Otroligt kunnig inom området och kompetent mäklare. Vi är väldigt nöjda.
Ann Sjöblom
Ann Sjöblom är mäklare på Fastighetsbyrån Salem
.Ann Sjöblom har varit registrerad mäklare sedan 2004-10. Ann Sjöblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 267 omdömen med ett betyg på 4.7. Ann Sjöblom har haft 24 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
267 omdömen om Ann Sjöblom
Ann är trevlig, professionell och tillmötesgående. Hon hjälpte till även under sin semester, och gjorde hela processen enkel.
Ann Sjöblom var en fantastisk mäklare. Hon var alltid lätt att nå, mycket trevlig, professionell och otroligt hjälpsam genom hela processen. Hon svarade snabbt på våra frågor och såg alltid till att vi kände oss trygga. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne.
Professionellt bemötande och genomförde uppdraget på ett tillfredsställande sätt.
Pålitlig och professionell!
Ann har under en svårsåld period ändå lyckats sälja vår lägenhet. Ann är duktig på sitt arbete och vi kan varmt rekommendera henne
Som köpare upplevde jag Ann som tillmötesgående, lättillgänglig och transparent. Det gjorde att jag kände mig trygg i att gå vidare med köpet. Så tacksam då jag verkligen är stormförtjust i lägenheten!
Ann skrev själv i sms att köparen skulle betala tomtavgäld 1400kr via swish! På tillträdet förnekade hon att hon skrivit det. Hon gav olika besked till mig och till köparen. Sa till mig "borde flyttat innan" och till köparen "kolla städningen annars klagar du". Vi var redan överens. Upplevde brist på opartiskhet och trovärdighet. Rekommenderas ej.
Saklig, lugn, erfaren och trevlig
Ann Sjöblom är en rutinerad mäklare med stor erfarenhet. Effektiv, saklig och tillmötesgående. En snabb bostadsaffär är avslutad med gott resultat. Vi är mycket nöjda!