Trevligt bemötande och duktig frisör, min dotter som klippte sig blev supernöjd.

FAB Varberg
FAB är en frisörsalong med lång erfarenhet i branschen. Vi har godkända yrkestitlar så som frisörmästare innehavande utav gesällbrev och godkänd hårologisalong m.m Expertområden: klippning färgning hårförlängning håranalyser uppsättning skäggklippning och styling. Utanför salongen finner du gratis parkering. Frisörsalongen...
79 omdömen om FAB Varberg
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Ann-Louis! Tack för din recension! Meddelar teamet om din upplevelse och önskar dig en fortsatt fin dag. Mvh Olivia FAB
Jag fick ett jättefint besök hos Annie. Hon gav goda råd och lagom med uppmärksamhet till mig som kund. Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det enda jag saknade var en tidning att bläddra i.
Hej Emma, tack för din feedback! Vi har tidningar i Ipaden, där kan du välja och vraka i alla magasin som finns. Fråga nästa gång så hjälper vi dig! Mvh Olivia FAB
Trevlig pesonal fin sammanhållning och mysigt ställe
Halloj Angelica! Tack för din fina recension! Meddelar teamet om din upplevelse och önskar dig en fortsatt fin dag. Mvh Olivia FAB
Mycket bra produkter och sköna massagestolar. Mycket fin service
Hej Patricia, Tack för din recension! Meddelar teamet om din upplevelse och önskar dig en fortsatt fin dag. Vi ses! Mvh Olivia FAB
Har letat efter någon som kan klippa mitt lockiga hår och formera på ett bra sätt. Efter några meningar med Olivia så förstod hon mitt dilemma o önskemål direkt! Skicklig och fantastiskt trevlig! Helt enkelt fab! Tack
Hej Parisa! Tack för din super fina recension till mig! Hoppas klippningen känns bra och produkterna du köpte med dig, vi ses snart igen! Önskar din en super dag! Mvh Olivia FAB
äntligen någon som kan lockigt hår! Tack my!
Tack fina du! Hälsar My att du är nöjd. Vi önskar dig en fin helg, Mvh Olivia FAB
Jag har klipt mig hos Olivia väldigt trevligt bemötande. Nöjd 💯 procent
Hej Anna! Tack för din recension! Det glädjer mig att du är nöjd hos mig. Mvh Olivia FAB
Karin är BÄST Trevlig noggrann
Tack Maj! Hälsar Karin att du är nöjd. Vi önskar dig en fin helg! Mvh Olivia FAB
Underbar personal som är riktigt duktiga❤️
Tack Alma! Va roligt att du är nöjd hos oss. Tack för ditt besök! Mvh Olivia FAB
Fantastiskt duktiga frisörer som alltid har kundens bästa i fokus. Kunniga och kan ge rådgivning och utföra det man önskar. Man går därifrån med stärkt självkänsla och ett snyggt friskt hår.
Tack Rebecka! Va roligt att du är nöjd hos oss, vi uppskattar din fina recension! Tack för ditt besök! Och vi ses snart igen. Ha en magisk dag! Mvh Olivia FAB
Hade bokat "tyst behandling" vilket fungerade jättebra med min duktiga frisör Tove. Vi småpratade förstås ändå, alldeles lagom. Kaffe serveras, samt påfyllning, känns omsorgsfullt. Jag rådfrågade och fick ett mkt bra tips och köpte en produkt för ändamålet. Litet minus för den ngt obekväma ställningen för nacken i sköljen. Möjligen går det inte att göra ngt åt det.
Hej Helen! Va roligt att du fick en skön upplevelse hos oss. Säg till nästa gång i schamponeringen så kan vi lägga något mjukt i nacken, vi har grejer för det! Mvh Olivia FAB
Väldigt trevlig och kunnig personal. Kan starkt rekommendera den här salongen
Hej Johanna! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses snart igen. Mvh Olivia FAB
Alltid lika fantastisk service, känner mig så ompysslad och omhändertagen!
Tack Sandra! Va roligt att läsa din fina recension. Vi gör allt för att få våra kunder att trivas, vad roligt att vi lyckas! Mvh Olivia
Tummen upp för My👍🏻 Hon är proffsig & flink med saxen.
Tack Frida! Jag hälsar My att du var nöjd med ditt besök, och att hon är proffsig och flink med saxen! Mvh Olivia FAB
Mycket trevlig personal. Bra omhändertagande och ingen stress av personalen. Bra massage av hårbotten. Dock allt för dyrt och lite missnöjd med tonen på håret.
Hej Anette! Va synd att du inte sa det direkt, klart vi fixar så du är 100% nöjd med ditt besök hos oss! Du får jätte gärna återkoppla till salongen och frisören du varit hos så fixar vi nyansen! Jag kan be frisören du vart hos och återkoppla när hon är på plats igen. Önskar dig en trevlig helg Mvh Olivia FAB
Erbjuds kaffe när man ska klippas riktigt beast:)) Jätte nice allt
Tack Melvin! Va roligt att du uppskattar ditt besök hos oss! Hoppas vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Alltid så nöjd när jag klipper mig hos My!! Supergullig tjej som verkligen gör det lilla extra !!
