Evisol AB
Utmärkelser
12 omdömen om Evisol AB
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Evisol AB
Bra bemötande från första stund. Tydlig information före och under installation. Trevlig och duktig personal, även förslag på utförande löpande. Sammantaget tummen upp!
skrev om Evisol AB
Allt fungerar perfekt både installation och utförande och det fungerar perfekt
skrev om Evisol AB
Fick ett bra bemötande. Tog lite tid att få en offert. Arbetet är ännu inte utfört, så kan inte ge ett bedömande av detta ännu.
skrev om Evisol AB
Jag har beställt solceller men dom är inte levererade än, men det blir säkert bra.
Ingvar Adolfsson -
skrev om Evisol AB
Proffesionellt bemötande, tydligt kvalitetstänk, bra å enkel information och svar på alla frågor samt ren och snygg installation 🙂👍🏼
skrev om Evisol AB
Genomgående bra från början till slut.
Bra pris och dom monterade på utlovad tid.
Proffsiga digitala lösningar för att ta emot offert och signera kontrakt. Bara tummar upp! -
skrev om Evisol AB
Jag köpte solpaneler fungerar bra och jag blev bra bemött
skrev om Evisol AB
Positivt bemötande och snabba svar.
Mycket trevlig personal.
Har höga förväntningar på att få en bra och snabb installation. Dom har verkligen jobbat på för att få det i ordning. Lite otur med vädret men de är ju inget man kan rå på.
Beställde en komplett anläggning med 29 paneler och batteri.
Så jag är riktigt nöjd med bemötandet.
Rekommenderas varmt. -
skrev om Evisol AB
Efter att kollat med olika firmor inom solenergin föll valet på Evisol AB som med snabb leverans och installation och ett gott bemötande fick jobbet uppsättningen av panelerna gjordes av deras grabbar snyggt och prydligt Magnus och Sophia
skrev om Evisol AB
Väldigt tillmötesgående när man pratar, kanske lite svårt att få fram grejer , men företaget är nybildat så det kommer att lösa sig med det
skrev om Evisol AB
Trevligt bemötande från början till slut. Smidig installation av solceller och batteri som endast tog 3 dagar. Inget saknades vid leverans utan anläggningen var komplett och kunde startas upp dag 3.
Evisol har högt säkerhetstänkande. Monterar ställning innan jobbet på taket börjar och använder sele om så behövs.
Rekomenderas verkligen. -
skrev om Evisol AB
Ett fantastiskt trevligt bemötande under hela processen. Allt från offert till utförande och efterarbete. Kan verkligen rekommendera Evisol AB som företag när det gäller solcellsanläggningar.