

Engagerad, kunnig och hjälpsam!

Per Anders William K
Sålde en tomt med hjälp av Pia Modin Lilja en del av Fastighetsbyrån Salem
Rönninge

Pia är engagerad och driven. Den hjälp jag fick av henne var ovärderlig.

Ralph S
Salem

Trevlig kunnig mycket bra medarbetare

Tereza O
Rönninge

Nogrann, inkännnde, lyhörd och snabb på att svara! Vi är jättenöjda med den kommunikation vi haft med Ann vid köp av en fastighet i Rönninge.

Ida Elisabet Ö
Rönninge

Ann är en oerhört professionell mäklare som följer med hela vägen under köp-eller säljprocessen. Hon är kunnig och trygg, kunde inte ha valt en bättre mäklare!

Lars Richard D
Rönninge

fantastisk!! mycket seriös och förtroendeingivande

Maria E
Salem

Trevlig och effektiv dam som gör ett bra jobb

Rikard Alexander A
Salem

Professionell och trevligt. Melki gav mig känslan av att han är väldigt mån om att det ska kännas bra för alla parter inblandade.

Mari F
Rönninge

Vi blev fint bemötta av en trevlig mäklare, han var saklig, kunnig och påläst, ingav förtroende med sin vänlighet.

Kristian S
Salem

Jättebra dialog, höll det vi kom överens om och gick steget längre för att säkra en trygg och säker affär

Cornelia N
Köpte sitt hus med hjälp av Pia Modin Lilja en del av Fastighetsbyrån Salem
Rönninge

Pia has been very professional and helpful in the whole process. She answered any questions I had and kept me up to date. I feel she is making sure I have control over all that is needed. Thank you! mvh Angelique

Daniel Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Pia Modin Lilja en del av Fastighetsbyrån Salem
Rönninge

Pia känns proffsig och trygg hela vägen. Hon är kunnig, engagerad och inger ett stort förtroende – vilket gör att hela processen blir smidig och behaglig. Ta chansen att anlita en mäklare som har det lilla extra.

Zahra A
Salem

Jag har haft dålig erfarenhet från andra mäklare och därför valt Melki istället efter flera rekommendationen vilket är jag väldig glad och nöjd för. Melki är väldig engagerad, arbetar med stor omsorg, planerar och informerar väl, en väldig uppriktig person med bra kommunikation och återkoppling utan att slingrar sig och komplicerar processen vilka gjorde att hela försäljning processen gått väldig snabb och effektiv. Melki är Värm rekommenderad.

Satu Sinikka S
Salem

Lyhörd och tillmötesgående. Stor kompetens.

Gina T
Salem

Hej, han är bästa mäklare och trevligt person och han hjälpte oss att sälja våran lägenhet. Jag kommendera honom.Tusen tack till dig Melki Jergos. MVH,Gina

Sonja H
Salem

Vi är nöjda med Anns bemötande under hela säljprocessen. Ann har också varit lyhörd för våra önskemål, proffsig och vi har fått snabb återkoppling när vi haft frågor.

Emma P
Salem

En toppen Mäklare, som jobbat på för att få vår bostad såld i svåra tider. Har svarat på alla våra frågor och varit tillmötesgående. Rekommenderar!

Sobhan K
Söderby

Very nice guy. Thanks for helping my mother Melki. Mvh sobhan

Elisabet Maria W
Rönninge

Melki är en mycket kompetent och seriös mäklare som jag varmt kan rekommendera.

Ludvik C
Salem

Hej! Jag vill verkligen passa på att lyfta fram det fantastiska arbete som Melki Jergos gjort som min mäklare. Från första kontakt visade han ett genuint engagemang, ett lugn och en professionalism som verkligen gjorde skillnad för mig i hela processen. Han var alltid tillgänglig, höll mig uppdaterad i varje steg och var otroligt tydlig i sin kommunikation. Melki lyckades skapa en trygghet genom hela försäljningen – något jag värderar högt. Han såg till att både jag och spekulanterna kände oss sedda och hörda, vilket i...

Thommy L
Salem

Lugn och harmonisk så att man som både köpare och säljare kan förstå vad som sägs och menas, även om man är nervös och tankar springer iväg på annat.

Rita Hannele S
Sålde sitt hus med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem

Jag uppskattade att Melki under hela processen, som dessvärre blev långdragen pga bostadsmarknaden, var tålmodig, positiv och alltigenom professionell. Han inger stort förtroende och jag skulle varmt rekommendera att låta Melki sköta bostadsförsäljningen.

Justin S
Sålde sitt hus med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem

Sålde vårt hem när marknaden var som sämst. Tålmådig, alltid trevlig och positiv. Rokkomenderas starkt.