Tack Alicia! Va glada vi blir av din recension, hälsar My detta! Mvh Olivia FAB
Väldigt trevliga och jag blev mycket nöjd med resultatet.
Tack för din recension Marie! Va roligt att höra att du är nöjd hos oss. Vi önskar dig en trevlig dag! Vi ses snart igen. Mvh Olivia FAB
Väldigt nöjd med klippningen och hela upplevelsen, kunnig frisör som klippte enligt önskemål.
Tack för din recension! Va roligt att höra att du är nöjd hos oss. Vi önskar dig en trevlig dag! Mvh Olivia FAB
Så bra och proffsigt! Lika grymma på herrklippning på min sambo som på färgning av långt hår på mig själv. Lyhörda efter ens önskemål och supertrevliga och duktiga! Såå nöjd ☺️
Tack Fanny! Va roligt att höra att du är nöjd hos oss. Vi önskar dig en trevlig dag! Mvh Olivia FAB
Supertrevligt och mottagandet var kanon
Tjena Jon! Tack för din recension, hoppas vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Proffsigt och ett varmt bemötande, känns alltid tryggt och avslappnande när man är på FAB. Alltid nöjd med resultatet. Hälsningar från en mycket nöjd kund.
Tack Elina för din recension! Det värmer i frisörens hjärta med fina ord! Tack och vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Frisören var lyhörd och gjorde allt för att tillgodose mina önskemål.
Tack Pia för din recension! Önskar dig en fortsatt bra sommar och hoppas att vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Gjorde en vanlig herrekipering och blev jättenöjd, fin lokal, bra frisör och bra tips om hårprodukter.
Hej Emil! Tack för din recension. Hoppas vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Väldigt trevlig och lättsam personal som kunde ge mig exakt vad jag var ute efter!
Hej Alex! Vad otroligt glada vi blir utav din recension! Vi tackar och hälsar dig varmt välkommen tillbaka till oss. Mvh Olivia och FAB team
Otroligt proffsiga och trevliga frisörer!!
Tack Elin! Vi uppskattar din recension. Vi ses snart igen! Mvh Olivia FAB
Alltid bra bemött av personalen De levererar Alltid ⭐️ Denna gång enbart klippning
Hej Annette! Så otroligt glad jag blev att läsa din recension! Tack för ditt besök. Vi ses snart igen. Mvh Olivia FAB
Mycket väl mottagen! Hörsammade min önskan och en superb klippning av Annie! Kommer till baka dit!
Hej Lena! Tack för ditt fina omdöme. Jag hälsar Annie att du var nöjd med service och utförande. Varmt välkommen tillbaka till oss ! Mvh Olivia FAB
Det var ett lung o mysig liten salong. Dem var trevliga och jätteduktig. Så jag är jättenöjd
Tack Jasmine för din fina recension! Vi ses snart igen hoppas vi! Ha en magisk dag. Mvh Olivia FAB
Barnen var lyriska över omhändertagandet och frisörelev Annie gjorde ett mycket bra jobb.
Tack Thomas! Va kul kul att ni fick en bra vistelse hos oss. Jag hälsar Annie att hon gjort ett fint jobb! Önskar er en fin dag. Mvh Olivia FAB
Vänligt tillmötesgående god service
Tack Kerstin för din recension! Önskar dig en fin dag och hoppas vi ses igen. Mvh Olivia FAB
Inte varit hos en frisör på säker tio år och upplevde nu världens bästa bemötande. Proffsig och förvandlade mitt långa slitna hår till en kort snygg frisyr. Mycket prisvärd. Jag kommer definitivt bli en återkommande kund.
Hej Kajsa! Va roligt att läsa din fina recension om ditt besök hos oss. Vi önskar dig en fin sommar och hoppas vi ses snart igen. Mvh Olivia och FAB-team
Älskar att FAB har sånt brett och utvecklat koncept inom hårvård. Jag färgar och gör mina weft-extensions och tejp-extensions här och sambon fixar skägg och herr-klipp! Trevlig personal och vill alltid göra så vi känner oss nöjda! Hit kan alla i familjen gå och fixa sig snygga! Tack FAB gänget
Tack för din fina recension! Vi önskar alla i familjen en super-duper sommar! Vi ses när det blir dags igen. Mvh FAB gänget!
Superbra bemötande av samtliga som arbetade på FAB. Olivia var mycket lyhörd och gav bra input på frisyr. Resultatet blev kanon och fick massa bra tips för hur jag bättre kan ta hand om mitt hår och styla på det sätt jag vill. Tack!
