Evisol AB

Utmärkelser

12 omdömen om Evisol AB

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-03-21 Verifierad kund
    Bra bemötande från första stund. Tydlig information före och under installation. Trevlig och duktig personal, även förslag på utförande löpande. Sammantaget tummen upp!
    Tack själv Daniel och vi kan bara tacka tillbaka för ett grymt samarbete. Både montörer och el-installatör upplevde hela installationen som mycket lyckad trots vissa utmaningar med vädret :) Evisol AB
    2023-03-13 Verifierad kund
    Allt fungerar perfekt både installation och utförande och det fungerar perfekt
    Tack för ert omdöme och för förtroendet att få installera solceller med batteri hos er! Evisol AB
    2023-03-12 Verifierad kund
    Fick ett bra bemötande. Tog lite tid att få en offert. Arbetet är ännu inte utfört, så kan inte ge ett bedömande av detta ännu.
    Tack för ett fint omdöme trots att recensionen gick ut för tidigt, blev ett litet fel när dessa skickades ut men detta ska vara tillrättat nu. Vi hörs inom kort!:) Evisol AB
    2023-03-12 Verifierad kund
    Jag har beställt solceller men dom är inte levererade än, men det blir säkert bra.

Ingvar Adolfsson
    Vi lovar att göra vårt allra bästa och kan bara beklaga att recensionen gick ut för tidigt för vissa, detta problem ska vara tillrättat nu. Evisol AB
    2023-03-11 Verifierad kund
    Proffesionellt bemötande, tydligt kvalitetstänk, bra å enkel information och svar på alla frågor samt ren och snygg installation 🙂👍🏼
    Tack själv för att ni valde just oss som leverantör av er solcells-anläggning. Vi hör av när vi behöver boka in en tid för att fräscha upp våra bilar:) Evisol AB
    2023-03-11 Verifierad kund
    Genomgående bra från början till slut.
    Bra pris och dom monterade på utlovad tid.
    Proffsiga digitala lösningar för att ta emot offert och signera kontrakt. Bara tummar upp!
    Tack för fint ett omdöme och för ett bra samarbete!:) Evisol AB
    2023-03-11 Verifierad kund
    Jag köpte solpaneler fungerar bra och jag blev bra bemött
    Tack själv Conny, vi uppskattar verkligen rekommendationerna i ditt område. Evisol AB
    2023-03-10 Verifierad kund
    Positivt bemötande och snabba svar.
    Mycket trevlig personal.
    Har höga förväntningar på att få en bra och snabb installation. Dom har verkligen jobbat på för att få det i ordning. Lite otur med vädret men de är ju inget man kan rå på.
    Beställde en komplett anläggning med 29 paneler och batteri.
    Så jag är riktigt nöjd med bemötandet.
    Rekommenderas varmt.
    Tack för ett fint omdöme Johan, synd bara att vädret inte var detsamma. Evisol AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    Efter att kollat med olika firmor inom solenergin föll valet på Evisol AB som med snabb leverans och installation och ett gott bemötande fick jobbet uppsättningen av panelerna gjordes av deras grabbar snyggt och prydligt Magnus och Sophia
    Tack själv Magnus. Som tidigare nämnt så kommer er installation alltid vara lite speciell då den var Evisols första:) Evisol AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    Väldigt tillmötesgående när man pratar, kanske lite svårt att få fram grejer , men företaget är nybildat så det kommer att lösa sig med det
    Tack för visad förståelse och vi beklagar att vissa material kan vara svåra att få tag i. Evisol AB
  • Klas B
    skrev om Evisol AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande från början till slut. Smidig installation av solceller och batteri som endast tog 3 dagar. Inget saknades vid leverans utan anläggningen var komplett och kunde startas upp dag 3.
    Evisol har högt säkerhetstänkande. Monterar ställning innan jobbet på taket börjar och använder sele om så behövs.

Rekomenderas verkligen.
    Tack för ditt fina omdöme samt för ett riktigt bra samarbete både under och efter installation. Evisol AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    Ett fantastiskt trevligt bemötande under hela processen. Allt från offert till utförande och efterarbete. Kan verkligen rekommendera Evisol AB som företag när det gäller solcellsanläggningar.
    Tack själv för ett gott samarbete. Håller även med dig om att panelerna blev väldigt diskreta och fina på ditt tak:) Evisol AB