Frisör i Halland

Ida L
    Ida L: Så proffsiga, snälla och roliga att prata med😊
  • 560 omdömen
    Karin H
    Karin H: Bättre salong finns inte! Proffsigt rakt igenom. Huvudmassagen i samband med hårtvätt ger ett extra plus. <3
  • Kurt Lennart N
    Kurt Lennart N: Absolut Varbergs bästa frisör. Går hos Pernilla och är alltid helnöjd. Kan absolut rekommendera denna fantastiska frisör. Dessutom är hon så jäkla trevlig och dessutom snygg. Kan inte bli bättre.
    Haka T
    Haka T: Super trevliga och professionella personal . Jag är så nöjd jätteduktiga 😍⭐️
    Susanne H
    Susanne H: Alltid bra och fint bemötande av er alla! Hjälpsamma, noga och lyssnar av kundens önskemål! En salong med lugn och trivsam miljö.
    Maria J
    Maria J: heidi är den bästa frissan i stan. man blir alltid så väl mottagen
  • Egzon S
    Egzon S: Har haft samma frisör i 5 år och klipper mig alltid där! Blir alltid super nöjd, rekommenderar starkt!
  • Noomi M
    Noomi M: Bästa stället! Jag kommer snart och vill då att Kina klipper mig som förut!!
    Lucy A
    Lucy A: Bäst i Kungsbacka. Lucia är överkvalificerad och proffsig, bra bemötande lyckad kommunikation. Ett grymt resultat. Jag känner mig alltid som en modell när jag lämnar salongen och får alltid så mycket beröm. Rekommenderar starkt
    Caroline Nilsson N
    Caroline Nilsson N: har väldigt bra frisörer extra plus till den mycket trevlig personalen
    Lisa J
    Lisa J: Alltid lika nöjd när jag har varit hos de trevliga frisörerna på Younghai!
    Matilda S
    Matilda S: Frisörsalong belägen mitt i Falkenberg, med frisörer som har lång erfarenhet av yrket men som hänger med mycket bra i trender för de som önskar detta. Flitiga besökare av mässor och liknande. Har en väl uppbyggd kundkrets så här är det inga drop-in tider som gäller utan enbart bokningar sedan några veckor tillbaka! På salongen hyrs även en stol av en jätteduktig tjej som heter Evelyn och det är numera enbart hon som får slinga mitt hår. Aldrig att man går från Penny Lane missnöjd!
    Ingrid G
    Ingrid G: På Saxdaxeriet finns den allra bästa hårfrisörska man kan kan tänka sig,Karianne jag skulle inte kunna klara mig mer än max 6 veckor utan dig.
  • Elias H
    Elias H: Här klippte jag mig och det var jätte bra. De var jätte duktiga och framförallt trevliga. Jag kunde nämna en kändis och sedan klippte de mig som honom. Bästa frisören i stan och billig.
    Monika E
    Monika E: Jätteduktig, snabb och superbillig. Klipp och färg + slingor under 600 kronor!!! Vet att de "fina salongerna" i stan tar en bra bit över 1000 lappen!!! Har du inte testat salong Amina så gör det!!!
  • Joel B
    Joel B: Vettiga priser i förhållande till vad man får. Brukar gå därifrån nöjd och snygg i håret. :-D Salongen ligger även centralt och säljer de flesta hårvårdsprodukter man kan tänkas behöva.
    Hugo F
    Hugo F: Mycket bra salong! Trevlig personal och riktigt bra priser. Jag är supernöjd!
  • Beatrice d
    Beatrice d: Det är två tjejer som jobbar där har jag för mig. Både jäte trevliga och duktiga! Bra frisörsalong med priser lite under de centrala men precis lika dukitga som de andra!
  • Emma T
    Emma T: Lyxig frisörsalong där man blir väl omhändertagen under sin vistelse. Trevliga och käcka frisörer som självklart föler trenderna och gärna kommer med tips om vad som är hett just för stunden. Bra sortiment på produkter. Massage i stolarna vid schampoonering, kaffemaskin.... Men smakar det så kostar det.
    a
    a: Detta är ju Salong Jakobsson, syns dock inte på namnet. Bästa frisör jag någonsin varit hos. Trevliga, tillmötesgående. Bra frisörer. Jag går alltid hos Micke, har gjort i mer än 10 år. Bra läge, bra tillgänglighet. Hyfsat pris. Betalar gärna eftersom jag är nöjd.
  • birgitta n
    birgitta n:
  • Evelina D
    Evelina D: Salong nära stan med skicklig och trevlig personal! Helena i synnerhet vet hur hon ska få fram det bästa i en person. De verkar väldigt utbildade och uppdaterade i de senaste trenderna. Gå dit och unna dig en behandling av något slag, det är verkligen värt pengarna!
    Annika W
    Annika W: Jätteduktig social frisör. Gör frisyren precis som du vill ha den. Gör hem-klippningar också. Går Bara till henne!
    Johan Z
    Johan Z: Bra salong, klarar min kalufs, dyrt. Skönt att sola och ligger bra till.
    Helena O
    Helena O: Jag rekommenderar de som besöker Kungsbacka denna frisörsalong. Det är trevligt, mysigt och kanon service här. Priserna är lite i högsta laget för oss som studerar, men det är dock prima resultat som ges för klippning och färgning. Jag har själv hittat min favorit bland frisörerna, men de andra är minsta lika bra.