Hej Anna! Tack för din recension. Jag blev så glad och tar emot dina fina ord. Hoppas vi ses igen Anna, jag önskar dig en fantastisk dag och sommar! Mvh Olivia FAB
Supernöjd! Jag gjorde mitt första besök hos FAB nyligen där mitt torra, trassliga hår fick sig en rejäl uppfräschning av My. Vågorna och lockarna fick nytt liv! Hit kommer jag definitivt att gå igen :)
Tack för din fina recension Johanna! Va roligt att du varit nöjd hos oss! Jag meddelar My och teamet om din fina recension och upplevelse. Vi önskar dig en fin sommar. Mvh Olivia FAB
Anni är mycket duktig, jag kommer självklart tillbaka
Tack för din recension Jari! Jag meddelar Annie att du vart nöjd med besöket hos henne! Vi önskar dig en fin sommar och en bra dag! Mvh Olivia FAB
Jag bokade tid hos My som tog väldigt väl hand om mig. Skön massagestol vid schamponeringen och My var både proffsig och lyhörd och förnyade min korta frisyr så jag lämnade den salongen väldigt nöjd!
Tack för din fina recension Jenny! Vi önskar dig en fin sommar. Mvh Olivia FAB
Trevligt bemött. Proffesionellt arbete.
Tack Marinette! Vi tackar och tar emot din fina recension. Vi önskar dig en härlig sommar! Vi ses! Mvh Olivia FAB
My, är helt fantastisk! Jag är alltid 100 % nöjd när jag har varit på FAB. Rekommenderar varmt!
Tack Maria! My blev glad när hon läste din recension på morgonen! Tack för att du väljer oss. Mvh Olivia FAB
Som alltid en fantastisk upplevelse på FAB. Som återkommande kund är jag väldigt bekväm i lokalerna och vet att det är fritt fram att fixa mig själv en kaffe i maskinen innan min service börjar. Det är alltid lika lyxigt att se att ett glas med vatten och lite godis är redo för mig även innan jag har kommit in. Lokalen har alltid fått något nytt inredningsvis mellan mina besök, och det märks även när personalen har haft kurs och lärt sig något nytt, vilket också är väldigt roligt!
Tack Frida! Vilken otroligt fin recension, jag ska ta med mig denna recension till vårat INSPO-möte! Kul att du reflekterar över våra visioner på FAB. Vi uppskattar dig och dina besök. Tack! Mvh Olivia FAB
Väldigt proffsigt och hjärtligt bemötande!
Tack Elisabet för din recension! Vi uppskattar positiv feedback. Vi ser framemot ditt nästa besök hos oss! Mvh Olivia FAB
Klippte mig hos Carin och blev verkligen jättenöjd!!
Tack Sara för din fina recension! Hoppas du får en magisk sommar. Mvh Olivia FAB
Som alltid super nöjd med resultatet.
Tjena Malin! Kul att du var nöjd med ditt besök! Varmt välkommen igen, Önskar dig en fin sommar! Mvh Olivia FAB
Herrklipp. Alltid lika nöjd med resultatet och det trevliga bemötandet.
Hej Sebastian! Roligt att du var nöjd med ditt besök! Varmt välkommen åter till oss Önskar dig en fin sommar! Mvh Olivia FAB
Som vanligt är jag mycket nöjd med mitt besök på FAB! My har så bra koll på mitt hår så det blir alltid ett jättebra resultat och även denna gång!
Hej Anna- Karin! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss. Meddelar detta till My direkt när hon är på jobbet! Ha en fantastisk sommar! Mvh Olivia FAB
My är fantastisk, duktig med de lockiga håret. Och fint bemötande.
Godmorgon Carolina! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss. Meddelar detta till My direkt när hon är på jobbet! Ha en fantastisk sommar! Mvh Olivia FAB
Toppenservice , jättebra klippning av Annie Lindqvist. Enda minus är att bakgrundsmusiken var för hög där man satt och väntade.
Goddagens Lasse! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss. Meddelar detta till Annie direkt när hon är på jobbet! Om du upplever musiken hög i vänt delen så meddela gärna oss så vi kan sänka. Vi har även en Relax -avdelning där du gärna får sitta om du är känslig för ljud, vissa dagar och tider kan såklart ljudnivån vara lite mer när vi har högre tryck. Boka gärna tidiga tider eller mån- tis där är det oftast lugnare. Ha en fantastisk sommar Lasse! Mvh Olivia FAB
En positiv upplevelse på alla sätt!
Godmorgon Lotta! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss. Meddelar detta till direkt till personalen! Ha en fantastisk sommar! Mvh Olivia FAB
Jättenöjd med mitt besök hos FAB och extra kredd till Annie som gjorde ett strålande jobb.😊
Hej Signe! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss. Meddelar detta till Annie direkt när hon är på jobbet! Och såklart till all fantastisk personal! Ha en magisk sommar! Mvh Olivia FAB
Supernöjd, både av resultat och bemötande. Kommer med stor sannolikhet tillbaks.
Hej Tobias! Så underbart att du är nöjd med ditt besök hos oss! Meddelar till teamet på morgonmötet! Vi ses! Ha en fantastisk sommar! Mvh Olivia FAB