Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa är mäklare på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB

Stina Ericsson Larosa har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Stina Ericsson Larosa har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Ericsson Larosa har haft 13 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

34 omdömen om Stina Ericsson Larosa

Sedan starten hos Reco 2024
Åsa S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Rönninge

Väl bemött och välinformerad om sälj objektet. Kan mycket väl rekommendera henne.

Jenny K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Rönninge

Jag kan varmt rekommendera Stina som mäklare. Från start till avslutad affär har allt flutit på bra. Stina är mycket professionell och lyhörd.

Lena N
Söderby

Professionell trevlig och är lätt att samarbeta med Med vänlig hälsning, Lena

Svar från Stina Ericsson Larosa

Stort tack Lena för dina ord och fina betyg! Jag önskar er det bästa framåt och hoppas ni ska trivas i nya lägenheten.

Maria S
Sålde sitt hus med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Salem

Stina är trevlig och har stort personligt engagemang för sin kund. Stina är också väldigt ödmjuk, serviceinriktad och har ett stort varmt hjärta!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tusen tack Maria! Vilka fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa dig med din bostadsaffär och jag önskar dig all lycka med ditt nya!

Maria J
Rönninge

Lätt att få kontakt med, tydlig och pedagogisk

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack Maria för ditt omdöme, det uppskattas!

Anton J
Rönninge

Bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara bara b

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack för det fina betyget Anton! Jag hoppas du kommer att trivas i din nya lägenhet!

Zaid A
Uttran

Jag har haft en mycket god erfarenhet av Stina Ericsson Larosa på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB. Hon är professionell, noggrann och väldigt tillmötesgående. Hon tog sig tid att förklara varje steg i processen, var alltid lätt att få tag på, och skapade en trygg känsla genom hela samarbetet. Oavsett om det gällde redovisningsfrågor eller fastighetsfrågor visade hon på stor kompetens och engagemang. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Stort tack Zaid för fina ord trots en långdragen process! Jag hoppas och tror att ni kommer att trivas väldigt bra i lägenheten.

Tom Anders F
Salem

Proffsig, ödmjuk och kompetent mäklare som verkligen ser till kundens bästa. Rekommenderas starkt!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tusen tack Tom för ditt fina omdöme! Det har varit ett nöje att samarbeta med dig också!

Maud N
Salem

Proffsigt bemötande och flexibel. Jag är nöjd.

Svar från Stina Ericsson Larosa

Stort tack och tack själv för en smidig försäljning! Jag önskar er en trevlig sommar!

Brynhild S
Salem

Stina har varit en riktig klippa i en något krånglig försäljning. Kan varmt rekommendera henne.

Svar från Stina Ericsson Larosa

Hjärtligt tack! Trots en del krångel :) så har det varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Jag önskar er allt gott!