Goran G

Mycket smidigt och bra👍. Bra service Bra mottagande

Mikael A
Skrev om Fastighetsbyrån Salem

Mycket bra bemötande och hantering av vår fastighetsförsäljning. Innefattar allt från rådgivning, behov av styling, fotografering, visningar samt avslut av affären. Känslan var att vår mäklare, Ann Sjöblom, lyssnade på våra behov och arbetade för att rätt köpare till rätt pris skulle ta över fastigheten. Resultatet blev riktigt bra trots oroliga tider och tveksamma köpare rent generellt. Vi kan varmt rekommendera fastighetsbyrån och Ann. Mikael & Christina.

Nathalie P

Christer E
Rönninge

Trevlig tillmötesgående Bra visningar skapligt pris

Rolf Å
Rönninge

Lugn och trygg. Bra bemötande och informerade.

Måns H
Rönninge

En bra mäklare som varit till god hjälp

Camilla V
Salem

Snabbt och smidigt med både köp och sälj, mycket tack vare Ann!

Lars Erland Johannes E
Salem

Bra bemötande. Ordning och reda, känns som man kan lita på Ann.

Maria H
Salem

Fastighetsbyrån i Salem är en trevlig, välkomnande och proffsig fastighetsbyrå. Jag är nöjd med mottagande och bemötande, känns tryggt.

Djordje M M
Salem

Jättebra mäklare, skulle rekommendera till alla.

Leif D

Har skött försäljningen proffesionellt

Majd D
Rönninge

Trevligt bemötande, alltid nåbar med mycket bra och proffesionell kommunikation. Engagerad och kunning, jag vill gärna ha honom som min mäklare.

Camilla V
Rönninge

Bra kommunikation genom hela processen, allt upplevdes som smidigt och Ann var tillgänglig och professionell.

Yrsa A
Rönninge

Är mycket nöjd med bemötandet från Ann Sjöblom på Fastighetsbyrån Salem.

Elisabeth D
Rönninge

Vi blev mycket vänligt bemötta av Ann, hon tog sig tid att visa lägenheten och ställde även upp på en extra visning. Våra förväntningar var att få tid att titta på lägenheten och att få svar på de frågor vi hade. Ann levde väl upp till våra förväntningar. Ann hjälpte även till att lösa ett problem som uppstod vilket vi uppskattade mycket.

Jason W
Rönninge

I am new to Sweden and was a bit nervous, speaking only basic Swedish and not familiar with local home purchasing customs. Ann provided a calm, reassuring, and professional environment. Within a few short weeks, I purchased a home in the exact location I needed to be. I am happy with the entire experience and I would definitely recommend Ann to everyone.

Tommy A
Rönninge

Melki motsvarade alla mina högt krävande förväntningar på ett proffesionellt, trevligt och snabbt sätt. Hela säljprocessen avlöpte exakt på det sätt som Melki förutsett vilket tyder på utmärkta kunskaper om och hur marknaden fungerar i dagsläget. Köpeskillingen blev genom Melkis noggrant utvalda spekulanter ”spot on” med plustecken. Jag kan med stort förtroende rekommendera Fastighetsbyråns Melki Jergos som stöttepelare för en lyckad fastighetsaffär. // Tommy Ax

Ripon A
Salem

Trevlig bemötande. Utförligt och ärligt information om huset. Höll det hon hade lovat. Vi är jätte nöjda. 5/5.

Anders L
Salem

Allt har funkat bra proffsigt bemötande

Kent B
Rönninge

Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt. Fick svar på mina frågor som inte kunde besvaras på plats omgående nästa dag. När allt var bestämt att det skulle skrivas fick jag den tid jag behövde och det var mycket värt för mig då. Där var Ann mycket smidig. Vid sammanträffandet säljare-köpare så gick det professionellt och smidigt till. Så tack för ett bra samarbete. Med vänlig hälsning, Kent Berglund

Elin S
Rönninge

Väldigt, fint bemött och nöjd!

Per S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Sjöblom en del av Fastighetsbyrån Salem

Ett trevligt och kunnigt bemötande. En snabb och smidig försäljning. Hon var kunnig med ett trevligt bemötande. Man fick en känsla trygghet. Försäljning gick snabbt och smidigt.

Guillermo H
Salem

Trevlig, kunnig och smidig mäklare/person.

Kerstin A
Salem

Kommunikationen mellan Ann Sjöblom och min son och mig har varit bra. Har inget att klaga.

Yvonne E
Salem

Jag tycker jag blivit mycket väl bemött av Ann Sjöblom under hela handläggningen och är mycket nöjd med hela insatsen. Jag rekommenderar gärna Fastighetsbyrån och Ann Sjöblom till andra. 20241018 Yvonne Elving

INGER W
Salem

Mycket trevlig, tillmötesgående med extra visning, behjälplig med pappersarbetet.